Fal Sepeti Deneyimleri

Doğum saatini bulabilen astrologlar var. Rektifolasyon mu neydi adı. Biz bilip baktiriyoruz da ne oluyor inanın keske bende bilmeseydim de bu kisirdongu icine girmeseydim.
Evet astrologlar rektifikasyon yöntemi ile bakabiliyor

Benzer durum bana da oldu. Sorumgeldi, gokyuzunesor, fulya nas, adini unuttugum bi kac astrolog daha benim icin mayis 2022den itibaren tum sansimin acilacagini, hayatimda her seyin yoluna girecegini, tum sıkıntılı donemleri geride birakacagimi soylemislerdi, ozellikle gokyuzunesor(didem şarman) cok guveniyordum ama hayatimin en strei donemine girdim mayis ayi itibariyle 😄 bu stresli donem hala da devam ediyor ve bende sizin gibi dogum haritasi oldugu icin emindim cunku dediginiz gibi fal degil, duru goru degil,hissel bi durum degil yani... dogum saatimde dogru kesin eminim.. fali biraktim dogum haritasindan da sogudum, kimseye baktirmam artik.
Astrolog adı altinda ben de tek soru danişmanligi almistim instagramda.Maddi bir olusum icindi sorum.Bu ağustosun son haftasinda haritamda böyle etkilerin oldugu söylendi cevap olarak.Sonradan horary diye bir sey okudum.Sordugumda bana transit gecis ile bakildigini ,istersem horary ile de bakabilecegini söyledi.Ne fark var dedigimde cevap alamadim.Her gün yeni bi sey cikiyor ve astrologlarin da bu sekilde fal baktiklarini düşünüyorum ben de.Kampanya yapiyorlar, iki soru şu kadar vs diye.Çıkan var mi ? Bi sürü mesaj yayinliyorlar , şunu demistiniz oldu, bunu demiştiniz oldu gibi.Benimkilerde hep at tarihi ,at tarihi.Cok kızıyorum kendime cok....

Astrolog adı altinda ben de tek soru danişmanligi almistim instagramda.Maddi bir olusum icindi sorum.Bu ağustosun son haftasinda haritamda böyle etkilerin oldugu söylendi cevap olarak.Sonradan horary diye bir sey okudum.Sordugumda bana transit gecis ile bakildigini ,istersem horary ile de bakabilecegini söyledi.Ne fark var dedigimde cevap alamadim.Her gün yeni bi sey cikiyor ve astrologlarin da bu sekilde fal baktiklarini düşünüyorum ben de.Kampanya yapiyorlar, iki soru şu kadar vs diye.Çıkan var mi ? Bi sürü mesaj yayinliyorlar , şunu demistiniz oldu, bunu demiştiniz oldu gibi.Benimkilerde hep at tarihi ,at tarihi.Cok kızıyorum kendime cok....
astrologların da falcılarında dönecek dönecek dediği kişi 1 ay önce nişanlandı, diyeceklerim bu kadar :D ki ben ısrarla geleceğe bakalım ondan hayır yok dedikçe çok eminlerdi döneceğinden özellikle fulya nas resmen iddia ediyordu.. gerçi iyi oldu bu vesileyle bırakacağım bu lağım çukuru fal olayını.

astrologların da falcılarında dönecek dönecek dediği kişi 1 ay önce nişanlandı, diyeceklerim bu kadar :D ki ben ısrarla geleceğe bakalım ondan hayır yok dedikçe çok eminlerdi döneceğinden özellikle fulya nas resmen iddia ediyordu.. gerçi iyi oldu bu vesileyle bırakacağım bu lağım çukuru fal olayını.
Yok gercekten bilemiyorlar.Benim vadeler gelecek sene ama olayina göre vade verdiklerinin de farkindayim.Bunca para , emek, umut harcadik.Sonucta olacak olan oluyor,olmayacak olan da olmuyor.Aslinda duru görü ,his ve fal spontane ve karşılıklı enerji ile soru sormadan olucaksa olmali.Onların bi tık cikma olasılığı var ama böyle bizim gibi net sorularini sor, burçları bilgileri ver.Bir de online olmasi sonradan düşününce aşırı saçma geliyor.Bi yerde okumuştum; sırf online falcilara inanmadigini kanıtlamak icin kendi ile ilgili olmayan tam tersi bilgiler verip sorular sormuş biri ve yine bu bilgiler ve sorular üzerinden cevap vermisler.Örnegin evli degilse evliyim demis.Cocugu yoksa var demis.bunlarla ilgili sorular sormuş.Madem falciyim diye güveniyorsun his olarak yanlis bilgileri de kesfetsinler o zaman.Hepsi hikaye maalesef....

Yok gercekten bilemiyorlar.Benim vadeler gelecek sene ama olayina göre vade verdiklerinin de farkindayim.Bunca para , emek, umut harcadik.Sonucta olacak olan oluyor,olmayacak olan da olmuyor.Aslinda duru görü ,his ve fal spontane ve karşılıklı enerji ile soru sormadan olucaksa olmali.Onların bi tık cikma olasılığı var ama böyle bizim gibi net sorularini sor, burçları bilgileri ver.Bir de online olmasi sonradan düşününce aşırı saçma geliyor.Bi yerde okumuştum; sırf online falcilara inanmadigini kanıtlamak icin kendi ile ilgili olmayan tam tersi bilgiler verip sorular sormuş biri ve yine bu bilgiler ve sorular üzerinden cevap vermisler.Örnegin evli degilse evliyim demis.Cocugu yoksa var demis.bunlarla ilgili sorular sormuş.Madem falciyim diye güveniyorsun his olarak yanlis bilgileri de kesfetsinler o zaman.Hepsi hikaye maalesef....
ilim sahibiyim vb diyerek inanılmaz paralar kazanarak çok büyük bir vebal altına giriyorlar.. bunu kendilerine söylesek ''kapasiteniz ve seviyeniz algılamak için yetersiz'' falan deyip savunmaya geçerler. bi de son zamanlarda çok takipçili hesaplar falcı tanıtımına başladı, reklamını yaptıkları falcı da beş para etmez çıkıyor. rağbet gören falcıların başka iş yapmadıkları halde en lüks sitelerde yaşamalarına, en lüks yerlerde tatile gidebilmelerine vesile olmayacağım artık, bunun yerine sokak hayvanlarına daha çok mama alacağım, gerçekten yeter.. çıkanlarda genelde ilk baktıranlar oluyor bana da oldu beş yıldız verdiğim çok kişi var ama hepsi boş.

Selam kızlar..fal sepetinde o kadar çok fal baktırdım ki ama hiçbiri tutmadı..bnde sildim en sonunda. Bana göre sadece para tuzağı..instagramda tesadüf eseri bir sayfa gördüm aynı şekilde fal bakiyo..ilk basta fiyatı çok cüzi miktar olduğu için inanmadım ve şansımı deneyip mesaj attım..ilk basta söylediğim gibi hiç inanmıyordum ama anda çok iyiydi ve söylediği vadelerde çıktı 😇..bundan sonra fallarimi da ona gondericem artık..
Buraya baktiran oldu mu? Ben baktirdim noktasiz virgulsuz karmakarışık bir fal yolladilar bi gün sonra, yemin ederim tek kelimesi anlaşılmıyor. Soru sor diyor cevap vermiyor 😄

kahvefalcimm_ adı.

Buraya baktiran oldu mu? Ben baktirdim noktasiz virgulsuz karmakarışık bir fal yolladilar bi gün sonra, yemin ederim tek kelimesi anlaşılmıyor. Soru sor diyor cevap vermiyor 😄

kahvefalcimm_ adı.
Ben de uygulamalar hariç pek memnun kalamıyorum bakımlar özensiz ve hiç profesyonel gelmiyor, uygulama kullanmaya alışmışım

kahvefalcimm_ adı.
iyi oldu paylaştığınız bende baktırıcaktım vazgeçtim şimdi :D sesli bakıyo filan sanmıştım birde. zaten nokta bir atışta olmaz sanmıyorum

iyi oldu paylaştığınız bende baktırıcaktım vazgeçtim şimdi :KK70: sesli bakıyo filan sanmıştım birde. zaten nokta bir atışta olmaz sanmıyorum
Nokta atışı gectim fal komple bir birine girmis, isteyene ozelden atabilirim anlayan cikar belki bana da aciklar 😂

Yesilcingene 1.5 yıl sonra yine falımı reddetti :D

Falcılar Çıkmayan fallar için "enerji değişken bi şeydir o yüzden cikmayabilir" falan diyor ama değişen enerji fal bakilmasina sebep olamıyor demek ki 🤷

Kızlar benim arkadaşım geçenlerde falsepetinden birine baktırmış kredisi bitsin diye 🤣 benim bugün konuşunca yeni haberim oldu yani beğendim dedi birşeyler bilmiş birazıda çok alakasızmış tesadüfmü bilemiyoruz yani isteyen varsa bana mesajdan yazsın bi teyit edelim iyi mi diye 😂 bilerek burdan yazmıyorum sonra şans oluyo burayı görüyolar kredi fırlıyo 😂 yarın hemen sorana söylerim

Kızlar benim arkadaşım geçenlerde falsepetinden birine baktırmış kredisi bitsin diye 🤣 benim bugün konuşunca yeni haberim oldu yani beğendim dedi birşeyler bilmiş birazıda çok alakasızmış tesadüfmü bilemiyoruz yani isteyen varsa bana mesajdan yazsın bi teyit edelim iyi mi diye 😂 bilerek burdan yazmıyorum sonra şans oluyo burayı görüyolar kredi fırlıyo 😂 yarın hemen sorana söylerim
İmren Umay mııı

Arkadaşlar Naeliarte tavsiye ederim. Ayrıntılarımı çok güzel yakaladı gercekten yetenekli buldum kendisini. Kişi analizleri ve anlıkta şaşırttı, kredim bitsin diye öylesine fal atmıştım.

Selam kızlar, Alaca peraya baktıran oldu mu ? Memnun kaldınız mı ? Anlık durum için nasıldı ? Forumda arattım ama pek yorum yazan olmamış 😶

Back
X