Sevgi derman da sordum o Cok iyi sordum hasta misFalsepetinde son günler iyi falçılar sisteme girmiyor. Aslı Duru, Sevgi Derman. Duygu Deniz bile yokk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgi derman da sordum o Cok iyi sordum hasta misFalsepetinde son günler iyi falçılar sisteme girmiyor. Aslı Duru, Sevgi Derman. Duygu Deniz bile yokk
Fal sokağında kimlere baktırdınızŞu an Tarotun Bestesi ne fal baktlrdlm, yani çok mrmnun kaldım o ayrı mevzu, ama şimdiki sevgilimle evlenme tarihi gibi tüm falsepeti 2 yıllık sürec veriyordu - ortalama 1,5-2 sene- ben sonucda bazen onlar bir-birinin fallarlnı görüyorlar diye düşündüm. Ama Tarotun Beste si aynl şey söyledi. Ve Falsokağı nda Beyza Deniz de aynı vadeyi verdi. Ama vade dolmadığı için doğrumu yanlışmı söyleyemiyorum![]()
Beyza Deniz ve Ömür Hanzade. Aynl şeyleri söylediler Ömür daha erken vade verdiFal sokağında kimlere baktırdınız
Ben Ece ye baktırdım orada anlık durumda iyiydi gelecek hiçbir şey çıkmadı. Hepsi patladı.Beyza Deniz ve Ömür Hanzade. Aynl şeyleri söylediler Ömür daha erken vade verdi
Aslı Şah da var orada, tam bir sallamasyon fal idi, hiç alakası yokdu benimle, iade istedim vermedilerBen Ece ye baktırdım orada anlık durumda iyiydi gelecek hiçbir şey çıkmadı. Hepsi patladı.
Pelin güneş de analizleri mantıklıydı ama parayı çöpe at daha iyi.
Emir e baktırdım istediğim şeyleri söyledi fakat gelecek pek çıkmadı.
Rüzgar haznedar diye biri var mı bilmiyorum fakat sitenin bir numarası benim için. Gelecekte iş için bazı şeyler çıkmasa da tarih olarak baktığı olaylar aşk anlamında oldu. Gelecekte kısmen bilir ama aşk hayatında analizleri iyidir
Falsepetinde herkese fal baktırdım ) 2 si de iyiydi ama Ahu çok daha sıcak, 2 kez bakım aldım ondan. Söyledikleri çıktı anlıkda, gelecek hala beklemedeyimArkadaşlar
İlginç yani karma tilkiye baktırdım dün akşam bir saat öncede Asu yaldıza baktırdım ikisinde aynı vadeyi yakın olarak verdi eğer olursa size bilgi veririm karma mı daha Asu mu ?
Var, ismi farklı unuttumMerhan sezgin, fal sepetinde var mı
Merhan sezgin, fal sepetinde var mı
merve merveli mi? Onun falından bişey anlamamıştım ))falportali da falsepetindekiler basmis sdjsjd actigim an maddy cikti karsima o da falsepetinden ismi merve diye hatirliyorum dfjsjxjs isim konusunda yaniliyor olabilirim ama baska hatirlayan cikar
falportaldaki asya tarot falsepetindeki asya ekin
Var, ismi farklı unuttum
Merhan sezgin, fal sepetinde var mı
Vadeleri çıktımı ahunun ? Memnun kaldın mıFalsepetinde herkese fal baktırdım ) 2 si de iyiydi ama Ahu çok daha sıcak, 2 kez bakım aldım ondan. Söyledikleri çıktı anlıkda, gelecek hala beklemedeyim
Evet, ama sonuc için beklemedeyimVadeleri çıktımı ahunun ? Memnun kaldın mı