• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

belki sen baska uygulamaya ortaksin gelip gidip falsepeti kotuluyorsun nereden bilelim? memnun kalmadigimiz kisiye yada uygulamaya biz tekrar baktirmiyoruz ama memnun kalmayip tekrar baktirdim gene olmadi diyen sensin
Oyle olsa baska uygulamalari överdim yo ben tekrar baktirmadim ki son kredim kalmisti 700 onu da verdim bitti gitti

Ben susun demiyorum siz bana kizdiginiz icin siz yazmazsaniz bende yazmam diyorum istediğin kadar yazabilirsin yoksa banane beni ilgilendirmiyor, siz benim tezimi çürütmeye çalışıyorsunuz deneyimlerim olumsuz olduğu. Benim de canim hic sıkılmiyor valla hatta acayip egleniyorum benimde zamanim bol bu günlerde o yüzden bol bol cevap veriyorum. Ben baska birine bile yorum yapsam siz uzerinize aliniyorsunuz hemen cevap yaziyorsunuz sonra size cevap verince alıniyorsunuz bende o yüzden diyorum cevap vermeyin madem diye 🤷‍♀️
Allah senin gibilerden uzak tutsun herkesi...

Hayatımda bu kadar anormal birini görmedim. evlerden ırak.
Anarmol olan sensin bence durmadan cevap yaziyorsun karşi cevap verince de kızıyorsun cevap yazma o zaman diyorum yine kiziyorsun ne yazdiginizi okumuyorum cevaplari sallamasyon yapiyorum hani kaile bile almadigimi gostermek icin yine kiziyorsun 🤷‍♀️

Prometheus16 Prometheus16 nilmil nilmil ben simdi bulasik yikayacagim ellerim islak olur size cevap veremem kaçtığımı düşünmeyin evi falan temizleyip geliyorum 😁😁😁 kizlar size alınmıyorum hiç umrumda bile degil soyledikleriniz. Vakit geçiyor valla.

Prometheus16 Prometheus16 nilmil nilmil ben simdi bulasik yikayacagim ellerim islak olur size cevap veremem kaçtığımı düşünmeyin evi falan temizleyip geliyorum 😁😁😁 kizlar size alınmıyorum hiç umrumda bile degil soyledikleriniz. Vakit geçiyor valla.
Yani bizimkisi seni ciddiye alıp insan yerine koyarak açıklama yapmak aslında ama onu da baktırdın tabii ki.

Burada bir kişi fal Sepeti süper kötü falcı yok demedi demiyor, tezini çürütmek için bunu söylememiz lazım ama kimse bunu söylemedi. Tezini kim nasıl çürütüyor?

Sevgililerini de falcıları da böyle delirttin di mi :)
Burcun ne senin?
Falcilari delirttigimi nereden cikardin ahahaj falcilar bizi delirtiyor sevgilimden de ben ayrildim o degil de ayrilmam gereken biriydi birde ben hic bir falciya sevgilimle ne olacak demedim iliski durumu ve gelecek dedim onlar da hep vade verdi hepside patladi burcum başak hemde başak stelyum ben anlamam burclardan

Falcilari delirttigimi nereden cikardin ahahaj falcilar bizi delirtiyor sevgilimden de ben ayrildim o degil de ayrilmam gereken biriydi birde ben hic bir falciya sevgilimle ne olacak demedim iliski durumu ve gelecek dedim onlar da hep vade verdi hepside patladi burcum başak hemde başak stelyum ben anlamam burclardan
Stelyumdan anlayacak kadar anlamışsın. Benim hobim astroloji, Koç stelyumluyum komple ateş elementiyim ondan böyle tetiklenip iyi niyetle cevaplar verdim sana ama kıymetim bilinemdi hala tez çürütmekle itham ediliyorum 😔

Yani bizimkisi seni ciddiye alıp insan yerine koyarak açıklama yapmak aslında ama onu da baktırdın tabii ki.

Burada bir kişi fal Sepeti süper kötü falcı yok demedi demiyor, tezini çürütmek için bunu söylememiz lazım ama kimse bunu söylemedi. Tezini kim nasıl çürütüyor?
Baştan aciklamayayim sen eski mesajları tekrar oku o zaman belki anlaşabiliriz. Neyse bulasiklari yikayayim evi temizleyeyim sonra devam edelim 😁😁 sayende günüm güzelleşti beni insan yerine koymasan da olur açıklama yapmasanda olur benim icin sorun değil boylece konu uzayip gitmez

Baştan aciklamayayim sen eski mesajları tekrar oku o zaman belki anlaşabiliriz. Neyse bulasiklari yikayayim evi temizleyeyim sonra devam edelim 😁😁 sayende günüm güzelleşti beni insan yerine koymasan da olur açıklama yapmasanda olur benim icin sorun değil boylece konu uzayip gitmez
E sende fal sepeti süper kötü falcı yok demişiz gibi fal sepeti savunuyoruz gibi ihtam etme o zaman.

Stelyumdan anlayacak kadar anlamışsın. Benim hobim astroloji, Koç stelyumluyum komple ateş elementiyim ondan böyle tetiklenip iyi niyetle cevaplar verdim sana ama kıymetim bilinemdi hala tez çürütmekle itham ediliyorum 😔
Yok ben anlamam bir astrolog soyledi stelyum diye ondan ogrendim ama sonra dogum saatim aslinda benim bildigim dogum saati değilmiş net saat öğreneceğim o zaman sana net söylerim yahu neden kiymete bagladin ki olayi gercekten sorun yok tetiklenecek bir şeyde yok ki ortada. Kalbin kirilmasin kadin dayanışması önemlidir siz konuyu uzattiniz bende cevap vermdim ama her zaman kadinlarin yanindayim

Yok ben anlamam bir astrolog soyledi stelyum diye ondan ogrendim ama sonra dogum saatim aslinda benim bildigim dogum saati değilmiş net saat öğreneceğim o zaman sana net söylerim yahu neden kiymete bagladin ki olayi gercekten sorun yok tetiklenecek bir şeyde yok ki ortada. Kalbin kirilmasin kadin dayanışması önemlidir siz konuyu uzattiniz bende cevap vermdim ama her zaman kadinlarin yanindayim
İşte senin de kimse fal Sepeti harika kötü falcı yok denediği halde orasını savunmakla itham ettiğin gibi. Söyle bunu yazan bi kisi var mı bir kişi oldu mu? Bu yazılmadan soylenmeden savunmakla itham edemezsin.

İşte senin de kimse fal Sepeti harika kötü falcı yok denediği halde orasını savunmakla itham ettiğin gibi. Söyle bunu yazan bi kisi var mı bir kişi oldu mu? Bu yazılmadan soylenmeden savunmakla itham edemezsin.
Ama cok savunuyorsun ben bu falci bilemedi dedigimde hemen savunuyorsun demek ki koç burcu oldugun icin eski sevgilimde koç burcuydu ortada hic bir sey yok kendi kendine kafasinda kurup kurup tartisirdi sinirleri gecince çok üzülürdü haklisin derdi koç burcu ozelligi bu demek ki 🤷‍♀️🙏😎 lavaboda bulasiklar bekliyorrr gidiyorummmm

Buna cevap bekliyorum. Söyleyen bir kişi yok, savunuyorsunuz demen için bunun söylenmesi gerekiyor.

Back
X