Fal Sepeti Deneyimleri

Yok ikisini de denemedim. Erkek falcılara önyargım var Deva ile bunu yeneyim dedim ve Deva nin 2. faliyla haklı olduğumu anladım :)
şahsi görüşüm Demir Deva'dan çok daha iyi ama daha pahalı. Merve Merveli daha uygun. Ona iki fal attım, ilkinde çok spesifik sorular sordum, nokta atışı yaptı. İkincisinde genel sordum vasattı.

şahsi görüşüm Demir Deva'dan çok daha iyi ama daha pahalı. Merve Merveli daha uygun. Ona iki fal attım, ilkinde çok spesifik sorular sordum, nokta atışı yaptı. İkincisinde genel sordum vasattı.
Ben hep tek soru soruyorum ki :)

Rüya güneş nasıl baktiran var mı?

merve anlikta iyi di mi? bana anlik oyle detaylar vermisti ki dogrulamis ve sasirmistim sonuc fos

Hiç tiktok’ta baktıran oldu mu? Ben birkaç gündür Elif’in Sesi diye bir sayfayı takip ediyorum canlı yayınları fena değil, deneyen oldu mu?

öyleymiş ya az önce zaman aşımına uğradı, lunaraya atmıştım. Kaldı öyle kredi
hisli27 nasıl sizce? ya da başka önerebileceğiniz?
hisli bana hiç bakmadı enerjisi uymamış. Lunara 3 ay önce ekimin ilk haftası adım ve gelişme olacak demişti olmadı. Ayrıca Lunara nın klasik durumudur o gelir fal alır bakana kadar yarısı iptal olur duvarına sitem mesajları atarlar, küsüp haftalarca gider sonra yine gelir, yine aynı döngü sürer gider

anlik ve düşünceler filan icin duygu deniz mi filiz cetin mi daha iyi? cok onceden ikisinden de dogruladigim ufak konular olmustu. bilemedikleri de olmustu ama bi konuda ikisi cok farkli konusmus. sonuc sormuyorum cikti cikmadi demeyin

bana atabilirsin dedi attım, 2 gün geçti bakmadı şimdi de ara vermiş yazıyor

merve mervelim e fal attım kesinlikle yapay zeka bakmış, isteyene özelden atarım falı, hiçbir özel şey yok zaten içinde
insanı bu kadar hafife almalarından, dalga geçer gibi, özensiz bakmalarından nefret ediyorum ve bıktım usandım.
onlarca fal baktırdım en en en boş en yüzeysel, en kötü fal bu.

Sana dedim hepsi fos bakmiyo salliyolar bol kepceden tutan olursada olur olmasada olmaz baktirma bidaha bence sende

Sana dedim hepsi fos bakmiyo salliyolar bol kepceden tutan olursada olur olmasada olmaz baktirma bidaha bence sende
Ya ben baktırıp unutuyorum, öyle yüksek beklentim olmuyor ki fal sonuçta bu. Öyle keyifle kahvemi içince arada atıyorum ama böyle dolandirilmaktan nefret ediyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…