- 11 Ağustos 2016
- 203
- 354
- 103
derya nural gelecek konusunda biraz pembeci bence ama karakter analizi konusunda çok gerçekçi. rezil bir iki insan vardı sorduğum, ne kadar rezil olduklarını çok güzel bildi:))pembeci dedigimiz derya nural arkadasima negatifi oyle basmis ki derya yerine durrin bakmis gibi fal
derya nural gelecek konusunda biraz pembeci bence ama karakter analizi konusunda çok gerçekçi. rezil bir iki insan vardı sorduğum, ne kadar rezil olduklarını çok güzel bildi:))
Geçmişte çıkan vadeleri var bende ama eylülde baktırdığımda çok emin konuştuğu bir olayda yanıldı hem süreç hem sonuç patladı çünkü bir yüzleşme yaşadım onun söyledikleriyle zerre alakası yokmuşDerya Nural’a başka baktıran var mı?
Merhabalar benim bir konum vardı bugün sonuçlandı bir çok kişiye baktırdım kimse bilemedi gökben ışık, efsun, gizem duru, börte talu, nurya bozdağ, selin toker,peri can,Ayda deniz, olumsuz konuşan olmaz diyenler sonucu bilenler aslı gül ve mayra öz en çok yaklaşanda mayra oldu
Vade verdiler verdikleri vadeden önce sonuç onların dedikleeinin tam tersi çıktı aslı bana yapma üzülürsün ben öngörülerime dayanarak mutsuz oluraun yaptığın şeyden dwmişti gerçekten öyle olsu mayra 3. Bir kişi var dedi o da doğruymuş ben olumsuz konuştular diye mayra ve aslıya inanmamıştımvade vermisler miydi
Arkadaslar 3. kisi konusu demisken ayrica arkadasima Derya Nural disinda 3. kisi var diyenler arasinda Sahsu Gece ve Zeynep Cetin olmus diger baktirdiklari 3. kisiyi hic gorememisler.
Ay demek herkese aynisi soyluyorzeynep cetine cok guvenemiyorum kac kisiyle konustuysak 3.kisi var demis. iliskide farkli sikintilar yasayan arkadasim sevgilimle biraz sorunlar var dediginde de 3.kisi var cunku demisti sorunla alakasi yoktu
sahsuya pembeci diyolardi sasirdim
Astrologsunuz ve astrologmu arıyorsunuz yaniKizlar selam,
İnstagramda veya telefonla baktirdiginiz horary veya dogum haritası yorumlayan astrolog var mi bildiğiniz?
Ben bir konuda danismak istiyorum
Evet, astrologum ve astrolog arıyorum.Astrologsunuz ve astrologmu arıyorsunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?