arkidişler selamlar benim çok yakın arkadaşım malesef benimde forumdan duyma önerilerimle birkaç falcıya son 1 aydır fal baktırmıştı. adı burda geçenlerden falsepeti sümeyra,deva eda denizer dahil
hepsinin falı yalan oldu çünkü adam yalancı dolandırıcının tekiymiş

arkadaşımın çalıştığı yazılım şirketinin başka bir bölümünde çalışan bir müdür yardımcısıydı kendisi. dışardan bakınca daha 34 yaşında olmasına rağmen 4 dil bilen kariyeri müthiş seviyede çok üst düzey yönetici pozisyonunda nerdeyse buraya kadar herşey okey

falcılar tabi çok düzgün birisi seni çok sevmiş değer vermiş ama kafası karışık senden çekiniyor diyodu kıza(bende şahidim çünkü buluştuğumuzda bu konulardan konuşuyorken bazı kısımları dinletti banada cınım arkidişim)
fakaat gel gelelim ki kimsenin bize demediği çocuğunda 1 ay sonra anca bahsetiği duruma. evliymiş. yüzük falan tabi takmıyor. iş arkadaşlarıyla görüştürmüyor sorunca kıza ben mesafeli biriyim iş hayatında çok ciddi biriyimdir yüz göz olmam gibi şeyler diyor. instagramında 10 tane fotosu var ama kadınla hiç yok okey fakat bizim arkadaş tesadüfen durumu öğreniyor eşinin instagram hesabını gösteriyorlar soyadını eklemiş falan. kızında onunla fotoğrafı yok bazıları açık ilişki gibi yaşıyorlar diyor birileri başka bişey diyor kesin bişey kimse demiyor cinnet bir durum yani. adama soruyor akşam mesaj atıp reddetmiyor bunları sana açıklamak isterim falan diyor bizimkisi tabi hatasından hızlıca geri dönüp bana bir daha ulaşma diyip engelliyor :)
şaka gibi gerçekten çocuk ayrı manyak evlendiği kadın ayrı manyak bizim kızçe desen kendine kızıyor nasıl kandım diye. Ama hiçbir adı geçen falcı bunları söylemedi tabi hepsi sana çok değer veriyor seni düşünüyor kafası işlerden hayattan karışık 3 ay bekle sonra sana diyecek ki şöyle böyle diye anlatıyordu. Yani aslında hepsi hiç alakası olmayan birinin adı üzerinden uydurma şeyler anlatmış