- 4 Mayıs 2023
- 749
- 802
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #11.761
ay ben yanlış başlığa yazmış
bu fal sepetinde değil. fal sepetinde tutan zerre şey yok bende.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun yine de teşekkürleray ben yanlış başlığa yazmışbu fal sepetinde değil. fal sepetinde tutan zerre şey yok bende.
Aziz Ermise ben de daha yeniyken ucuzken baktirmistim tabiki birsey cikmadiSakın sakın Aziz Ermişten uzak durun puanına ve verilen paraya yazık.Bendeki yorumlarının tam tersi olduBilseydim bende iade ederdim bana neler neler söylemişti
Nurbin Görür hakkında ne söylersiniz
Elena bende hiçbir yorumcunun bilmediği bir şeyi söyledi ama bende vadesine zaman var.Duygu Deniz
Elana Günce
Peri Melek
Benim için gerçeğe en yakın bunlar yorumladı kızlar bakalım kimin vadesi tutacak![]()
Elena bende de çok şeyi bildi ama vadesi tutacak mı bilmiyorumElena bende hiçbir yorumcunun bilmediği bir şeyi söyledi ama bende vadesine zaman var.
Geçen sene baktirmistim anda iyiydi ufak tefek sorduğum sorunun dışında şeyler bildi ama esas dediği şey olmadıArkadaşlar, İşılay can'a fal baktırıp dediklerini yaşayan oldu mu? En son ona fal attım ama olumsuz konuştu diğer falcıların aksine. Hoş bende olumsuz düşünüyorum ilişkim hakkında. Baktıranlar yorum yapabilir mi ona?
Saime Elmas denediniz mi?Arkadaşlar Binnaz olur bir yolun var olur fal sepeti olur çok acil fal baktırmam lazım kimi önerirsiniz bugün bilge Özdoğruya baktırdım pek begenmedim
denemiştim aylar önce, ne bana dair bir şey bildi, ne dedikleri çıktı. herkese göre bir faldı.Saime Elmas denediniz mi?
Gözdenur, Zeus, Irmak Akar bu isimlerden yorum aldınız mı peki?denemiştim aylar önce, ne bana dair bir şey bildi, ne dedikleri çıktı. herkese göre bir faldı.
Gözdenur anlık olarak iyiydi ama gelecek çıkmadı ben deGözdenur, Zeus, Irmak Akar bu isimlerden yorum aldınız mı peki?
Gözrenur ve Zeustan aldım, dedikleri olmadı ikisi de çok pembeci. Gözdenur karakter analizinde fena değildi ama.Gözdenur, Zeus, Irmak Akar bu isimlerden yorum aldınız mı peki?
Kimlere baktırdın cnmElena günceye baktırdım, baktırmaz olaydım, tamamen sorum üzerinden yürümüş ve birli vakitlerde iletişimin kesildiği erkek arkadaşımla bir araya gelip ayrılık konuşması yapacakmışız daha doğrusu o yapacakmış. Aramızda zaten iletişim yok niye bir araya gelelim ayrılmak için :/