• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Yasemin Türk çıkıyor mı kızlar
bana da kötüydü, iade almıştım. bir de nabza göre şerbet veriyorlar, en çok ona kızıyorum. eski eşimle boşandıktan aylar sonra onun hayatına yeni biri girdi, 2 yıldır da birlikte yaşıyorlar, kötü ayrılmadığımız için biliyorum, ve onun adına mutluyum. test etmek için eski eşimin hayatında biri var mı, oldu mu diye sormuştum. duygusal hiçbir şey yok , hala seni düşünüyor ama yalnız adam tabi ki cinsel maceraları olmuş ve oluyor. ama bunlar hayvani dürtüler diyor. ya her erkek biraz yalnız kalınca önüne gelenle birlikte olmuyor ablacım, eski eşim hiç öyle biri değildi mesela, bütün erkekler seks düşkünü diye düşündüğü için saçma sapan konuşuyor.

bana da kötüydü, iade almıştım. bir de nabza göre şerbet veriyorlar, en çok ona kızıyorum. eski eşimle boşandıktan aylar sonra onun hayatına yeni biri girdi, 2 yıldır da birlikte yaşıyorlar, kötü ayrılmadığımız için biliyorum, ve onun adına mutluyum. test etmek için eski eşimin hayatında biri var mı, oldu mu diye sormuştum. duygusal hiçbir şey yok , hala seni düşünüyor ama yalnız adam tabi ki cinsel maceraları olmuş ve oluyor. ama bunlar hayvani dürtüler diyor. ya her erkek biraz yalnız kalınca önüne gelenle birlikte olmuyor ablacım, eski eşim hiç öyle biri değildi mesela, bütün erkekler seks düşkünü diye düşündüğü için saçma sapan konuşuyor.

Bana da basta hepsi klasik kadin erkek yorumu yapiyodu🤦🏼‍♀️

yaseminin çıkmış bir kaç vadesi var ama çıkmayınca babanneye dönüşüyor çıkmadı diyorum anlık enerji değişti tamammı kuzum üzülme kuzum falan filana dönüyor fal

Seni geç bana bile öyle yapıyorlar 😂

Sen evlenmek istemissin adam ciddiyetten korkmus diyolardi bana. evliligi ben istemedim dediğimde de olsun adamda gene baski olusmus demislerdi. istenmeyen evliligin olmayan baskisi😂 asli duru da icten içe istiyosun burda biz bizeyiz neden istedigini sakliyosun demisti :D o sırada iki kere reddetmistim:D

Back
X