deniz bilir nasil? önerir misiniz?
Ben beğenmiştinKarma tilkiyi deneyen oldu mu? Ben pek beğenmedim ya baktığı falı
19 Aralık ve 22 Ocak demiş bana beklediğim bir haber için, yani bir şey demek için daha erkenAsele ben de baktırmıştım bayağı oluyorDurun bi dinleyeyim bakalım neler çıkmış.
Asel hangi uygulamada19 Aralık ve 22 Ocak demiş bana beklediğim bir haber için, yani bir şey demek için daha erken. 17 Kasım sonrası ferah bir konuşmanız olacak demiş, öyle de oluyor galiba yavaş yavaş. Tartışma olmadan konuşabiliyoruz artık çok şükür. Önceden olsa her konuşmamız tartışmayla bitiyordu. Yer değişikliği olacak demişti bana evlendiğinizde, o da doğru. Şehir değiştirmem gerekiyor eğer evlenirsek.
Falsepeti Asel CihanAsel hangi uygulamada
Berk hangi uygulamadaKızlar selam guncellemeyle geldım asel cıhan 21 kasımda aranız yumusayacak ve oyle devam edecek dedı ve yumusadık sızede yazmak ıstedım aynı evdeyız artık yıne net tarıh tuttu valla ne yalan soyleyım beklemıyordum ben duzelecegını ama oldu eger boyle devam ederse gül berk efsun hatun dogru cıkmıs olucak bakalım zamanla yıne yazarım gelısmeler oldukca
Ay cok sevindim allahim insallah benimkide cikarKızlar selam guncellemeyle geldım asel cıhan 21 kasımda aranız yumusayacak ve oyle devam edecek dedı ve yumusadık sızede yazmak ıstedım aynı evdeyız artık yıne net tarıh tuttu valla ne yalan soyleyım beklemıyordum ben duzelecegını ama oldu eger boyle devam ederse gül berk efsun hatun dogru cıkmıs olucak bakalım zamanla yıne yazarım gelısmeler oldukca
iyiler kaciyor falsepetindenMerhaba enes fal sepetinden ayrıldı mı?
daha önceki yorumlarına göre tutarlı yorumlar yapmalarını mı bekliyorsunuz? Aynı konuda bir defa baktırdığım kişiye bir daha baktırmıyorum. Gelişme olmadan baktırmayın bence de.Kızlar bişey sorucam. Şimdi ben 2 hafta da 1 ayni falcılara fal baktırıyorum. Biliyorum mantıksız ama kendimi zor tutuyorum işte
Falcılar sizede kızıyorlar mı?? Bana baya bildiğiniz kızıyorlar gelişme olmadan atma diye. Biliyorum haklılar beni düşünüyorlar ama tuhafıma gidiyor
Hayır enerji de değişiklik var mı veya gelişmede değişiklik varmı diye soruyorum.daha önceki yorumlarına göre tutarlı yorumlar yapmalarını mı bekliyorsunuz? Aynı konuda bir defa baktırdığım kişiye bir daha baktırmıyorum. Gelişme olmadan baktırmayın bence de.
Kızlar ben çoğuna baktırdım ama en dediği çıkan kim size göre yardımcı olur musunuz tekrar ihtiyaç duyuyorum
Ahu yaldız?
Gül demir?
Alaca pera?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?