• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Ya biri bana yardım edebilir mi? Arkadaşım yeşilçingene ve serkan batunun nerde fal baktığını soruyor. Bileniniz var mı
Büyük ihtimal benim önceki mesajlarımı gördünüz ondan merak ediliyor 😀
İkisi de fal bakmıyor yıllar önce bırakmışlardı
Yeşilçingene sağlık sorunları nedeniyle bırakmıştı

🤣🤣 kız ben hesabımı bile bulamadım yeni hesap açtım bu konuya yazabiliyim diye
2 yıldır fal bile baktırmıyodum bi problemim yoktu arkadaşlarım var onlara bile burdan okuyup söylüyorum fal baktırcaklarında 🤣

benim arkadaslarim araliksiz baktiriyor bi ara onlarin fallari burda yaziyodum sdjsjsdjaj kendim en son falsepetinde baktirdigim zaman bilgi paylastiklarini gorup baktirmayi biraktim ama forumdan cikamiyorum😂😂

benim arkadaslarim araliksiz baktiriyor bi ara onlarin fallari burda yaziyodum sdjsjsdjaj kendim en son falsepetinde baktirdigim zaman bilgi paylastiklarini gorup baktirmayi biraktim ama forumdan cikamiyorum😂😂
Bu bilgi paylaşma konusunda bana da bi şüphe geldi ! Eda Denizer e zihin okuma ile ilgili bi yorum gönderdim ,hiç yazmadığım çok enteresan spesifik bi şeyi bilip ,bununla ilgili vade verdi.Eğer bilgi paylaşmadan o şeyi bildiyse pess derim!

Bu bilgi paylaşma konusunda bana da bi şüphe geldi ! Eda Denizer e zihin okuma ile ilgili bi yorum gönderdim ,hiç yazmadığım çok enteresan spesifik bi şeyi bilip ,bununla ilgili vade verdi.Eğer bilgi paylaşmadan o şeyi bildiyse pess derim!
Bence o bilgiyi başka bi falcıya soru sorarken vs verdiyseniz büyük oranda şüphelenmek lazım

Eda denizer , peri melek hangisi iyi sizce arkadaşlar baktıran var mı

Bence o bilgiyi başka bi falcıya soru sorarken vs verdiyseniz büyük oranda şüphelenmek lazım
Peki bu bilgi paylaşımını nasıl yapıyorlar ? Eda denizer yaklaşık 30_40 dkgibi bi sürede gönderdi yorumu.Ondan bi önceki falda da Şahsu Gece ye atmışım ve o spesifik konuyu soru kısmında geçirmişim.Geçmiş yorum sorularını tüm yorumcular okuyabiliyor mu yoksa bi önceki baktırdığım falın sorusunu okumak için o yorumcu mu gösteriyor soruyu ? Çok ilginç gerçekten !

ben yasadigimiz olayi baslikta upuzun yazmistim. hatta acaba destekten mi tanidiklari var demistik. cok bilinenlerin paylasim yaptigini dusunmuyorum ihtiyaclari yok derya isilay merve deva sumeyra ayda filan ama geri kalanina guvenemiyorum artik ben🤷🏼‍♀️

Ben onu anda bildiği detaylarla beğeniyorum ama çıkan bişeysini görmedim.
Ben de geçen ondan gittim dedim olayları bilmiyor bari karşıdaki insanın karakterini bana anlatsın 😂bir arkadaşımı sormak için gitmiştim sahte hesap açtım canım dedi senin adın ne soyadını söylemesen de olur adımı söyleyince direkt enerji uyuşmazlığı deyip iade etti.

Kızlar ben fal sepeti destek ekibin bu tarz şeylere gireceğini zannetmiyorum. Ama şahit olduğum şey şu birbiriyle arkadaş olan falcılar var falsepetinde. Belki hani bana şu kişi geldi aa evet bana da geldi gibisinden bir muhabbet döndüyse orasını bilemem. Telwe'de de benzer bir şeyi yaşadım zaten Eylül, danteli vs birkaç kız var arkadaşlar. Biri beni ifşa edince öbürleri de altına yazmıştı aa şu kız mı bana da geldi bilmem ne diye gazlarını alamayıp buraya kadar geldiler. Hatta o kızlardan biri adı Eylül falsepetine transfer olmuş görünce çok tiksindim felsepetine yazdım biz size güveniyoruz ama böyle özel kişi bilgilerini paylaşacak insanlarla çalışmanıza üzüldük diye onlar da dedi ki uyaracağız merak etmeyin.

Aklıma gelmişken Çisem Devayı da söylemek istiyorum. Telefonla canlı baktırdım ilk dakikasında falını beğenmeyince abla iade edelim istersen uyumlanamadık dedim tamam dedi sonra da dedi ki , Canım bu çocuğun hayatında biri var ama ya bu çocuk ona gidecek sana gelmeyecek 😂😂😂😂😂😂😂. Ben de güldüm tamam dedim kapattım 😂😂 emin olduğum için değil sadece kapatırken falını beğenmediğim için canımı yakmaya çalışmasına gülmem geldi 😂😂çocuk kadın.

Eda Denizer babamın anneme kullandığı cümleleri söyleyince şok oldum. Yani bizim eve bir dinleme cihazı koymadıysa kendi bildi😂😂

Ben bazı falcıların gerçekten cinli olduğuna inanıyorum. Özellikle belli bir süre çok güzel bakıp sonra hastalananlar var ya onlarda bence çok var. Bihter de hastalandı yeşil çingene gibi. Bir de kızlar Melisa bana bakarken demişti ki: "Çok üzülmüş diyor, evet ağlamış dedi." Yani bir yerden haber alır gibi konuşuyor korkmuştum ben bir defa ondan. Bir de böyle duruyor sakin sakin sonra ağzı dili birbirine dolanıyor heyecanlı söylüyor. Asude Yıldız da bir defa yaptı aynısını güldü birden dedi ki:" Ya bu adam çok hantal çok yavaş hareket ediyor Bir yere gidene kadar oho ." Sonra resim atmıştım dedi ki "biliyorum canım suda gördüğüm adam buydu zaten." O gece uyuyamadım ben 😂😂😂

Sümeyra abla da bir defa balkonda canlı konuşuyordum onunla. Bana birden dedi ki annen ne yapıyor nasıl? Ben de dedim iyi abla ne olsun işte iş güç dedim arkamı bir döndüm annem bizi dinliyor. Beni görünce gitti sonra. Dedim abla annem bizi dinliyormuş sen neden sordun ya korktum şu an dedim. Güldü dedi ki ben sevdiğim insanlara bazen yaparım böyle 😂😂😂😂

Kızlar ben fal sepeti destek ekibin bu tarz şeylere gireceğini zannetmiyorum. Ama şahit olduğum şey şu birbiriyle arkadaş olan falcılar var falsepetinde. Belki hani bana şu kişi geldi aa evet bana da geldi gibisinden bir muhabbet döndüyse orasını bilemem. Telwe'de de benzer bir şeyi yaşadım zaten Eylül, danteli vs birkaç kız var arkadaşlar. Biri beni ifşa edince öbürleri de altına yazmıştı aa şu kız mı bana da geldi bilmem ne diye gazlarını alamayıp buraya kadar geldiler. Hatta o kızlardan biri adı Eylül falsepetine transfer olmuş görünce çok tiksindim felsepetine yazdım biz size güveniyoruz ama böyle özel kişi bilgilerini paylaşacak insanlarla çalışmanıza üzüldük diye onlar da dedi ki uyaracağız merak etmeyin.

telwedeki olay ile benzer ama ayni degil bu. onceki sayfalarda cok tartistik. foruma yazmayip mesajla anlatanlar da oldu. destege yazdigimiz zaman hemen soru sormadan uzatmadan iade yagdi bize. kendi alakalari olmasa savunurlardi oyle bisey yok derlerdi. uygulamada bilgi paylasimi mi var dendigi an tek soru sormadan cevap vermeden iade yapmalari normal degil.

arkidişler selamlar benim çok yakın arkadaşım malesef benimde forumdan duyma önerilerimle birkaç falcıya son 1 aydır fal baktırmıştı. adı burda geçenlerden falsepeti sümeyra,deva eda denizer dahil
hepsinin falı yalan oldu çünkü adam yalancı dolandırıcının tekiymiş :D arkadaşımın çalıştığı yazılım şirketinin başka bir bölümünde çalışan bir müdür yardımcısıydı kendisi. dışardan bakınca daha 34 yaşında olmasına rağmen 4 dil bilen kariyeri müthiş seviyede çok üst düzey yönetici pozisyonunda nerdeyse buraya kadar herşey okey :D falcılar tabi çok düzgün birisi seni çok sevmiş değer vermiş ama kafası karışık senden çekiniyor diyodu kıza(bende şahidim çünkü buluştuğumuzda bu konulardan konuşuyorken bazı kısımları dinletti banada cınım arkidişim)

fakaat gel gelelim ki kimsenin bize demediği çocuğunda 1 ay sonra anca bahsetiği duruma. evliymiş. yüzük falan tabi takmıyor. iş arkadaşlarıyla görüştürmüyor sorunca kıza ben mesafeli biriyim iş hayatında çok ciddi biriyimdir yüz göz olmam gibi şeyler diyor. instagramında 10 tane fotosu var ama kadınla hiç yok okey fakat bizim arkadaş tesadüfen durumu öğreniyor eşinin instagram hesabını gösteriyorlar soyadını eklemiş falan. kızında onunla fotoğrafı yok bazıları açık ilişki gibi yaşıyorlar diyor birileri başka bişey diyor kesin bişey kimse demiyor cinnet bir durum yani. adama soruyor akşam mesaj atıp reddetmiyor bunları sana açıklamak isterim falan diyor bizimkisi tabi hatasından hızlıca geri dönüp bana bir daha ulaşma diyip engelliyor :)

şaka gibi gerçekten çocuk ayrı manyak evlendiği kadın ayrı manyak bizim kızçe desen kendine kızıyor nasıl kandım diye. Ama hiçbir adı geçen falcı bunları söylemedi tabi hepsi sana çok değer veriyor seni düşünüyor kafası işlerden hayattan karışık 3 ay bekle sonra sana diyecek ki şöyle böyle diye anlatıyordu. Yani aslında hepsi hiç alakası olmayan birinin adı üzerinden uydurma şeyler anlatmış

arkidişler selamlar benim çok yakın arkadaşım malesef benimde forumdan duyma önerilerimle birkaç falcıya son 1 aydır fal baktırmıştı. adı burda geçenlerden falsepeti sümeyra,deva eda denizer dahil
hepsinin falı yalan oldu çünkü adam yalancı dolandırıcının tekiymiş :D arkadaşımın çalıştığı yazılım şirketinin başka bir bölümünde çalışan bir müdür yardımcısıydı kendisi. dışardan bakınca daha 34 yaşında olmasına rağmen 4 dil bilen kariyeri müthiş seviyede çok üst düzey yönetici pozisyonunda nerdeyse buraya kadar herşey okey :D falcılar tabi çok düzgün birisi seni çok sevmiş değer vermiş ama kafası karışık senden çekiniyor diyodu kıza(bende şahidim çünkü buluştuğumuzda bu konulardan konuşuyorken bazı kısımları dinletti banada cınım arkidişim)

fakaat gel gelelim ki kimsenin bize demediği çocuğunda 1 ay sonra anca bahsetiği duruma. evliymiş. yüzük falan tabi takmıyor. iş arkadaşlarıyla görüştürmüyor sorunca kıza ben mesafeli biriyim iş hayatında çok ciddi biriyimdir yüz göz olmam gibi şeyler diyor. instagramında 10 tane fotosu var ama kadınla hiç yok okey fakat bizim arkadaş tesadüfen durumu öğreniyor eşinin instagram hesabını gösteriyorlar soyadını eklemiş falan. kızında onunla fotoğrafı yok bazıları açık ilişki gibi yaşıyorlar diyor birileri başka bişey diyor kesin bişey kimse demiyor cinnet bir durum yani. adama soruyor akşam mesaj atıp reddetmiyor bunları sana açıklamak isterim falan diyor bizimkisi tabi hatasından hızlıca geri dönüp bana bir daha ulaşma diyip engelliyor :)

şaka gibi gerçekten çocuk ayrı manyak evlendiği kadın ayrı manyak bizim kızçe desen kendine kızıyor nasıl kandım diye. Ama hiçbir adı geçen falcı bunları söylemedi tabi hepsi sana çok değer veriyor seni düşünüyor kafası işlerden hayattan karışık 3 ay bekle sonra sana diyecek ki şöyle böyle diye anlatıyordu. Yani aslında hepsi hiç alakası olmayan birinin adı üzerinden uydurma şeyler anlatmış
ay çok şaşırdım ya, fal sepetinde bana sorduğum kişiyle alakalı (ama ilişki değil sadece yeni tanıştım, konuşuyoruz vs dediğim) bu adam yalancı, başka kadın enerjisi var diyen falcılar olmuştu. ilişki olunca mı bu topa girmiyorlar acaba anlamadım

uyku tutmadi eski fallarimi dinledim, kariyerle alakalı nokta atısı bilen Katre ve Ahu olmus umarim tesaduf degildir 😂 Fulya Nas da bilmis gibi, o astrolojik olarak yükselis olabilecek ayları söylemis o da dogru gibi yani aslinda

Back
X