Fal Sepeti Deneyimleri

Yıldız haritam için geçen sene iki kişiden danışmanlık aldım takipçisi bol olan astrolog ikisi.. aynı doğum tarihleri aynı bilgiler ama gelen cevaplar farklı:) bir tanesi 2023 mart evlenmem gerekirdi 23 günümün kaldi😂diğeri 2024 ona var daha sözün kısası fallar da bunlarda cikmiyor😬
Çıkmıyor aynen,maalesef.

Selamlar, Alin toprak a fal gönderen oldu mu? bugün indirim varken baktırayım diyorum

selam kızçeler ben daha önce hiç duymadım diye dayanamayıp twiterdaki altıncı hise baktırdım
hemen dönüş yaptı baktı ama ben beğenmedim :( duymak isteyeceklerini söylüyo gibi insanın oha diyceğim bi durum olmadı bana

Herkese selam altıncı his tarota bakım yaptırdım. Çok fal baktıran biriyim genele göre gayet iyiydi istediğm konuya odaklı bakmasını istedim tek konuya baktırdm yani. Ve karşı tarafın bana söylediklerini söyledi durumu güzel analiz etti ve ben hiç bilgi vermedim sadece isim verdm sorularımı bakımdan sonra sordum. hiç pembe tablo çizmedi hatta olmayacağını da söyledi.
Çok baktırıyorm dediğm gibi buraya da pek yorum yazmam ama burdan aldığm için ismi paylaşmak istedim.

Alin çok iyi. Şimdi hangi açıdan iyi derseniz hem bakımları, hem konuşması hem de olaylara hakimiyeti. Bence kampanya varken denemelisin. 🎉🎉 Bizi her özel günde düşünüyor canım Falsepeti 💛💛
Ben de merak ettim Aline tarot attım bildiği şeyler oldu anlıkta bakıyım vadeleri tutacak mı ☺️ Çok değişik bakıyor ama arkadan sürekli kağıt buruşturma sesi kalem sesi falan geliyor transa geçiyormuş gibi 😅

selam kızçeler ben daha önce hiç duymadım diye dayanamayıp twiterdaki altıncı hise baktırdım
hemen dönüş yaptı baktı ama ben beğenmedim :KK43: duymak isteyeceklerini söylüyo gibi insanın oha diyceğim bi durum olmadı bana
AAA beğenmedin mi üzüldüm.
Bana bayağı bildi.
Aslında pembeci değil çok olumsuz konuştuğu arkadaslarım da oldu.
Belki senin olumlu bir süreçtir

Herkese selam altıncı his tarota bakım yaptırdım. Çok fal baktıran biriyim genele göre gayet iyiydi istediğm konuya odaklı bakmasını istedim tek konuya baktırdm yani. Ve karşı tarafın bana söylediklerini söyledi durumu güzel analiz etti ve ben hiç bilgi vermedim sadece isim verdm sorularımı bakımdan sonra sordum. hiç pembe tablo çizmedi hatta olmayacağını da söyledi.
Çok baktırıyorm dediğm gibi buraya da pek yorum yazmam ama burdan aldığm için ismi paylaşmak istedim.
Onda sanki karşı tarafın bilinç altına giriyor.
Sonuçta umarım yanılır olumlu olur senin için.
Gidişatı biliyor ama duygu ve düşüncelerini

Onda sanki karşı tarafın bilinç altına giriyor.
Sonuçta umarım yanılır olumlu olur senin için.
Gidişatı biliyor ama duygu ve düşüncelerini

Yani süreç ve sonuç dediği gibi olur mu bilmiyorum onu yaşayıp görücem:) ama durum ve kişilik analizi güzeldi. Bildiği şeyler çoktu hem benim hem karşı taraf için. Bundan sonrası kısmet

Yani süreç ve sonuç dediği gibi olur mu bilmiyorum onu yaşayıp görücem:) ama durum ve kişilik analizi güzeldi. Bildiği şeyler çoktu hem benim hem karşı taraf için. Bundan sonrası kısmet
Evet fal sonuçta sonuca takılmamak gerek.
Gelecek sadece okuyucunun yorumu .
Birde enerjiler değişiyor Tarot vb fallar Max 6 aylık bir süreçtir.
Oda Max.

Alin hanıma indirim varken kahve falı attım şaka gibiydi.Kredilerime üzüldüm.Gece geç saatlere kadar bekleyip uykusuz kalmama üzüldüm.Söylediklerini bende bakınca görüyorum.Kuş var,balık var,be o kadar tutmayan şey vardıki😳😳😳

Sonrasında bilemediğini kendisinde anladı bana enerjin çok düşük dedi.Fal değil bir eziyetti☹️

Gülçin Atamana baktırdım baktıran var mı?
Beğendim anda iyiydi

fal sepetinde eskiden ay ışığın vardı birkaç yıl önce baktırmıstım tüm dedikleri cıktı kadını bir daha bulamıyorum bilginiz var mı?

fal sepetinde eskiden ay ışığın vardı birkaç yıl önce baktırmıstım tüm dedikleri cıktı kadını bir daha bulamıyorum bilginiz var mı?
Ay bende baktırmıştım yıllar önce.
Ne çıktı sana?
Bana sallamistu . anda bile berbattı

Ay bende baktırmıştım yıllar önce.
Ne çıktı sana?
Bana sallamistu . anda bile berbattı
Çok uzun zaman oldu eski ilişkimi bilmişti ondan sonra hayatıma girecek kişiyi full tarif etmişti dedikleri çıkmıştı iki kez baktırdım ikisinde de gelecek zamandaki kişileri bilmişti bende , sonra bulamadım en son 2019 mu neydi baktırdım yanlış olmasın

Çok uzun zaman oldu eski ilişkimi bilmişti ondan sonra hayatıma girecek kişiyi full tarif etmişti dedikleri çıkmıştı iki kez baktırdım ikisinde de gelecek zamandaki kişileri bilmişti bende , sonra bulamadım en son 2019 mu neydi baktırdım yanlış olmasın
Alla alla şaşırdım.
Bana resmen sallamışti .
Evet çok eski o bende görmedim uzun zamandır onu

Back
X