Fal Sepeti Deneyimleri

Berrin Ak'ta adamın burcunu yazmama rağmen hava burcu demiş. Tanışma şeklini bilememiş. Küçük bir detay dışında o da çoğunlukta bende bilememiş.

Tomris Uyarın enerjisini bakım şeklini sevmiştim ancak Dediği gibi ilerlemedi süreç o da patladı bende.

pembeci dedigimiz derya nural arkadasima negatifi oyle basmis ki derya yerine durrin bakmis gibi fal
derya nural gelecek konusunda biraz pembeci bence ama karakter analizi konusunda çok gerçekçi. rezil bir iki insan vardı sorduğum, ne kadar rezil olduklarını çok güzel bildi:))

derya nural gelecek konusunda biraz pembeci bence ama karakter analizi konusunda çok gerçekçi. rezil bir iki insan vardı sorduğum, ne kadar rezil olduklarını çok güzel bildi:))

bende yasayacagim olumsuzluklar gormustu bazilari cikti karakter analizi evet iyiydi ama arkadasima baktigi tam durrin arbel fali

Merhabalar benim bir konum vardı bugün sonuçlandı bir çok kişiye baktırdım kimse bilemedi gökben ışık, efsun, gizem duru, börte talu, nurya bozdağ, selin toker,peri can,Ayda deniz, olumsuz konuşan olmaz diyenler sonucu bilenler aslı gül ve mayra öz en çok yaklaşanda mayra oldu

vade vermisler miydi

vade vermisler miydi
Vade verdiler verdikleri vadeden önce sonuç onların dedikleeinin tam tersi çıktı aslı bana yapma üzülürsün ben öngörülerime dayanarak mutsuz oluraun yaptığın şeyden dwmişti gerçekten öyle olsu mayra 3. Bir kişi var dedi o da doğruymuş ben olumsuz konuştular diye mayra ve aslıya inanmamıştım

Arkadaslar 3. kisi konusu demisken ayrica arkadasima Derya Nural disinda 3. kisi var diyenler arasinda Sahsu Gece ve Zeynep Cetin olmus diger baktirdiklari 3. kisiyi hic gorememisler.

Arkadaslar 3. kisi konusu demisken ayrica arkadasima Derya Nural disinda 3. kisi var diyenler arasinda Sahsu Gece ve Zeynep Cetin olmus diger baktirdiklari 3. kisiyi hic gorememisler.

zeynep cetine cok guvenemiyorum kac kisiyle konustuysak 3.kisi var demis. iliskide farkli sikintilar yasayan arkadasim sevgilimle biraz sorunlar var dediginde de 3.kisi var cunku demisti sorunla alakasi yoktu
sahsuya pembeci diyolardi sasirdim

zeynep cetine cok guvenemiyorum kac kisiyle konustuysak 3.kisi var demis. iliskide farkli sikintilar yasayan arkadasim sevgilimle biraz sorunlar var dediginde de 3.kisi var cunku demisti sorunla alakasi yoktu
sahsuya pembeci diyolardi sasirdim
Ay demek herkese aynisi soyluyor Ama Sahsu demis katina fali atmis baska birisinin enerjisi var demis. Ben baktirdim eh iste.

Kizlar selam,
İnstagramda veya telefonla baktirdiginiz horary veya dogum haritası yorumlayan astrolog var mi bildiğiniz?
Ben bir konuda danismak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…