Fal Sepeti Deneyimleri

Cudi olumluydu Mars biriyle görüşüyor ama önemsiz sana dönüşü olacak demişti 10 gün önce bakım yaptırmıştım

Mars başkasıyla görüştüğünü siz söylemeden mi bildi peki? Başkasıyla görüştüğünü söyleyen olmadı mı

bunu kabul eden kadına da şaşırmalı. biz kızlarda var bu trip
belli bir yaşa geldim artık evleniyim düşüncesi

Kızlar o kıza taktığı tek taşı bana göstermişti biliyor musunuz? Çok acı gerçekten
Allah sana yaptıklarını onun yanına bırakmaz merak etme . O.cocugu . Erkekler kapatılsın gerçekten . Bide gül demirin böyle patlamasına üzüldüm bende de iddialı konuşmuştu şu falında

Kızlar tüm olumlu fallar patladı, karşı tarafla ayrılalı 1 ay oldu başkasını bulup evlilik teklif etmiş gerçekten hiçbir falcı göremedi

5 yillik iliskinin ardindan bir ayda tanisip baskasina evlilik teklif etmek cok enteresan ve anlik gibi geldi ya. Acaba baktirdiklariniz kimlerdi? Hem telefonda hemde sitelerde? Buraya yazarsaniz daha net kimlerin bos oldugu gorulur boyle bir durumdan sonra

Olmadı herkes olumluydu Gül demir sen bu çocukla barışmazsan ben bu fal işini bırakırım demişti hatta
Belki gidişat değişir belli mi olur.Evlenme teklif ettiğini kimden duydunuz?Emin misiniz? Kız kabul edecek mi ? Bu arada hayırlısı olsun hakkınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…