- 3 Eylül 2019
- 157
- 199
- 23
- 33
Çıkmadı bana çiğdemBayadır yazmadım ama okuyorum tüm yorumları..bu esnada elifsucana attım burdan yine gaza gelip.fal olayını azalttım ama çok şükür.denemediğim yorumcu kalmadı sanırım yeniler hariç.bir tek çiğdem atlıyı denk getirmeyi bekliyorum
Çiğdem atlı banalı çıkmadı.Senaryo yazmış sorudan yürümüş.Tutan hiçbirşey yok paranızı boşuna harcamayın isterim..Bayadır yazmadım ama okuyorum tüm yorumları..bu esnada elifsucana attım burdan yine gaza gelip.fal olayını azalttım ama çok şükür.denemediğim yorumcu kalmadı sanırım yeniler hariç.bir tek çiğdem atlıyı denk getirmeyi bekliyorum
Soru sordum ama görmezden geliyorsunuz sanırım?HsrtGlr O kadar fal baktırdınız ve olumsuz yorumlarınızı merak ediyorum :)
Burda konuşuldu evet ama ben sizin şahsi fikrinizi soruyorum ve hala tek bir olumsuz yorum yapmıyorsunuz. Ya çok kibarsınız ya da fal sepetiyle bi alakanız var diye düşünüyorum.. Ama bu benim düşüncem tabi çünkü özellikle takip ettim sizin yorumlarınızı o yüzden bu kanıya vardım.ben daha önce de paylaşmıştım hatta yenileri falan denerim ucuz diye ama çokta beklenti yapmam ama arada beğendiklerimde oluyor çünkü deneyerek buluyoruz iyisini. diğerlerinde ise 2-3 yorumcu ile enerjimin tuttuğuna inandığım için haftada 1-2 kere onlara fal atıyorum. Çoğu yorumcu için de zaten burada okuyoruz konuşulanları.. mesela canım ece katre geçenlerde konuşuldu epey oluyor. geç yorumluyor falan dendi hatta ben de atmıştım 24 saat bekledim fal sonucu. gelen 7 dk yorum mesela..bildi mi dersen zaten gözümde yoktu fal 24 saat sonra geldiği için ne söylediğini bile umursamadım açıkçası
Burda konuşuldu evet ama ben sizin şahsi fikrinizi soruyorum ve hala tek bir olumsuz yorum yapmıyorsunuz. Ya çok kibarsınız ya da fal sepetiyle bi alakanız var diye düşünüyorum.. Ama bu benim düşüncem tabi çünkü özellikle takip ettim sizin yorumlarınızı o yüzden bu kanıya vardım.
Çıkmadı bana çiğdem
Teşekkür ederimÇiğdem atlı banalı çıkmadı.Senaryo yazmış sorudan yürümüş.Tutan hiçbirşey yok paranızı boşuna harcamayın isterim..
Cigdem Atli nin bana yazdigi senaryoyu hic bi yorumcu yazmamistir.Bir kez baktirmistim yazin.Yani dediklerinin cikma ihtimali milyarda bir seylerdi.Patladi gitti zaten dogal olarak.Teşekkür ederimGöndermeyeceğim öyleyse
boşver canım güzel bir ilişkin olsun da falcılar bilememiş olsun. umarım güzel olur.Kızçeler benim hayatıma yeni biri girecek sanırım. Platoniğe olumlu konuşan herkes yani fal sepetindeki bütün fallarım patlamış oluyor böylece. Hiç biri yeni birinden asla bahsetmemişti
Çoook tatlısın çok teşekkür ederimboşver canım güzel bir ilişkin olsun da falcılar bilememiş olsun. umarım güzel olur.
Hiç bir şey çıkmadıkizlar ayisigina baktiranlar yazabilir mi ve fallari cikti mi noldu dedigi gibi ilerledi mi? yardimci olun cikan cikmayan butun fallarimi tek tek paylasacagim sonrasinda
sana baktigi fal bastan sona seninle alakasizmiydiHiç bir şey çıkmadı
kizlar ayisigina baktiranlar yazabilir mi ve fallari cikti mi noldu dedigi gibi ilerledi mi? yardimci olun cikan cikmayan butun fallarimi tek tek paylasacagim sonrasinda
Çıkmadı.kizlar ayisigina baktiranlar yazabilir mi ve fallari cikti mi noldu dedigi gibi ilerledi mi? yardimci olun cikan cikmayan butun fallarimi tek tek paylasacagim sonrasinda
olumsuz baktığı sey de mi cıkmadı?Çıkmadı.
Bana olumsuz bakmamıştı. Yakın zamanda olacak dediği şey olmadı, Nisan ayında olacak dediği şey için beklemedeyim.olumsuz baktığı sey de mi cıkmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?