şahsi görüşüm Demir Deva'dan çok daha iyi ama daha pahalı. Merve Merveli daha uygun. Ona iki fal attım, ilkinde çok spesifik sorular sordum, nokta atışı yaptı. İkincisinde genel sordum vasattı.Yok ikisini de denemedim. Erkek falcılara önyargım var Deva ile bunu yeneyim dedim ve Deva nin 2. faliyla haklı olduğumu anladım :)
Ben hep tek soru soruyorum ki :)şahsi görüşüm Demir Deva'dan çok daha iyi ama daha pahalı. Merve Merveli daha uygun. Ona iki fal attım, ilkinde çok spesifik sorular sordum, nokta atışı yaptı. İkincisinde genel sordum vasattı.
Ben baktirdim verdigi vade tutmadi dedikleri de hep gecmişe dayalı şeylerdi gelecekle ilgili hic bir sey demedi bi dedigi sey vardi o da tutmadiBen hep tek soru soruyorum ki :)
Rüya güneş nasıl baktiran var mı?
şahsi görüşüm Demir Deva'dan çok daha iyi ama daha pahalı. Merve Merveli daha uygun. Ona iki fal attım, ilkinde çok spesifik sorular sordum, nokta atışı yaptı. İkincisinde genel sordum vasattı.
Ben hep tek soru soruyorum ki :)
Rüya güneş nasıl baktiran var mı?
48 saat.tellwede falın yorumlanma süresi maksimum kaç gün?
profesyonelinden çömezine bu sonuçları kimse mi bilmiyor ya :)merve anlikta iyi di mi? bana anlik oyle detaylar vermisti ki dogrulamis ve sasirmistim sonuc fos
öyleymiş ya az önce zaman aşımına uğradı, lunaraya atmıştım. Kaldı öyle kredi48 saat.
profesyonelinden çömezine bu sonuçları kimse mi bilmiyor ya :)
Bendede baya sey bildi anda gecmisde ama gelecek dedin gibi fosmerve anlikta iyi di mi? bana anlik oyle detaylar vermisti ki dogrulamis ve sasirmistim sonuc fos
öyleymiş ya az önce zaman aşımına uğradı, lunaraya atmıştım. Kaldı öyle kredi
hisli27 nasıl sizce? ya da başka önerebileceğiniz?
hisli bana hiç bakmadı enerjisi uymamış. Lunara 3 ay önce ekimin ilk haftası adım ve gelişme olacak demişti olmadı. Ayrıca Lunara nın klasik durumudur o gelir fal alır bakana kadar yarısı iptal olur duvarına sitem mesajları atarlar, küsüp haftalarca gider sonra yine gelir, yine aynı döngü sürer gideröyleymiş ya az önce zaman aşımına uğradı, lunaraya atmıştım. Kaldı öyle kredi
hisli27 nasıl sizce? ya da başka önerebileceğiniz?
merve mervelim an da söylediklerini teyit edebildin mi?Bendede baya sey bildi anda gecmisde ama gelecek dedin gibi fos
bana atabilirsin dedi attım, 2 gün geçti bakmadı şimdi de ara vermiş yazıyorhisli bana hiç bakmadı enerjisi uymamış. Lunara 3 ay önce ekimin ilk haftası adım ve gelişme olacak demişti olmadı. Ayrıca Lunara nın klasik durumudur o gelir fal alır bakana kadar yarısı iptal olur duvarına sitem mesajları atarlar, küsüp haftalarca gider sonra yine gelir, yine aynı döngü sürer gider
Gelir bı kaç haftayabana atabilirsin dedi attım, 2 gün geçti bakmadı şimdi de ara vermiş yazıyor
Evet anlik iyidi bildi bayagi ama napimki anligi yani ne geciyo elinemerve mervelim an da söylediklerini teyit edebildin mi?
Sana dedim hepsi fos bakmiyo salliyolar bol kepceden tutan olursada olur olmasada olmaz baktirma bidaha bence sendemerve mervelim e fal attım kesinlikle yapay zeka bakmış, isteyene özelden atarım falı, hiçbir özel şey yok zaten içinde
insanı bu kadar hafife almalarından, dalga geçer gibi, özensiz bakmalarından nefret ediyorum ve bıktım usandım.
onlarca fal baktırdım en en en boş en yüzeysel, en kötü fal bu.
Ya ben baktırıp unutuyorum, öyle yüksek beklentim olmuyor ki fal sonuçta bu. Öyle keyifle kahvemi içince arada atıyorum ama böyle dolandirilmaktan nefret ediyorum artık.Sana dedim hepsi fos bakmiyo salliyolar bol kepceden tutan olursada olur olmasada olmaz baktirma bidaha bence sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?