Selamlar hanımlar,bir süredir burda fal sepeti yorumlarını okudum ve gecen yıl fal sepetinde baktırdığım falları da dönüp geri dinledim..Çok ilginç bazıları çok meşhur olmuşlar burada ama çıkmadıklarını teyit edebilrim.Aşağıda yorumlarımı paylaşıyorum;
Elena Günce: Iki erkek sormuşum,birinin o dönem uzatmalı sevgilisi vardı,ama bunu falı atarken söylememiştim,kendiside görmedi.Halbuki baya evli gibi birbirlerinde filan yaşıyorlardı (avrupalılar).Ve bu adamı olumlu buldu,adam yabancı ve y.dışında,yazın 3 ay içinde mutlaka bir araya gelip yüzyüze görüşeceğimizi söyledi.Sonra ben soruda böyle bir kadın var görmedinizmi dedim.Yok mutlaka kopacaklar filan diye çevirdi.Olaylar ise tam tersi şekilde gelişti,kadın komple adamın evine taşındı ki bu avrupada baya evlilik gibi birseydir.Adam bunu benden gizliyordu,ben bulup üstüne gittim,yalancılığını yüzüne vurup tüm alakamı kestim ve uzaklaştım.Bir araya filanda gelmedik hiç,adamla kadın da bildiğim kadarıyla hala aynı evde,partner olarak yaşıyorlar..
Gökçe Aksoy ve Pars Yücelen:Bu ikiside sorduğum başka bir erkeğin niyetinin ciddi olduğunu söylediler,beni onla ciddi ilişkiye soktular ama adamın uzun süreli bir sevgilisi olup herkesten gizlediğini,kimseyle evlenmek istemediğini ve ilişkisini saklayıp ona buna yürüdüğünü öğrenip uzaklaştım.Neyseki ortak tanıdıklar vardıda en başında ilerlemeden öğrendim..
Akın Kurt:Bu adamda masal gibi,sorduğumun dışında farklı birini çıkardı,detaylarıyla anlatıp tarif etti adamın tipini yaşını vs,birde evlendirdi.Ne oyle biri çıktı,ne bir dediği oldu..
Şimdi cidden şaşıyorum bu insanların meşhur falcı diye buralarda geçip beğenilmesine..