• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal ile değil duru görü ile hayatınızdan bahsedeyim

arkadaşlar cevap verdiğimce veriyorum. geçmişe giderek ilerliyorum genelde 3-4 gündür fırsatım olmadı bakmaya zaten. o yüzden liste kabarmış epey.

Cnm bende merak ettim banada bak bi :) benim arkadaşımda bakıyordu fala deil ben karşındakine bakıp söylüyorum diodu hep
arkadaşlar cevap verdiğimce veriyorum. geçmişe giderek ilerliyorum genelde 3-4 gündür fırsatım olmadı bakmaya zaten. o yüzden liste kabarmış epey.

Duru görüyü nasıl yapıyorum kısaca bahsedeyim. Birine odaklandığım zaman ondan aldığım enerji ile hayatına ilişkin görüntüler alıyorum. Bu görüntüler bazen kısa bir andan bazen bir olayın içinden ibaret oluyor. Ancak o enerjiyi almak için karşımdaki kişiye ait bir fotoğrafı görmem gerekiyor. (Gerçekte görmediğim için.) Elimden geldiğince isteyenlere bakmaya çalışacağım. Bana fal ya da bu tarz yetenekleri ile bakmak isteyen olursa da çok sevinirim :)
merhaba canım bu durum bende de var gözüme geliyor çekilen acılar sevinçler fotoğraf gibi

Back
X