• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

merhabalar son yazdigimdan beri epey olay oldu.
malesef dediklerini yasadiklarim ve hala online platformlarda olanlari yazicam:

Falever Nil Deniz: Bu astrocenterda doga can diye diye arandigim :) ben cok cok seviyorum kendisini daha once de bahsetmistim. ozellikle karsi taraf dusuncesi vs icin biz super uyumlandik. 1 yili devirmisizdir kendisiyle.
Astrocenter Alya: Bana dediklerininden ozellikle kotu olanlar cikmis oldu malesef, hem ask hem is konusunda dediklerinden yasadigim baya olmustur son 2 sene icinde. sitedeki yorumlarina bakip karar verirsiniz
Falsepeti Sumeyra: Burda gormustum kendisini ilk, canli falda daha iyi anlasiyorum oyle gidiyorum artik.
Falsepeti Peri Melek: Yine burada gormustum saatlerini denk getiremiyorum ama dediklerini yasamis oldum.

en az 50 kisiye baktirmisimdir bu arada. daha once yazdiklarimdan 4-5 kisi online platformlardan cekildi. kalanlara da gitmiyorum artik ustteki isimler haric. ozellikle bi kac kere gidince bence sizin olumsuza da okey oldugunuzu anlayinca daha rahat paylasiyolar gorduklerini. benim deneyimim boyle oldu en azindan.
Falever nil deniz önerir misiniz vadeler falan çıkıyor mu

Falever nil deniz önerir misiniz vadeler falan çıkıyor mu
ben genelde anlik duygu dusunce vs soruyorum. onlari teyitledigim cok oldu. soyle bi sey var bi iki gun icinde duyarsin dedi gecen o da oldu mesela. benim sorularim bu sekilde oldugu icin bakimlarim da o sekilde ilerliyo genelde. onerdigim arkadaslarim da sik sik baktirmaya devam ediyolar ama detay sormadim ne dedi cikti mi vs seklinde. bence bi kere deneyin en azindan ben buyuk faniyim. insallah memnun kalirsiniz

kizlar bi bucuk ay filan oldu bekledigim iletisim kuruldu baktirmama gerek kalmadi ama bu basligi birakamiyoruuumm. beni kovalayin ya. onceden hic baktirmadigim zamanlar gene burdaydim fal bagimlilik yapmiyor ama fal basligi bagimlilik yapiyor olabilir mi shssjsjs
🤣🤣 kız ben hesabımı bile bulamadım yeni hesap açtım bu konuya yazabiliyim diye
2 yıldır fal bile baktırmıyodum bi problemim yoktu arkadaşlarım var onlara bile burdan okuyup söylüyorum fal baktırcaklarında 🤣

Eda denizere baktırdım bana göre anlikta çok başarılıydı 7 gun vade verdi bakalım ne olacak🙈
Ben de onu soracaktım ,anlığı ve karşı taraf duygu düşünce okuma nasıl onda,doğru mu okuyup analiz ediyor? 7 günde olacak bi şey miydi? Çıkarsa yazın mutlaka

Ya biri bana yardım edebilir mi? Arkadaşım yeşilçingene ve serkan batunun nerde fal baktığını soruyor. Bileniniz var mı

Kızlar bir şey sormak istiyorum son birkaç gündür çok üzgündüm o yüzden 4-5 kere fal baktırdım bu enerjiyi bozmuş mudur yoksa olacak olan zaten olur mu herkes hemen hemen aynı vadeyi verdi 🥺

Telwede linda'ya baktırıyordum ama ona da güvenim kırıldı. İnsanlara boş yere Umut satıyor duyguları çok abartarak söylüyor. Yüzüne vurunca da falımı iade etti kara listeye aldı. Duygu denize dedim ki Linda beni kara listeye aldı niye çok yoğun meşguliyetleri var sen de çok soru soruyorsun o yüzden dedi 😂 sonra duygu ile de yüzleşince soru kısmında Duygu bana dedi ki linda'nın seni niye kara listeye aldığı belli 😂😂

Telwede linda'ya baktırıyordum ama ona da güvenim kırıldı. İnsanlara boş yere Umut satıyor duyguları çok abartarak söylüyor. Yüzüne vurunca da falımı iade etti kara listeye aldı. Duygu denize dedim ki Linda beni kara listeye aldı niye çok yoğun meşguliyetleri var sen de çok soru soruyorsun o yüzden dedi 😂 sonra duygu ile de yüzleşince soru kısmında Duygu bana dedi ki linda'nın seni niye kara listeye aldığı belli 😂😂
Lindaya da fal baktırmlıştım ilk zamanlarda, kadın hisli birisi , boş değil ama çok abartıyor her şeyi ve olaylar o söylediği kadar ne çok kötü ne de çok iyi olmadı ))

Linda bende hisli olduğunu kanıtlayan,şaşırtan, çok garip detaylar bildi. Ama bence de çok çok pembeci.

Kızlar bir şey sormak istiyorum son birkaç gündür çok üzgündüm o yüzden 4-5 kere fal baktırdım bu enerjiyi bozmuş mudur yoksa olacak olan zaten olur mu herkes hemen hemen aynı vadeyi verdi 🥺
Yok canım üzme kendini şu an kendini kötü hissettiğin için kaygıyla bu şekilde düşünüyorsun kendine bunu yapma ❤️ başka insanın iradesi bizim enerjimizle değişiyorsa o zaman nerede kaldı irade.

Bence falın olacak bir şeyi engellemesi gibi bir durum yok.sizin o fala göre hareket edip etmemenize bağlı.

Linda'nın hisleri falsepetinin yarısından fazlasında var zaten ekstra bir şeysini görmedim ne yazık ki

Linda benim hiç muhabbet kurmadığım adamın bana tartışarak geleceğini söyledi. kavga edeceksiniz dedi. Canım dedim biz hiçbir şey değiliz ki benimle kavga edebileceği bir pozisyonumuz yok dıyorum inatla kavga dedi. Taaa Eylül ayıydı dediğinde. Patladı gitti zaten. Hayır bir muhabbeti ilerletirsin konuşursun arkadaşın olur gerçekten kırılır sana tartışarak gelir kavga ederek gelir ama şu pozisyonda bu şekilde gelme ihtimali %0. Yani kullandığı kelimeler çok büyük bir kavga, çok çok çok zengin ,çok çok seviyor. Umut tacirliği yapmaya gerçekten hiç gerek yok

Ben onu anda bildiği detaylarla beğeniyorum ama çıkan bişeysini görmedim.
Çıkmaz zaten canım boşuna bekleme. Ben de şaşırdığım bir detayı da bilmedi yani . Duygu Deniz ondan çok çok daha iyi❤️

Linda'nın çok çok çok zengin dediği adam kesinlikle zengin değil. Bunu Duygu denize sorduğumda bana dedi ki Duygu, canım bir insanın zenginliği oturduğu evden belli olur bu adamın oturduğu ev giriş kat normal bir ev. Sonra taşındığını duyunca bana onun oturduğu yeri söyleyen birisi olmuştu orada teyit etmiştim. Duygunun dediği gibiydi. Memur adamı Sakıp Sabancı yaptı başıma

Ayrıca maddi varlığını da hiç sorgulamadım ben kendisi girdi konuya

Back
X