Alaca Peran’ın ilk falı harfi harfine çıkmıştı, şimdiki nişanlı olduğum kişinin isminden 4 harf bildi, tanışma tarihi ve ortamını bildi. Burcunu bildi. Ben de gaza gelip, “1. çıktıysa 2. de çıkar,” diye tekrar baktırmıştım. 2. falında hiçbir şey çıkmadıAlin toprak
Duygu aura mı
Ahu yaldız
Alaca para
Hangisi kızlar
Astrocenterde umay ya da mirayı araKızlar geleceği değil şu anı bilen adamın ne bk yediğni bilecek bir falcıya ihtiyacım var. Site fark etmez? Öneriniz var mı? :))) hisli’ye baktım ex falı için fotoğraf istiyor. Yüklemem ben. Tarotta nasıl bu falcı?
Sanırım anlık enerji oluyo ya:) ben bugün imrene baktırdım begendimAlaca Peran’ın ilk falı harfi harfine çıkmıştı, şimdiki nişanlı olduğum kişinin isminden 4 harf bildi, tanışma tarihi ve ortamını bildi. Burcunu bildi. Ben de gaza gelip, “1. çıktıysa 2. de çıkar,” diye tekrar baktırmıştım. 2. falında hiçbir şey çıkmadıAnlamadım ben de yani neden.
Teşekkür ederim. Burası sadece Euro ile mi ödeme alıyor. Konuşma da dk üzerinden ücret sanırım. Beni aşar eğer böyleyse :)))Astrocenterde umay ya da mirayı ara
Bir yolun var - BerkKızlar geleceği değil şu anı bilen adamın ne bk yediğni bilecek bir falcıya ihtiyacım var. Site fark etmez? Öneriniz var mı? :))) hisli’ye baktım ex falı için fotoğraf istiyor. Yüklemem ben. Tarotta nasıl bu falcı?
Ben 10dk 15 euro paket alıyorum dakika değilTeşekkür ederim. Burası sadece Euro ile mi ödeme alıyor. Konuşma da dk üzerinden ücret sanırım. Beni aşar eğer böyleyse :)))
Çok geç yorumluyoBir yolun var - Berk
Evt maalesefÇok geç yorumluyo
Ya banada oyle yapti hep. Ben Mars’da cok kararsiz kaldim hep. An ve gecmis yorumunu nasil buldunuz peki?Arkadaşlar falcı Mars'a tekrar baktırdım çok mantıklı konuşuyor. Pembe tablo cizmiyor. Çoğu yerde Olabilir diyor kesin konuşmuyor. Bire bir verdiği vadeleri yaşayan var mı
+Mars’a ilk gonderdigim fali okudum simdi, Eylul’un sonlarinda atmisim ve gorusmemiz Ekimde olacak demisti. Ben ofkeyle Ekimde karsi tarafa yazmistim ama gorusme degil engelleme olmustu ve durumda henuz bir degisiklik yok..Arkadaşlar falcı Mars'a tekrar baktırdım çok mantıklı konuşuyor. Pembe tablo cizmiyor. Çoğu yerde Olabilir diyor kesin konuşmuyor. Bire bir verdiği vadeleri yaşayan var mı
Evet olabilir şeklinde yazıyor ama anda çok iyi yorum yapmıştı. Durugörüsü iyi.Arkadaşlar falcı Mars'a tekrar baktırdım çok mantıklı konuşuyor. Pembe tablo cizmiyor. Çoğu yerde Olabilir diyor kesin konuşmuyor. Bire bir verdiği vadeleri yaşayan var mı
Ekimde bir iletişim olmuş yani+Mars’a ilk gonderdigim fali okudum simdi, Eylul’un sonlarinda atmisim ve gorusmemiz Ekimde olacak demisti. Ben ofkeyle Ekimde karsi tarafa yazmistim ama gorusme degil engelleme olmustu ve durumda henuz bir degisiklik yok..
Anda iyi geçmişe yönelik yorum yoktu geleceğe yönelik yorum yaptı uzak vadeler verdiYa banada oyle yapti hep. Ben Mars’da cok kararsiz kaldim hep. An ve gecmis yorumunu nasil buldunuz peki?
Bana gore iletisim sayilmaz. Karsi tarafa yazacagimi yazdim ve direk engelledim cvp vermesini beklemedenEkimde bir iletişim olmuş yani
Bende de geçmişe yönelik yorum yapmadı.Anda iyi geçmişe yönelik yorum yoktu geleceğe yönelik yorum yaptı uzak vadeler verdi
Sunuda belirteyim, ikinci falinda ise Ekim, Kasim Araliktada olabilir demis iletisimAnda iyi geçmişe yönelik yorum yoktu geleceğe yönelik yorum yaptı uzak vadeler verdi
Hep uzak vade veriyor zatenSunuda belirteyim, ikinci falinda ise Ekim, Kasim Araliktada olabilir demis iletisimyani vadelere pek takilmayin derim.
Umarım geleceğe yönelik söylediklerini yaşarızBende de geçmişe yönelik yorum yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?