• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Sakın sakın Aziz Ermişten uzak durun puanına ve verilen paraya yazık.Bendeki yorumlarının tam tersi oldu😳😳😳Bilseydim bende iade ederdim bana neler neler söylemişti
Aziz Ermise ben de daha yeniyken ucuzken baktirmistim tabiki birsey cikmadi 😂 fal sepetinde neredeyse hepsine baktirdim sanirim.
Simdi sadece ucuz olan, oylesine atiyorum fali. Cünkü bence hicbirinin cikmiyor malesef. Isterse kredisi 1000000 olsun bu cikiyor demek degil.

Fal sepetinden Elena’ya baktırdım karakter analizi olarak bi tık tutarlıydı, ancak direkt şunu şunu yapıyor şunu yapmış dediği şeyler imkansız boyutundaydı. Olumlu veya olumsuz yoruma açığım ancak benim benim soru sorarken fazla bilgi vermemden ve burç bilgisinden dolayı salladıkça sallamış. O yüzden asla baktımam dediklerim arasında başı çekiyor. Ben genelde binnaz’dan baktırıyorum. Çoğuna da baktırmışımdır 😭
Yorumlarda okumuştum falsepetindeki aysel gürsaçer’in binnazda sibel tarkan olduğunu yazmışlardı, ocak ayında fal baktırmışım biraz önce dinledim o kadar tutarlı konuşmuş ki ben dediklerini de yaşadım bu arada, ancak vadesi tutmadı.
Aslıhan Yılmaz olumlu da olumsuzu da söyler 4-5 kere baktırdım, dediklerinin sadece bi kısmı çıktı. Ayrıca falları cidden çok uzun 20-25 dk civarı, çok da tatlı. Vade kısmını söylemiyorum bile verdiği vade tutan falcı yok bence 😁
Eylül Acar tam bir umut taciri, aşırı pembe tablo çizip durdu birkaç kere hem de tek bir dediği bile tutmadı.
Müge Aydın’a 2 kere baktırdım ilk söylediği çıkmadı, ama 2. Baktığı falda aklımdaki kişiyle olmayacağımı eski sevgilimin döneceğini ancak benim onu reddedeceğimi ve yeni biriyle tanışacağımı söylemişti ben bunların hepsini yaşadım.
Rüzgar Gündoğan ve Şenay Akdemir’e baktırdım üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri söylediler beklemedeyim.
Serdar Sel, dedikleri çıkmadı
Zişan Işık çok övülmüş çok tatlı birisi ancak dediği çıkmadı hiç
Binnazda da bu şekilde oldu. Bu akşam son falımı baktırdım bir süre baktırmayacağım hem paramdan oluyorum, hem de umut ediyorum.

Arkadaşlar, İşılay can'a fal baktırıp dediklerini yaşayan oldu mu? En son ona fal attım ama olumsuz konuştu diğer falcıların aksine. Hoş bende olumsuz düşünüyorum ilişkim hakkında. Baktıranlar yorum yapabilir mi ona?

Arkadaşlar, İşılay can'a fal baktırıp dediklerini yaşayan oldu mu? En son ona fal attım ama olumsuz konuştu diğer falcıların aksine. Hoş bende olumsuz düşünüyorum ilişkim hakkında. Baktıranlar yorum yapabilir mi ona?
Geçen sene baktirmistim anda iyiydi ufak tefek sorduğum sorunun dışında şeyler bildi ama esas dediği şey olmadı

Elena günceye baktırdım, baktırmaz olaydım, tamamen sorum üzerinden yürümüş ve birli vakitlerde iletişimin kesildiği erkek arkadaşımla bir araya gelip ayrılık konuşması yapacakmışız daha doğrusu o yapacakmış. Aramızda zaten iletişim yok niye bir araya gelelim ayrılmak için :/

Elena günceye baktırdım, baktırmaz olaydım, tamamen sorum üzerinden yürümüş ve birli vakitlerde iletişimin kesildiği erkek arkadaşımla bir araya gelip ayrılık konuşması yapacakmışız daha doğrusu o yapacakmış. Aramızda zaten iletişim yok niye bir araya gelelim ayrılmak için :/
Kimlere baktırdın cnm

Back
X