- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
Ahmet’e patladı diyebilirim rahatlıkla. Çünkü 2 hafta önce fal attığımda, sevgilisiyle çoktan ayrıldıklarını söyledi ama daha geçen gün oldu olay..obsessivebuddy son gelişmeden sonra ahmet cansoy için ne düşünüyorsun?
Ayyy ona tekrar sans vermek istiyorum ya. Sen begenirsen ben de atayım uzun aradan sonraBen şimdi merak edip Rüzgar Tuna'ya attım.. Yorumlanınca yazarım tekrar :)
Canım Hangi falcıyı önerebilirsin?Ayyy ona tekrar sans vermek istiyorum ya. Sen begenirsen ben de atayım uzun aradan sonra
Su an vadelerim gelmediği için yönlendirmek istemem bu bu diye...Canım Hangi falcıyı önerebilirsin?
Şahane yorumluyor. Bende bugün fal attım ve ilk sıradaydım.Ben şimdi merak edip Rüzgar Tuna'ya attım.. Yorumlanınca yazarım tekrar :)
Kızlar birsey soracagim size,kart falı çok baktırınca sizdede gitgide kartlar ve fal kötüleşmeye başlıyormu?
Ben de birikmiş kredilerimi kullanmak için attım ona ve karakter analizini iyiydi anlık durumu da bildi talia ile neredeyse aynıydı yorumları.Ben şimdi merak edip Rüzgar Tuna'ya attım.. Yorumlanınca yazarım tekrar :)
Nasıl beğendin mi?Tatliskolar dayanamayıp fal attım ayca melek diye birisine 6 kişi var şuan yeni birisi bakalım ne olucak durum
Sürpriz yorumcu olarak bana çıkmıştı, fal bakmıyor bildiğin öğüt veriyor. bence değmezOylum Genc hakkındaki yorumlarınız neler?
Denenebilir. Anda çok iyiydi bende. Fakat öngörüsü tuttu ama dediği sürede olmadı. Aman aman çok büyük nokta atışları yoktu ama idare ediyordu.Oylum Genc hakkındaki yorumlarınız neler?
Denenebilir. Anda çok iyiydi bende. Fakat öngörüsü tuttu ama dediği sürede olmadı. Aman aman çok büyük nokta atışları yoktu ama idare ediyordu.
Kahve mi atmıştınız?Sürpriz yorumcu olarak bana çıkmıştı, fal bakmıyor bildiğin öğüt veriyor. bence değmez
Bende sadece ex sevgili için iletişim zamanını tutturdu yoksa dediği mutlu son olmadiOylum Genc hakkındaki yorumlarınız neler?
Benimki promosyon faldı, evet kahveydiKahve mi atmıştınız?
Promosyon fal baktı bir kac kez,pembeydi,bastakinin tam tersini soyledi birde en sonda..kötü yaniOylum Genc hakkındaki yorumlarınız neler?
İkisini de denenedim ama Rüzgar Tunayı önerebilirim. Bugün baktırdım iyiydiKızlar peki Zülal Şen’e mi atayım yoksa Zeliş Can’a mı? Atıp memnun kaldığınızı söyleyin de fal atayım. Sonra da güzel bir analiz yapayım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?