- 5 Mayıs 2011
- 518
- 281
- 323
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #11.721
Merhaba, Fulya Nas a baktırıp da anı teyit edebilen ve geleceği yaşayan var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerSeneler öncesi baktırdım hiç çıkmadı
Seneler önce ben de bi kere baktirip iade istemiştim.Merhaba, Fulya Nas a baktırıp da anı teyit edebilen ve geleceği yaşayan var mı![]()
Senin iki fal farklı olmuş bana baktığı tarot falının başında farklı ortasında farklı sonunda farklı şeyler söyledi. Çelişkili bir faldı. Oraya Sibel avcı adında yeni biri gelmiş kısa ama tutarlıydı hiç değilse falı.ben daha önce mars ateşe kahve falı batırmıştım ve aile ile ilgili bilmişti cidden. gelecek pek hoşuma gitmemişti o nedenle bu sefer de tarot baktırdım. kahveden farklı şeyler söyledi. kahvede önce eskiden sevgilim olmayan birinin gekeceğini benim isteneyeceğimi sonra birisi ile tanışacağımı söylemişti. tarot da ise aklımda biri olduğunu( ki yok biri) onunla olmayacağımı başka biri ile tanışacağımı söyledi. iki falda gördüğü kişi ile farklı burçlar verdi. bir de işimden ayrılmak istemediğimi söyledi, oysa ayrılmak için yatıp kalkıp dua ediyorum. ilk falda aileyi bilmesi şaşırtmıştı ama tarotta bir şey demedi aile ile ilgili, yani sanırım tesadüf bazı şeyler. tutmasa bile aynı şeyleri görmeli bir falcı bence, 3 hafta arayla bambaşka iki fal nedir.Neyse kendi adıma sevindim çünkü ilk falda dedikleri olsun istemiyordum:)).
Nesibenin ücretini görünceHepsi soruya göre söylüyor.
Bilmiyorum bende en çok çıkan o .
Birşey olmayacak diyorsa olmuyot gerçekten de
Sibel Avci'ya az yorum var sadece Katina bakiyor bazisi uzun yorum yapmis demis ama sana cok mu kisaydi fali? Nokta atisli bir seyler bildi mi peki, veya gelecege yonelik vade verdi mi?Senin iki fal farklı olmuş bana baktığı tarot falının başında farklı ortasında farklı sonunda farklı şeyler söyledi. Çelişkili bir faldı. Oraya Sibel avcı adında yeni biri gelmiş kısa ama tutarlıydı hiç değilse falı.
O da ilgimi cekti, 1 yildiz veren olmamis 5 yildiz hep, Falsepeti yorumlarinda ve cok iyi demisler ama burada sadece iki yorum var ikisi de soylediklerinin tersi oldu yazmislar. Falsepeti youumlarina pek guvenmemek lazim galiba.Ben beğendim Sibel Avcı'yı. Benim sorduğum konuya ilişkin geçmişte ve anda iyi yorumlamalar yaptı. Nokta atışı diyebileceğim detaylar da var. Geleceğe yönelik bir vade vermedi. Fal süresi 7 dakikayı geçmiş benim yorumumda. Aziz Ermiş'e fal baktıran var mı acaba?
ordaki yorumlara göre herkes mükemmrl. Bir sürü kişi denedim, dediği çıkan ya da bir şey bilen olmadı doğru düzgün. Bence puanı yüksek falcılar kötü yorumları iade ediyor ortalamaları düşmesin diye.O da ilgimi cekti, 1 yildiz veren olmamis 5 yildiz hep, Falsepeti yorumlarinda ve cok iyi demisler ama burada sadece iki yorum var ikisi de soylediklerinin tersi oldu yazmislar. Falsepeti youumlarina pek guvenmemek lazim galiba.
Aynen ve falsepeti falci ucretleri online fala gore cok yuksek. 5-8 dk ortalama yorum yapiyorlar, biraz begenilenler 500-800 lira civari. Online fala deneme icin bu kadar veremem sahsen, onlinede sinirim 150 TL o da cok cekerse, merak edersem.ordaki yorumlara göre herkes mükemmrl. Bir sürü kişi denedim, dediği çıkan ya da bir şey bilen olmadı doğru düzgün. Bence puanı yüksek falcılar kötü yorumları iade ediyor ortalamaları düşmesin diye.
Bence site bir falciya iade siniri koymali, her dusuk puan aldigini iade edememeli ama tabii yapmaz kendi isine gelmedigi icin.Fal sepeti yorumlarını okurken dikkatli olmak gerekiyor. Mesela yorumlara bakarak Efe Yaman'a fal göndermiştim. Nasıl beğenilmiş anlamadım. Fal ücreti de hayli yüksek. Yazılı ve emojilerle süslenmiş, değerlendirme ya da ilişkilendirme olmadan temenni ve iyi dileklerle süslenmiş, yüzeysel bir yorum aldım. Falcıyı olumsuz yorumlayınca profilinde olmaması için hemen falımı iade etmiş.
ya bazı yorumcuların bağımlısı var. Dikkat ettim aynı isim kısaltması ile aynı tarz yorumdan 2 3 gün arayla defalarca var. Tanıdıkları falan mı yazıyor anlamıyorum.Fal sepeti yorumlarını okurken dikkatli olmak gerekiyor. Mesela yorumlara bakarak Efe Yaman'a fal göndermiştim. Nasıl beğenilmiş anlamadım. Fal ücreti de hayli yüksek. Yazılı ve emojilerle süslenmiş, değerlendirme ya da ilişkilendirme olmadan temenni ve iyi dileklerle süslenmiş, yüzeysel bir yorum aldım. Falcıyı olumsuz yorumlayınca profilinde olmaması için hemen falımı iade etmiş.
Ayni sey benim de dikkatimi cekti. Tanidik olabilir ama boyle bagimli insanlar da var. falci biraz iyi niyetliyse iade edip bakmaz bu tarz surekli gelenlere ya da ara verelim biraz der. Bakiyorum ayni yorumu yapanlar falcilara ablam benim, canim ablamdir o falan yazmislar, ona danismadan adim atmam demisler:)) Ne ara ablasi oluyor orada para verip iki yorum aldigi insan inanilmaz. Insanimiz sevgiye ilgiye mi ac yoksa basinda hep anne abla baba figurune mi ihtiyac duyuyor bilemiyorum, umarim bunu kullanmiyordur falcilar.ya bazı yorumcuların bağımlısı var. Dikkat ettim aynı isim kısaltması ile aynı tarz yorumdan 2 3 gün arayla defalarca var. Tanıdıkları falan mı yazıyor anlamıyorum.
Aziz ermiş e baktirmiştim yaz aylarında.Dediklerinin tamı tamına tersleri oldu.Gökce Aksoy da aynı şekilde. Duygu Deniz de .Önemli bir soru sormuştum üçüne de ; dediklerinin tam tersi oldu.Ben beğendim Sibel Avcı'yı. Benim sorduğum konuya ilişkin geçmişte ve anda iyi yorumlamalar yaptı. Nokta atışı diyebileceğim detaylar da var. Geleceğe yönelik bir vade vermedi. Fal süresi 7 dakikayı geçmiş benim yorumumda. Aziz Ermiş'e fal baktıran var mı acaba?
7 dklık bir fal bana göre kısaydı açıkçası. Evet sadece katina bakıyor ama sadece kartlara bağlı kaldığını sanmıyorum. Birkaç nokta atışı vardı evet vade verdi. 1 haftalık bir vadeydi, çıkarsa mutlaka yazarım. Ucuzken denenebilir.Sibel Avci'ya az yorum var sadece Katina bakiyor bazisi uzun yorum yapmis demis ama sana cok mu kisaydi fali? Nokta atisli bir seyler bildi mi peki, veya gelecege yonelik vade verdi mi?
Ben de bu arada baktirdim :) Evet biraz kisa ve cok detayli degil ama kadinin tarzini cok sevdim, konusmasi cok guzel ve pozitif enerji aldim. Sorularimi da hemen cevapladi. Gecmisten 1-2 seyi bildi bence hisleri var bos degil kesinlikle. Net biri gelecek tahmini oldu ama vadesi cok yakin degil 3-5 ay gibi bir zaman. Bir deo Ocak'taki bir durum icin yorum yapti onu da o zaman ogrenebilirim. Genel olarak begendim ben, enerjisini sevdim.7 dklık bir fal bana göre kısaydı açıkçası. Evet sadece katina bakıyor ama sadece kartlara bağlı kaldığını sanmıyorum. Birkaç nokta atışı vardı evet vade verdi. 1 haftalık bir vadeydi, çıkarsa mutlaka yazarım. Ucuzken denenebilir.