- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 34
Soran arkadaslarim olmuş dun gece rahatsizlandigim için giremedim sayfaya gaus degisik geldi bana ama durum analizi doğruydu kişilikleri iyi kotu yorumladı tasvip ettim beğendim zaman ne gösterir bilemem utkuya da danismamim sebebi bir olayımı çok iyi anlatmıştı onunla ilgili gittim bazı olaylar olmuştu yine yorum alma gereği duydum oda zaten güzeldiGaus ve utkuya fal attım gelsin yazcam gausyi cok merak ediyorum
Güncellemeden sonra sadece 1 kredi verdi bana
Fal sepetide bozulmaya basladi galibaAa evet şimdi beğeni ve yorum yaptım sadece 1 kredi verdi
Binnazdan iyi binnaz herşeyi kaldırmış valla iade kredi soruTeşekkürler
Fal sepetide bozulmaya basladi galiba
Orası öyle binnaz çok pahalı..Binnazdan iyi binnaz herşeyi kaldırmış valla iade kredi soru
Bence deTeşekkürler
Fal sepetide bozulmaya basladi galiba
Ben de kahve baktırdım ilk onlar çıktı.Ama büyük bir olayım var o olayda karışık konustular sonradan kafam karıştı,bide ben haddinden fazla baktırdıgım için artık hep aynı şeyleri dediler baktırmıcam baya bi.Bi tane arkadaşım tavsiye etti onun çıkacagı adamı söylemiş ona..Bunu yeni öğrendim kadın tuzla fal bakıyormuş,biraz ürkünç ama..Aylar sonra gerçekten karşısına anlattığı gibi biri çıkmış,ben arkadasımın sevgilisini biliyordum am bana hiç dememişti fal baktırdım fal da çıktı diye yeni yeni anlattı.Hatta demiş kıza ki,kara kafalı biri var sevgili olcaksınız,iki çocuk görüyorum ve ailesiyle seni tanıştırcak demiş.Ve aylar sonra gerçekten karşısına öyle biri çıkmış o iki çocuk olayıda adam boşanmıştı ve iki çocugu vardı ve gerçekten adam bunu ailesiyle tanıştırdı.Ben şoook oldum..Ona gidicem yarın bi aksilik olmazsa ama ürperiyorum biraz da..Tuz oluyormuş önünde çağırıyormuş şeylerini oraya hatta kadın kendi demişki bendekiler müslüman ve 5 vakit namaz kılıyorlar..Kadın Cuma günü asla bakım yapmıyor ama.Diğer günler saat veriyor sana gidiyormuşsun.İstanbulda bu baya ben de ilk defa gidicem..Selam,
O instagram sayfasını ben de gördüm ama bir türlü güvenemiyorum sanki o insanlardan gelen görseller hep fake gibi, kendileri de yazıyor olabilir bilemiyor insan. Siz memnun kaldınız yani. Peki çıktı dediğiniz fal hangisiydi? Kahve mi tarot mu?
Aşırı ürperticiBen de kahve baktırdım ilk onlar çıktı.Ama büyük bir olayım var o olayda karışık konustular sonradan kafam karıştı,bide ben haddinden fazla baktırdıgım için artık hep aynı şeyleri dediler baktırmıcam baya bi.Bi tane arkadaşım tavsiye etti onun çıkacagı adamı söylemiş ona..Bunu yeni öğrendim kadın tuzla fal bakıyormuş,biraz ürkünç ama..Aylar sonra gerçekten karşısına anlattığı gibi biri çıkmış,ben arkadasımın sevgilisini biliyordum am bana hiç dememişti fal baktırdım fal da çıktı diye yeni yeni anlattı.Hatta demiş kıza ki,kara kafalı biri var sevgili olcaksınız,iki çocuk görüyorum ve ailesiyle seni tanıştırcak demiş.Ve aylar sonra gerçekten karşısına öyle biri çıkmış o iki çocuk olayıda adam boşanmıştı ve iki çocugu vardı ve gerçekten adam bunu ailesiyle tanıştırdı.Ben şoook oldum..Ona gidicem yarın bi aksilik olmazsa ama ürperiyorum biraz da..Tuz oluyormuş önünde çağırıyormuş şeylerini oraya hatta kadın kendi demişki bendekiler müslüman ve 5 vakit namaz kılıyorlar..Kadın Cuma günü asla bakım yapmıyor ama.Diğer günler saat veriyor sana gidiyormuşsun.İstanbulda bu baya ben de ilk defa gidicem..
Liya ya gönderdim :)senin için açtım baktım ve ilk göüzme Naginaa ve Liya çarptı neden bilmiyorum
Cevap geldi mi liyadan?Liya ya gönderdim :)
sarkaç falıyla destekliyormuş
Merhaba İstanbul'un neresinde acaba?Ben de kahve baktırdım ilk onlar çıktı.Ama büyük bir olayım var o olayda karışık konustular sonradan kafam karıştı,bide ben haddinden fazla baktırdıgım için artık hep aynı şeyleri dediler baktırmıcam baya bi.Bi tane arkadaşım tavsiye etti onun çıkacagı adamı söylemiş ona..Bunu yeni öğrendim kadın tuzla fal bakıyormuş,biraz ürkünç ama..Aylar sonra gerçekten karşısına anlattığı gibi biri çıkmış,ben arkadasımın sevgilisini biliyordum am bana hiç dememişti fal baktırdım fal da çıktı diye yeni yeni anlattı.Hatta demiş kıza ki,kara kafalı biri var sevgili olcaksınız,iki çocuk görüyorum ve ailesiyle seni tanıştırcak demiş.Ve aylar sonra gerçekten karşısına öyle biri çıkmış o iki çocuk olayıda adam boşanmıştı ve iki çocugu vardı ve gerçekten adam bunu ailesiyle tanıştırdı.Ben şoook oldum..Ona gidicem yarın bi aksilik olmazsa ama ürperiyorum biraz da..Tuz oluyormuş önünde çağırıyormuş şeylerini oraya hatta kadın kendi demişki bendekiler müslüman ve 5 vakit namaz kılıyorlar..Kadın Cuma günü asla bakım yapmıyor ama.Diğer günler saat veriyor sana gidiyormuşsun.İstanbulda bu baya ben de ilk defa gidicem..
Ben dün iade aldım Binnazdan , hatta falcının profili bile kapandı sanırım çünkü arkadaşımın adına fal atmıştık ismi Eda başlarda Edacığım yazmış ama falın geri kalan tüm kısmında Ayşegül'cüm diye hitap etmiş yani falın %95'i kopyala yapıştır yapılmış.Binnazdan iyi binnaz herşeyi kaldırmış valla iade kredi soru
Ben baktırdım ona ama su falına yönlendirdi hemen falın başında. Falın devamında da öyle nokta atışı yoktu , yazmak için yazılmış bir yorum gibi geldi bana.Arkadaşlar falsepetinde Ersan Sam’a fal baktıran var mı? Yorumları bayağı iyi gibi ama fiyatı çok düşük güvenemedim gibi.
bende gönderdim dayanamadım, hissiyatı konuşmaları fln beğendim. Şimdiki zamandan nokta atışı 2 tane olayıda söyledi, biraz şaşırtmadı değil bu sefer :)Cevap geldi mi liyadan?
Geldi geldi, fena değildi ama tamda emin olamadım açıkçası. Bu ay içinde olacak 1 şey söyledi eğer olursa ozaman gerçekten şok olabilirimCevap geldi mi liyadan?
açelya da etkilendiğim üç şey olmuştu:Açelya tuğra veya şevdar avaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?