• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Güncellemeyle geldimm.
Öncelikle Sümeyra Yanmaz a baktırdım. Dendiği gibi falı anlamak biraz güç ama anlıkta fena değildi. vaadesi var bazı soylediklerinden emin olamadım ama beklemedeyim.
Mayra Öz e baktırdım. ve bana tatile gidebilirsin o da gidecek ama bi yere dedi ve gercekten yeni öğrendim tatile gitmiş. bişeyler yapaacak ınstagramda dedi pek oralı olmadım ama gercektende yaptı. verdiği süreyi bekliyorum hala.
Ares Hills ya bu kadar vasat biri olamaz. parayı atana kadar gayet mesajlara cevap verıyorlar ama fal ıcın 4 gün bekletiyor asla cevap vermiyor ve ağzı iğrenc bozuk biri. Aklınız varsa baktırmazsınız asırı saçma sapan biri ya.

Fal Portalda Merhan Sezgin e baktırdım sesi cok pozitif. Anlıkta fena değildi sanki. Genelde baktırdığım falcıların dediği çıktı gibi ama güncellerim. Ama tutarlı sanki
Tarotun Bestesi fena değildi durumu iyi analiz etti. biraz uzun vade verdi.

Şu an Tarotun Bestesi ne fal baktlrdlm, yani çok mrmnun kaldım o ayrı mevzu, ama şimdiki sevgilimle evlenme tarihi gibi tüm falsepeti 2 yıllık sürec veriyordu - ortalama 1,5-2 sene- ben sonucda bazen onlar bir-birinin fallarlnı görüyorlar diye düşündüm. Ama Tarotun Beste si aynl şey söyledi. Ve Falsokağı nda Beyza Deniz de aynı vadeyi verdi. Ama vade dolmadığı için doğrumu yanlışmı söyleyemiyorum❤️

Şu an Tarotun Bestesi ne fal baktlrdlm, yani çok mrmnun kaldım o ayrı mevzu, ama şimdiki sevgilimle evlenme tarihi gibi tüm falsepeti 2 yıllık sürec veriyordu - ortalama 1,5-2 sene- ben sonucda bazen onlar bir-birinin fallarlnı görüyorlar diye düşündüm. Ama Tarotun Beste si aynl şey söyledi. Ve Falsokağı nda Beyza Deniz de aynı vadeyi verdi. Ama vade dolmadığı için doğrumu yanlışmı söyleyemiyorum❤️
Fal sokağında kimlere baktırdınız

Arkadaşlar
İlginç yani karma tilkiye baktırdım dün akşam bir saat öncede Asu yaldıza baktırdım ikisinde aynı vadeyi yakın olarak verdi eğer olursa size bilgi veririm karma mı daha Asu mu ?

Beyza Deniz ve Ömür Hanzade. Aynl şeyleri söylediler Ömür daha erken vade verdi
Ben Ece ye baktırdım orada anlık durumda iyiydi gelecek hiçbir şey çıkmadı. Hepsi patladı.

Pelin güneş de analizleri mantıklıydı ama parayı çöpe at daha iyi.

Emir e baktırdım istediğim şeyleri söyledi fakat gelecek pek çıkmadı.

Rüzgar haznedar diye biri var mı bilmiyorum fakat sitenin bir numarası benim için. Gelecekte iş için bazı şeyler çıkmasa da tarih olarak baktığı olaylar aşk anlamında oldu. Gelecekte kısmen bilir ama aşk hayatında analizleri iyidir

Ben Ece ye baktırdım orada anlık durumda iyiydi gelecek hiçbir şey çıkmadı. Hepsi patladı.

Pelin güneş de analizleri mantıklıydı ama parayı çöpe at daha iyi.

Emir e baktırdım istediğim şeyleri söyledi fakat gelecek pek çıkmadı.

Rüzgar haznedar diye biri var mı bilmiyorum fakat sitenin bir numarası benim için. Gelecekte iş için bazı şeyler çıkmasa da tarih olarak baktığı olaylar aşk anlamında oldu. Gelecekte kısmen bilir ama aşk hayatında analizleri iyidir
Aslı Şah da var orada, tam bir sallamasyon fal idi, hiç alakası yokdu benimle, iade istedim vermediler

falportali da falsepetindekiler basmis sdjsjd actigim an maddy cikti karsima o da falsepetinden ismi merve diye hatirliyorum dfjsjxjs isim konusunda yaniliyor olabilirim ama baska hatirlayan cikar😂
falportaldaki asya tarot falsepetindeki asya ekin

Arkadaşlar
İlginç yani karma tilkiye baktırdım dün akşam bir saat öncede Asu yaldıza baktırdım ikisinde aynı vadeyi yakın olarak verdi eğer olursa size bilgi veririm karma mı daha Asu mu ?
Falsepetinde herkese fal baktırdım ) 2 si de iyiydi ama Ahu çok daha sıcak, 2 kez bakım aldım ondan. Söyledikleri çıktı anlıkda, gelecek hala beklemedeyim

Merhan sezgin, fal sepetinde var mı
falportali da falsepetindekiler basmis sdjsjd actigim an maddy cikti karsima o da falsepetinden ismi merve diye hatirliyorum dfjsjxjs isim konusunda yaniliyor olabilirim ama baska hatirlayan cikar😂
falportaldaki asya tarot falsepetindeki asya ekin
merve merveli mi? Onun falından bişey anlamamıştım ))

Merhaba sezginin dedikleri çıkmıyor bence çok memnun değilim

Falsepetinde herkese fal baktırdım ) 2 si de iyiydi ama Ahu çok daha sıcak, 2 kez bakım aldım ondan. Söyledikleri çıktı anlıkda, gelecek hala beklemedeyim
Vadeleri çıktımı ahunun ? Memnun kaldın mı

Back
X