Kendisi hangi sitede?Fal naktaya ocak ortası baktırdığım fal Aralık başında çıktı.
Reklam falan demeyin lütfen, dedikleri çıkan hiç mi falcı yok mesajlarına istinaden yazıyorum.
Bana çıktı, hepsi bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi hangi sitede?Fal naktaya ocak ortası baktırdığım fal Aralık başında çıktı.
Reklam falan demeyin lütfen, dedikleri çıkan hiç mi falcı yok mesajlarına istinaden yazıyorum.
Bana çıktı, hepsi bu.
İnstagramdaKendisi hangi sitede?
fal sebetiİnstagramda
bir kere tutu ama gerisi gelmediBana gerçekten herşeyi bilen güzel bir falı lazım kızlar yaFal Sepetin’de vadeleri tutan oldumu hiç sizde?
fal sebeti
ismi ney orda ?Orada degildi ben baktirdigimda, orada mi bilmiyorum ben instagramda bulup baktirdim.
Fal nakta yazin cikar. Daha fazlasini yazmam Simdi gelir uyeler "reklam yapiyorsun bla bla" demek icin. Hem cikan falci var mi diye soruluyor hem cevap verilenler reklam yapmakla suclaniyorismi ney orda ?
Alya Ar anlıkta her zaman bildi ben demiştim burda kaçç kez :)Dün akşam Alya Ar'a su falı (ilişkiyle ilgili) baktırdım çoğu şeyi bildi. Anda çok iyi fakat vade de nasıl bilmiyorum zaten vade istemedim. Memnun kaldım ben kendisinden![]()
Fal Sepetifal sebeti
Yeni mi gelmiş hiç bilmiyorum hemen baktırayım ucuzkenKizlar Gozdenura baktiran var mı ?. Denemek istiyorum yorumları çok iyi
Aaaaaa gerçekten miii ?Pars yücelen beni şoktan şoka soktu valla hiç detay vermemiştim değişik ayrıntılar bildi![]()
Hiçç baktırmadım merak ediyorum vallaZeus’a baktırdım yine yangınlar yine ben yine hüsran yine fosssss![]()
beni bana anlatıyorHiçç baktırmadım merak ediyorum valla
Ben begenmDün akşam Alya Ar'a su falı (ilişkiyle ilgili) baktırdım çoğu şeyi bildi. Anda çok iyi fakat vade de nasıl bilmiyorum zaten vade istemedim. Memnun kaldım ben kendisinden![]()
Gözde Nur var yeni . Anı bildi ben de gelecek için var daha bir dene istersen. Sana olumsuz yorum yapan olmadı mı ? Arya çiçek baktı mıKahin Kralice :) deli paralar harcadım ya
yokmu gercekten bitane doğru cıkan eaki sevgilim icin dönecek dediler adam evleniyor![]()
Baktirirsaniz yorum yazar mısınız?Yeni mi gelmiş hiç bilmiyorum hemen baktırayım ucuzken![]()
offfffffBen begenm
Gözde Nur var yeni . Anı bildi ben de gelecek için var daha bir dene istersen. Sana olumsuz yorum yapan olmadı mı ? Arya çiçek baktı mı
Ne olduofffffff
alya ar a baktırıp vadesi tutan oldu mu acabaAlya Ar anlıkta her zaman bildi ben demiştim burda kaçç kez :)