• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Filiz çetinin bende çok ilginç şeyleri bilmişliği var. Sağlık konusunda birebir dediğini yaşadığım tek kişi. Hiç ortada olmayan paranın miktarına kadar söylemişti biz dalga geçmiştik yok artık tlmi dolarmı onuda söyleseydi keşke diye rakam söylemesi komik gelmişti ama eksiksik o para geldi
Keşke Filiz Çetin denedikten sonra silseydim hesabımı 😂

Tek tek tekrar dinlemem lazım. Son 1 senede 3 vize aldım direkt çıkmayacak diyen olmadı ama mesela azure ihtimalli konuşmuştu seruven %60 çıkmaz demişti bir tanesi için 😀 ayrıca neredeyse tüm baktırdıklarım ezbere cevaplar verdi evrak eksikliği olacak süreç uzayacak bilmem ne ama öyle bir şey olmadı direkt çıktı hepsi. Bir ara tekrar bakarım kim tam ne demiş.
Yüzde 60 çıkmaz ne yahu 🫣😄 bağri yüzde 50 deseymiş, her iki sonuçta da falı çıkacakmış ki yüzde 60 la çıkmamış.

Aslı duru mu eda denizer mi
Aslı duru , eda denizer bana üst üste patladı bende inanıp defalarca gittim gitmeye devam etseydim beni hala oyalıyor olurdu. Arkadaşımın exi yeni sevgili yaptı hala bekle dönecek diyordu isteme videolarını gördü onu söyledi ona hala merak etme nişan atılacak sana dönecek diyordu. Tatlı diliyle bağlıyor insan kandırıldığını anlasada umutlanıp gidiyor heralde bilmiyorum arkadaşımıda aylarca oyaladı en sonunda oda gitmeyi bıraktı. Duygu aurada anlıkta çok iyidir mesela ama oda tatlı diliyle inanılmaz oyalar

Bende kendisinin olumsuzu pat pat söylemesini seviyorum aksine kimsenin söylemediği üçüncü kişiyi hiç evirip çevirmeden üzgünüm söylemek zorundayım diye çat diye söyleyip beni kendine öyle bağlamıştı 😄

olumsuz iki duruma sahit oldum bu durumlarla ilgili konusuldu edildi kesinlesti. asliya boyleymis dedikce hayir yaniliyosun dedi. sonuc OYLEYMIS. surekli hayiiiir demesi inatlasmasi korkunc. arkadasimin iliskisinde de kiz mesajlari yakaladim aldatilmisim dedi sen yanlis anlamis olabilir misin dedi asli:D
Bana bu durumu ben soylemeden goren pembeci dedikleri firuze oldu 😂

olumsuz iki duruma sahit oldum bu durumlarla ilgili konusuldu edildi kesinlesti. asliya boyleymis dedikce hayir yaniliyosun dedi. sonuc OYLEYMIS. surekli hayiiiir demesi inatlasmasi korkunc. arkadasimin iliskisinde de kiz mesajlari yakaladim aldatilmisim dedi sen yanlis anlamis olabilir misin dedi asli:D
Bana bu durumu ben soylemeden goren pembeci dedikleri firuze oldu 😂
iki yıldır baktırırım hiç onun üslubu değil bu konuşma şekli benim tecrübelerime göre ama kişiden kişiye değişiyorda olabilirler inatlaşma bana komik geliyor 😂 gözdenur inatlaşıyordu benimle birde beni suçluyordu hayıııır yazınca direkt gözdenur geldi aklıma 😂

iki yıldır baktırırım hiç onun üslubu değil bu konuşma şekli benim tecrübelerime göre ama kişiden kişiye değişiyorda olabilirler inatlaşma bana komik geliyor 😂 gözdenur inatlaşıyordu benimle birde beni suçluyordu hayıııır yazınca direkt gözdenur geldi aklıma 😂

ya vallahi kaydi atiyim gor. asla yok sen yaniliyosun diyo surekli🤦🏼‍♀️ gozdenuru hatirlamiyorum bile o kadar alakasizdi ki iade almistim

sizler icin bugun kendimi feda edip gene filize atacagim beni bekleyin😂

ya vallahi kaydi atiyim gor. asla yok sen yaniliyosun diyo surekli🤦🏼‍♀️ gozdenuru hatirlamiyorum bile o kadar alakasizdi ki iade almistim

sizler icin bugun kendimi feda edip gene filize atacagim beni bekleyin😂
Yok olurmu öyle şey inanırım çünkü bizim kardeşimle bile birimizin bayıldığına birimiz çok kötü diyoruz bende çok basit bir olayı bilemeyen kardeşimin alacağı terfiye kadar sorulmadığı halde bilebiliyor o yüzden ben bu konulara çok inanıyorum. Gözdenur insana kendini sorgulatıyor iyi ki kurtarmışsın kendini çok manipülatif biri. Filiz için geri dönüşünü merakla bekliyorum 😂

Yüzde 60 çıkmaz ne yahu 🫣😄 bağri yüzde 50 deseymiş, her iki sonuçta da falı çıkacakmış ki yüzde 60 la çıkmamış.
Ay çok gülmüştüm ben de o zaman nasıl hesapladı oranı acaba 😂 vize deyince de en iyi dediğim falcılardan bazıları bile hemen eksik evrak olabilir bir sıkıntı olacak ama sonra çıkacak vs ezber laflar ettiler çok sinir olmuştum.

Merhaba kizlar, birkaç kişi Binnazabladaki Bihter Kara’yi sormuş, kendisi artik Falsepetinde, bugün profiline rastladım, bilginiz olsun 🥰

Eyüp Danıs'in bakım tarzı nasıl? Rica ediyorum çıktı çıkmadı enerjisi kötü tarzı kişisel cevaplar vermeyin. Sadece tarzını merak ediyorum ana odaklı mi kişilik analizi nasıl süre olarak ne kadar bakıyor teknik olarak nasıl yani?

Eyüp Danıs'in bakım tarzı nasıl? Rica ediyorum çıktı çıkmadı enerjisi kötü tarzı kişisel cevaplar vermeyin. Sadece tarzını merak ediyorum ana odaklı mi kişilik analizi nasıl süre olarak ne kadar bakıyor teknik olarak nasıl yani?

eyup'e yuzlerce kez baktiran biri olarak soyliyim dolu dolu bakiyor ama baktigi kisiye gore cok degisiyor. kardesim de ben de iliski icin yorum istedik detay vermedik. ona gelecek odakliydi kisilik analizi kisaydi,idare ederdi. bende ise inanilmaz kisilik analizi yapmisti cok dogruydu. genelde pembe tablodan yana. olumsuzu da cok yumusatiyor bazen anlasilmaz bile.

Back
X