sizi istemiyor olabilirler, mesafeli olmak istiyor olabilirler. Size nasıl davranıyorlarsa szi de onlara öyle davranın.Ha bu arada, görümcemin düğünü ve nikahı olduğunda herkesten çok ben çabaladım. Ablam pastacı; üç saatlik mesafeye rağmen, ona üç katlı pasta yaptırıp görümcemin nikahına götürmüştüm. Parasını ben ödedim pastanın onlar sorunca fiyatını dedimki benden olsun, swarovskiden takı seti bile aldık bi annem aldı bi ben ayriyeten.
Kınası oldu, koşturdum; düğünü oldu, yine koşturdum. Ama şimdi bana neden böyle davranıyorlar, gerçekten anlamıyorum.
Sonradan çok sıkıntı yaşarsın sen bak demedi deme . Anne eteği altında büyüyen erkekten koca mı olur ? Aklını başına devşir s.. komandosu ver . Kurtul o aileden . Sizin ailenin yaptıklarını kendi akrabaları yapmamıştır kızınım düğününde insan biraz Allahtan utanır Peygemberden haya eder lan . Ne biçim aile bu ??? Ben okurken sinir oldumHa bu arada, görümcemin düğünü ve nikahı olduğunda herkesten çok ben çabaladım. Ablam pastacı; üç saatlik mesafeye rağmen, ona üç katlı pasta yaptırıp görümcemin nikahına götürmüştüm. Parasını ben ödedim pastanın onlar sorunca fiyatını dedimki benden olsun, swarovskiden takı seti bile aldık bi annem aldı bi ben ayriyeten.
Kınası oldu, koşturdum; düğünü oldu, yine koşturdum. Ama şimdi bana neden böyle davranıyorlar, gerçekten anlamıyorum.
Uzak dur sanki falladin yorumluyorKızlar simona baktirdiniz mi
Hahaha tamam teşekkür ederim uygun fiyatlı onerecegin birisi va mıUzak dur sanki falladin yorumluyor
Falsepetinde yok..Hahaha tamam teşekkür ederim uygun fiyatlı onerecegin birisi va mı
Falsepetinde yok..
Tellwe’de serüven
bok gibi yorum attim hemrn iade ettiEnes kutsal nasıl kızlar baktiran var mı
Kisacasi, tutarsizdi fali. Bi falda hayatinda biri var dedi otekinde yok dedi karsi taraf icinRainthunderstorm balım hadi bu yorum senin
Falcı Mars'a baktirdiniz miBaktırmadığım falcı kalmadı hadi sorun ne bilmek istiyorsunuz
Evet bebeğim o günündeyse acayıp bakıyor. Detaylı nokta atışlı.Falcı Mars'a baktirdiniz mi
favorilerin kimler anda ve gelecekte dedikleri çıkanBaktırmadığım falcı kalmadı hadi sorun ne bilmek istiyorsunuz
Dedikleri çıkıyor muEvet bebeğim o günündeyse acayıp bakıyor. Detaylı nokta atışlı.
Günümde değilse sallıyor
Baktırmadığım falcı kalmadı hadi sorun ne bilmek istiyorsunuzfal se
fal sepetinde hic cikan oldumu sana gül demir nasil yada elena melek kara?Baktırmadığım falcı kalmadı hadi sorun ne bilmek istiyorsunuz
Anda şu an favorim Byv’de Berk. İnanılmaz detaylar bildi ben hiç açık vermedenfavorilerin kimler anda ve gelecekte dedikleri çıkan
Bazen gülüm ya her dediği çıkmadıDedikleri çıkıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?