- 6 Şubat 2024
- 674
- 317
- 23
- 40
Hahah napim umutsuz vakkayim artikEvt cikmis. Kiz sen fazla gul demire bel baglama. Benide ikinci falimda baskasiyla tanisdirdi
Ilk falimda ex’imle tekrardan gorusecegimizi soyledi oylede oldu ama sonunuz olurmu olmazmi ondan pek emin degilim demisti.ilk falı çıktı mı peki veya ikinci falında diğer söyledikleri
Ben berk’e Eylulden beri tam 4kez atmisim. Ilk kez net bi sekilde bi konuda patladi bende. Iyiki patlamis diyorum gozum acildi bu sayede. Cunku berk guvendigim yorumcularin en basinda geliodu.. bana ex’imle ilgili verdigi son vadesi henuz cikmadi, bakalim.Offf BYV Berk patladı yani. Zaten bana dediklerinin çıkacağını hiç sanmıyorum. Daha fazla da bu batağa girip ümitlenmek istemiyorum. İhtimal vermememe rağmen Berk'in dedikleri acaba olabilir mi kafasına soktu beni. İyice sinirim bozuldu.
Bence bi cogumuz oyleyizHahah napim umutsuz vakkayim artik
Zaten çok geç dönüyormuş ya. Okuyor demekki.Kızlar sakın berke fal atmayın eski falları okuyor eminim yani diğer fallarımda yazdıklarımı bana özetlemiş bire bir ilk falında tek bişey bilmeyen adam
Ya ben bu durumdan pek emin degilim iste. Insallah dedigin gibidir amaKızlar sakın berke fal atmayın eski falları okuyor eminim yani diğer fallarımda yazdıklarımı bana özetlemiş bire bir ilk falında tek bişey bilmeyen adam
Ya varya kızlar paramıza yazık saygısız ya ya ban üç ay önce bi falımda biri var iş yerinde yaşı bu demiştim daha adam işten ayar bana demişki iş yerinde şu yaşta biri var senle ilişkisi varmış ayrılmış müdürünün demiş ya saygı bari bire bir yazmaZaten çok geç dönüyormuş ya. Okuyor demekki.
Ya dediğim gibi ya adamla ilgili marsa bi falımda Ankara’da yaşıyor demiştim onu yazmış aklımla alay ediyorlar madem o kadar iyi işten ayrıldığınıda görsün gıcık oldum çöpYa ben bu durumdan pek emin degilim iste. Insallah dedigin gibidir ama
Önceki fallarda söylediği vadeler zamanında olmuş muydu? Zaten bu falcılar nasıl oluyorsa genelde ilk fallar tutuyor sonrası hüsranBen berk’e Eylulden beri tam 4kez atmisim. Ilk kez net bi sekilde bi konuda patladi bende. Iyiki patlamis diyorum gozum acildi bu sayede. Cunku berk guvendigim yorumcularin en basinda geliodu.. bana ex’imle ilgili verdigi son vadesi henuz cikmadi, bakalim.
Aynen bendede hep ilk falda cok begendiklerim ikincide hayal kirikligi oldu genelde. Ben acikcasi vade dolmadan attim hep. An’i ogrenmek icin bide kafama takilan bi kac yeni soru oldugunda.Önceki fallarda söylediği vadeler zamanında olmuş muydu? Zaten bu falcılar nasıl oluyorsa genelde ilk fallar tutuyor sonrası hüsran
Ya acikcasi ben BYV’de ilk fali Mars’a attim ve ona cok spesifik biseyi soylemistim. Berk’ede attigimda bundan bahsetmisdi sasip kalmisdim. Ama iste eminde degiliz gorup gormediklerini. Benim arkadasada baktirdik Berk icin benim hesaptan. Cocugun hayatinda baskasi oldugunu bildi mesela? Ayni is yerinde calisiosunuz yada iste denk geliosunuz demisti. Bunlar cok spesifik seylerYa dediğim gibi ya adamla ilgili marsa bi falımda Ankara’da yaşıyor demiştim onu yazmış aklımla alay ediyorlar madem o kadar iyi işten ayrıldığınıda görsün gıcık oldum çöp
Hala emin değiliz diyorsunuzYa acikcasi ben BYV’de ilk fali Mars’a attim ve ona cok spesifik biseyi soylemistim. Berk’ede attigimda bundan bahsetmisdi sasip kalmisdim. Ama iste eminde degiliz gorup gormediklerini. Benim arkadasada baktirdik Berk icin benim hesaptan. Cocugun hayatinda baskasi oldugunu bildi mesela? Ayni is yerinde calisiosunuz yada iste denk geliosunuz demisti. Bunlar cok spesifik seyler
Kiz ama bazi arkadaslara bildigi seyler olmus ya o yuzden emin konusamiorumHala emin değiliz diyorsunuzçok iyi kalpli olmalısınız
Oha Elfin 100 euro olarak görünüyorMerhaba Elfin katinada iyi , Berk ve marsa kahve atmıştım
Yurtdışına daha pahalı sanırım ama Türkiye’de de pahalı zaten o yüzden kesin deneyin diyemiyorum kimseye. Ben bir kere baktırmıştım ilk ayrılık zamanlarında o zaman bir tık daha uygundu şimdiye nazaran ama yine de pahalı bir fal içinOha Elfin 100 euro olarak görünüyor
Ben 2021 de 3/4 defa baktırmışım (çıkmamıştı) 30 euro ya ozaman bile içim gidiyordu
Bana da aynını yaptı gül demir, sorduğum kişiyle olmayacağını ama muhteşem biriyle tanışacağımı söyledi ama öyle biri olmadıIlk falimda ex’imle tekrardan gorusecegimizi soyledi oylede oldu ama sonunuz olurmu olmazmi ondan pek emin degilim demisti.
ex’imle gorustukden sonra tekrardan attigmda, soru kisminda eximden artik kurtulmak istedigimi yeni birini goruyormu diye sormustum. Beni beyaz atli prensle tanisdirdi resmen. Oyle biriyle henuz tanismadim tanisacagimida hic zannetmiyorum
3cu falimda forumdaki yorumlarin ve ilk falin bi kismi cikmasiyla tekrar sans vermek istedim. Ex’imi sordum sadece. Tekrardan bir araya geldiginizi goruyorum dedi vade olarakta Ekim Kasim demis… ama asagya yukari yanilabilirimde demis. Gul bana gore kesinlikle fazla sisirilmis bir yorumcu. Asla o kredileri haketmeyen biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?