• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Ama cok savunuyorsun ben bu falci bilemedi dedigimde hemen savunuyorsun demek ki koç burcu oldugun icin eski sevgilimde koç burcuydu ortada hic bir sey yok kendi kendine kafasinda kurup kurup tartisirdi sinirleri gecince çok üzülürdü haklisin derdi koç burcu ozelligi bu demek ki 🤷‍♀️🙏😎 lavaboda bulasiklar bekliyorrr gidiyorummmm
Çıkar göster 😂 hangi falcı için demişim?

Buna cevap bekliyorum. Söyleyen bir kişi yok, savunuyorsunuz demen için bunun söylenmesi gerekiyor.
Buna cevap yazdim ayrica nedne israrla cevap bekliyorsun bak hic onemsemiyor tam okumuyorum bile mesajlari
Çıkar göster 😂 hangi falcı için demişim?
Falci degil yahu fal sepetini genel olarak savunuyorsun bende falci ismi vermedim ki zaten ayıp olmasin kimseye diye bir tek gül demir dedim cunku o herkese ama herkese ayni cumleleri kurmus ondan onun ismini verdim digerini vermedim de zaten genel yorumun fal sepetinin sadece para tuzagi olduğu ve uygulamayi sildigim o kadar

Buna cevap yazdim ayrica nedne israrla cevap bekliyorsun bak hic onemsemiyor tam okumuyorum bile mesajlari

Falci degil yahu fal sepetini genel olarak savunuyorsun bende falci ismi vermedim ki zaten ayıp olmasin kimseye diye bir tek gül demir dedim cunku o herkese ama herkese ayni cumleleri kurmus ondan onun ismini verdim digerini vermedim de zaten genel yorumun fal sepetinin sadece para tuzagi olduğu ve uygulamayi sildigim o kadar
Gül Demir bana berbattı.

Gül Demir bana berbattı.
Ben ona 3 kere baktirdim ilkini sevdim ama cok deyat vermedim detay versem belki daha iyi bilebilir diye 2. Ye baktirdim 3. De dedigin olmadi abla dedim o da vadede yanilirim vs dedi sonra öğrendim ki herkese ayni cümleleri söylüyor sonra fal sepeti whatsappdan yazip sitem ettim biraz o kadar digerleri de pembe ama gül bence insanın psikolojisiyle oynuyor onu fark edince artik baktirmadim vadeleri bekledim uygulamayi da sildim buraya deneyimimi yazdim sonra olanlar oldu sayfalarca yorum yaptik 😀😀😀😀 ama herhalde baristik artik degil mi

Sizi umursamıyorum deyip hala yazıyor takıntılı 😂😂😂
umursamıyorum ama bu demek degil ki yazmayacagım yazmamakla umursamamak aynı şey degil ki takıntılı olan bence kesinlikle sensin konunun seninle alakası bile yok sana cevap bile yazmadım sadece senin yazdıgına cevap verdım engelledim seni dedigin halde hala sen yazıyorsun takmasan engellediysen yazmasın :))

Ben ona 3 kere baktirdim ilkini sevdim ama cok deyat vermedim detay versem belki daha iyi bilebilir diye 2. Ye baktirdim 3. De dedigin olmadi abla dedim o da vadede yanilirim vs dedi sonra öğrendim ki herkese ayni cümleleri söylüyor sonra fal sepeti whatsappdan yazip sitem ettim biraz o kadar digerleri de pembe ama gül bence insanın psikolojisiyle oynuyor onu fark edince artik baktirmadim vadeleri bekledim uygulamayi da sildim buraya deneyimimi yazdim sonra olanlar oldu sayfalarca yorum yaptik 😀😀😀😀 ama herhalde baristik artik degil mi
Aynı şeyden bahsettiğimizi anladıysan süper :)

Gül Demir şimdi tekrar göz attım nasıl bakmış diye, ben bilmiyorum sen karar ver demiş özetle 😄

Gökben ışık yakın zamanda baktiran var mı? O nasıl? Yorumları hep çıktı demişler.

Anladıysan süper demen süperdi, karşımızdakinin anlayış sorunu had safhada 😂
takıntı bu işte ahahha konu seninle alakalı degil atlayıp duruyorsun zaten o beni anladı en sonunda ben onu degil ki ajajja takıntılı gibi yine savunmaya geçme istersen sana cevap vermiyoruz biz ikimiz konuşuyoruz engellemedın mi beni

Aynı şeyden bahsettiğimizi anladıysan süper :)

Gül Demir şimdi tekrar göz attım nasıl bakmış diye, ben bilmiyorum sen karar ver demiş özetle 😄
ama işte sen en sonunda beni anladın ben başından beri fal sepetine kızıyorum sen tetikleniyorsun. Pembeci hepsi benim baktırdıklarımın hepsinin vadesi doldu gül den başka da 3 kere baktırdıgım olmadı digerlerine de şans verdim ama onlar da patladı

Beni etiketleyip bulaşık yıkıyorum birazdan döneceğim diyen kişilik konu seninle ilgili değil diyor 😂 niye etiketledin diye sorarlar adama. Ama cidden adam olana 😂

ama işte sen en sonunda beni anladın ben başından beri fal sepetine kızıyorum sen tetikleniyorsun. Pembeci hepsi benim baktırdıklarımın hepsinin vadesi doldu gül den başka da 3 kere baktırdıgım olmadı digerlerine de şans verdim ama onlar da patladı
Ya ben seni zaten anlıyorum ki, asıl ve tek sorunumuz senin bir türlü anlamaman :)

Gökben ışık nasıldı baktırdın mı?

bak işte buna bir sey diyemem cünkü baktırmadım ahahah ilk defa duydum bu ismi agustos ayında duysamdım ona da baktırırdım şimdi uygulamayı sildim
Yükleme sakın ben merak ettim sadece.
Filtre var uygulamanın arama kısmında oradan en deneyimli vs. falcilar bulunuyor orada gördüm.

sen beni anlamıyorsun ben kötü dedim diye savundun da neyse baktırmadım baktırayım mı bence patlar ve degmez
SAVUNMADİM.

Baktirma ne güzel silmissin işte devam et bu şekilde. Bende baktirmayacagim artık öylesine dolanıyorum uygulamada arada.

Back
X