Fal Sepeti Deneyimleri

Yani bildiğimiz adaçayını yakmıyoruz dimi adaçayı tütsüsü diye alıcaz

Çıkan yani 1-2 basit şey bile olsa çıkan fallarınız ne falı oluyor genelde? Falları az çok çıkan herkes cevaplandırırsa çok sevinirim

Ben bu bayık konuşan adamı denemiştim canım ya ex için asla olmadı tabi ki Gerçi bana ne tutuyor ki zaten
Ayy valla diyor ki bu telepatiyle uğraşan insanlar eğer herşeyi doğru yaparsak msj karşıya mutlaka gidermiş ama arayıp aramamak onun tercihiymiş. Yani şöyle mesela eski bi arkadaşınız bi anda aklınıza gelir sonra amaan boşver dersiniz ya, onlar da arasam mı diye bi düşünüyorlarmış mutlaka bu yüzden ben telepatiyi asla denemiyorum aramazsa çıldırırım çünkü

Çıkan yani 1-2 basit şey bile olsa çıkan fallarınız ne falı oluyor genelde? Falları az çok çıkan herkes cevaplandırırsa çok sevinirim
Ya çok düşündüm bunu yazsam mı yazmasam mı diye hani reklam mı olur acaba diye ama yazıcam, benim bu aptalın ilişkisi olduğunu bana tek bi falcı bildi o da youtubetan bulmuştum yeliz diye bi kız. Ama mesela o da kiminle olduğunu bilemedi. Ben bu şuan sevgilisi olan kızı zaten arkadaşlarken kıskanıyordum. O kızla arkadaşlık ilişkisi var sadece demişti ama sevgilisi o kız şuan. Yine de herkes hayatında kimse yok derken onun ilişkisi olduğunu görmesi değerli bence

Tam ismi nedir acaba teşekkür ederim

Ben de Alex'te, durugörü, his, sezgi gibi enerjiye dayalı yetenekler olduğunu sanmıyorum. Sadece akıllı, mantıklı, ağzı güzel laf yapıyor ve üslubu insanı etki altında bırakıyor. Falcı, medyum, durugörür filan değil. Mevcut durumla ilgili sorulara verdiği yanıtlara itibar etmemeli diye düşünüyorum.

Katiliyorum. Ne olacak diye degil nasil davranmaliyim? O ne dusunur? diye merak edip beklentiye girdiginiz seyler varsa atilir.

Fal baktirmaktan artik bunalip elimi ayagimi cekmeye calistigim icin baktirdigim fallarin yorumunu yazdim Binnaz'a. Fal sepetinde cok baktirmadim ama bir iki yorumcu var. Yardimi dokunursa diye buraya da yazmak istiyorum.

Bugra: Fala bakmasi 1 gun surdu, Binnaz'da hic bu kadar uzun surmedigi icin soka girmistim ama sanirim adamin olayi bu. Gayet pozitif konusmustu, verdigi sure icerisinde de bir geri donus almistim karsi taraftan. Dedigi bir iki sey daha vardi dogru olan, sonradan dinleyince fark ettim. Karakter analizi de fena degildi.
Zelis Can: Cok da iyi oldugunu soyleyemem. Karsi taraf icin soyledigi seyler az cok dogruydu ama oneri olarak verdigi seylerin cok yanlis oldugunu dusunuyorum. Pek begenmedim.
Derin Hisler: Acikcasi kahve fali pek sevmiyorum, baktirdigim cogu fal kart fali oluyor. Inancim kartlara daha yuksek. O yuzden fal attigimda kartlardan bagimsiz yorum yapilmasi, "soyle olacak, boyle olacak" denmesi bana salak gibi hissettiriyor. Bu fal da oyleydi. Hatta size ornek bir kismini atacagim, az cok herkese kopyala yapistir cumleler olabilecegini anlamaniz icin. Bir de nedense noktalama isareti kullanmadan yazmis, fali okumasi cok zordu. (ornek: "biraz yük senin üzerine binmiş özellikle de belirsizliğin seni ciddi anlamda yorduğunu da görüyorum seninde ona karşı kızgınlıkların var çünkü dediğim gibi bir şeyler yolunda giderken sizin dengenizi bozmuş")
Didar Evren: Bu sitede en sevdigimdi sanirim. Kartlari teker teker anlatip durumu yorumladi ve durust bir yorumdu. Karsi tarafla ilgili cok guzel nokta atislari vardi ve benim korkularimi, kaygilarimi cok guzel betimledi. Sordugum soruyla cikarilamayacak yorumlar yapti. Tek onerebilecegim bu kadin olurdu.
Valentina Wolf: Binnaz'da Alara Hekimoglu adli falci gercekten sinirimi cok bozmustu ve ikisinin de seslerinin ayni oldugunu soyleyebilirim. Fal bakma tarzlari bile ayni. Ki ayni kisiyse de uzulurum o kadina tekrar para kazandirdigim icin. "Geri donusu olacak, super olacak, nazar var, 21 gun su duayi oku" gibi bir faldi ve fallarda beni en yoran seylerden bir tanesi de bu tarz yorumlar. :) Onermem.

Binnaz'a daha hakimim acikcasi cunku internetten arastirip bu sitedeki fal basliklarini bulana kadar baska falci sitesi oldugunu bilmiyordum. Ki falsepeti cok daha uygun fiyatliymis, yine de Binnaz'a oranla cok daha kisa oluyor sanirim fallari. Kiyaslamak gerekirse buradaki fallar daha ozensiz geldi. Yine de Didar Evren yorum tarzi olarak en sevdigim oldu, sonra da Bugra. Umarim bir yardimi dokunur. :)

Evet bende eski bir binnazcı olarak çoğu söylediğine katılıyorum.tek farkla;yorumlar orda daha uzun ama toplam çıkarım aynı bence. Fiyatlar daha makul olunca fal sepeti daha cazip geliyor bana.gerek bu forumdaki yorumlarla gerekse kendim tecrübe ederek burdaki yorumcuları tanıyorum ve iyi yorumcular da var bence.
Binnazda tekrar fal baktıracak olsam sadece doğa dan’a baktırırım.bi ara engin gümüş ve kemal devrim efsane olmuştu ama o kadar parayı haketmiyorlar bence.hele ki maya vs hepsi boş şişirilmiş yorumcular diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…