- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
Cok sorry then. Cok fazla fake hesap olunca supheleniyorum artik maalesef.Ben fal sepetinin gold üyesiyim. İstersen teknik ekiple bile iletişime geçebilirsinadımı sorabilirsinEki Görüntüle 2290935
Cok sorry then. Cok fazla fake hesap olunca supheleniyorum artik maalesef.Ben fal sepetinin gold üyesiyim. İstersen teknik ekiple bile iletişime geçebilirsinadımı sorabilirsinEki Görüntüle 2290935
Kimse kimseye kafayı da yedirtmiyor. Onlar senin içindeki kuşkuların. Ben burada kaç tane yorumcuyu analiz ettim kendimce, deneyimlerimi paylaştım. Ek olarak yeni de değilim. Şubat ayından beri kayıtlıyım. Sadece son zamanlarda daha çok aktifimOlduk tabi. Yeni uyelerden 10undan 5i falci cikiyor zaten. Kafayi yedirttiniz yemin ederim
Benim 3 tane falcının Temmuz ayında son vadeleriKızlar çıkan fal haberleriniz var mı ?Zaman geçiyor
Benim onda tek aklımda kalan Oylum Genç. Böyle bildiğin mahallede, günlerde teyzeler yorumlar ya hani, öyle yorumlamıştıKahvede önereceğiniz kim var kızlar?Tellwe yada falsepetinde olabilir,binnaz çok pahalı..Ama cidden kahveye kahve gibi bakan,telve yorumlayan birini arıyorum
Aman aman uzak olsun..Beni bir evlendirmiş sonraki falında ayırıp başkasıyla gelecek görmüştüBenim onda tek aklımda kalan Oylum Genç. Böyle bildiğin mahallede, günlerde teyzeler yorumlar ya hani, öyle yorumlamıştıTatlı da birisi, yorumu iyiydi anlık analizleri falan. Ama dediği şey vadesinde çıkmadı
Ayyy... çok sallamış deseneAman aman uzak olsun..Beni bir evlendirmiş sonraki falında ayırıp başkasıyla gelecek görmüştü
Alexle ben kavga ettim baya bildiğin,mail uzerindende yazışmaya başlamıştık bir ara çok samimi olup..O ara sevgilim evliydi,çok üstten üstten konuşmaya başladı bana Alex,yüz buldu sanki karşısında salak bir insana akıl veriyor tarzda,hani sen aptalsın beceremiyorsun gibi..Bak işte karısı akıllı sevmeyen adamı yinede elinde tutabiliyor,sen duygusalsın o kadın aklıyla hareket ediyor vs demeye başladı.Insanin damarina basıyor,kadının çocuk kozu var kaç yıldır adamı tanımış çözmüş elbette bir adım önde olacak..Sinir oldum tersledim alexi o da bana saydırdı..Siteyede şikayet ettim sitede onu tutar tarzdaydı..Neyse dedikleri hiçde çıkmadı eğer burayı okuyorsa yazayımda öğrensin,o çok akıllı karısından boşandı sevgilim..Ayyy... çok sallamış desene
Ben genelde kart falı baktırıyorum. O promosyon faldı. Alex de iyi. Ona arada kahve atıyorum ama o telve yorumlamıyor zannedersem
Bu arada okuyup sinir olanlar olabilir bana,sanki adamı eşinden ayırmışım gibi ama kadın zaten kendiside aldatıyordu.Sevgili yapmış ikili hayat yaşayan,yüzünde on tane maskeyle gezen bir kadındıAlexle ben kavga ettim baya bildiğin,mail uzerindende yazışmaya başlamıştık bir ara çok samimi olup..O ara sevgilim evliydi,çok üstten üstten konuşmaya başladı bana Alex,yüz buldu sanki karşısında salak bir insana akıl veriyor tarzda,hani sen aptalsın beceremiyorsun gibi..Bak işte karısı akıllı sevmeyen adamı yinede elinde tutabiliyor,sen duygusalsın o kadın aklıyla hareket ediyor vs demeye başladı.Insanin damarina basıyor,kadının çocuk kozu var kaç yıldır adamı tanımış çözmüş elbette bir adım önde olacak..Sinir oldum tersledim alexi o da bana saydırdı..Siteyede şikayet ettim sitede onu tutar tarzdaydı..Neyse dedikleri hiçde çıkmadı eğer burayı okuyorsa yazayımda öğrensin,o çok akıllı karısından boşandı sevgilim..
Ve Alex sana ne dedi ? Küfür mü etti ? Ay çok şaşırdım yaaAlexle ben kavga ettim baya bildiğin,mail uzerindende yazışmaya başlamıştık bir ara çok samimi olup..O ara sevgilim evliydi,çok üstten üstten konuşmaya başladı bana Alex,yüz buldu sanki karşısında salak bir insana akıl veriyor tarzda,hani sen aptalsın beceremiyorsun gibi..Bak işte karısı akıllı sevmeyen adamı yinede elinde tutabiliyor,sen duygusalsın o kadın aklıyla hareket ediyor vs demeye başladı.Insanin damarina basıyor,kadının çocuk kozu var kaç yıldır adamı tanımış çözmüş elbette bir adım önde olacak..Sinir oldum tersledim alexi o da bana saydırdı..Siteyede şikayet ettim sitede onu tutar tarzdaydı..Neyse dedikleri hiçde çıkmadı eğer burayı okuyorsa yazayımda öğrensin,o çok akıllı karısından boşandı sevgilim..
Yaw şu Talianın falı neden bana çıkmadı Allahım Yarabbim yaaHepinize slm olsunBu ekranı ss alıp atma olayını başlatanlardanım. Ve samimice olduğunu düşünüyorum. Yaşadğım bir olaydan dolayı üst üstte aynı soru ile yorumculardan destek bekledim. Hepimizin ortak acısı exler.. biri ile beraberdi ve yüzük bakma aşamasında ayrıldılar. Ve tekrar onlar mı olur biz mi oluruz diye spesifik sorular sordum. Ayrıldılar.. (kesin bir halde) benimle sohbeti var.. olur muyuZ bilmem.. buna yakın kimler söyledi. Ahmet, zülal şen, nas, lal
Duygu aura, ayışığın, rüzgar ise kızla evleneceğini söylemişti.
Ama talia haziran da bir kız olduğunu(ki ben bilmiyordu ) ama kaderin buna izin vermeyeceğini yine benimle gel gitli konuşacağını söylemişti.
Talia denk gelirsem sadece ona atmayı planlıyorum. Belki çok bunalırsam zülale. O da kesin olarak ayrılcağını söylemişti. Ama benim sorum zaten kızdı. Talia ya bilmeden kendi söylemişti bir kız var diye. Dilerim herşey gönlümüzce olur
Yani duygu aura,ayışığın ve rüzgar patladı bu durumda değilmi canım?Hepinize slm olsunBu ekranı ss alıp atma olayını başlatanlardanım. Ve samimice olduğunu düşünüyorum. Yaşadğım bir olaydan dolayı üst üstte aynı soru ile yorumculardan destek bekledim. Hepimizin ortak acısı exler.. biri ile beraberdi ve yüzük bakma aşamasında ayrıldılar. Ve tekrar onlar mı olur biz mi oluruz diye spesifik sorular sordum. Ayrıldılar.. (kesin bir halde) benimle sohbeti var.. olur muyuZ bilmem.. buna yakın kimler söyledi. Ahmet, zülal şen, nas, lal
Ama talia haziran da bir kız olduğunu(ki ben bilmiyordu ) ama kaderin buna izin vermeyeceğini yine benimle gel gitli konuşacağını söylemişti.
Talia denk gelirsem sadece ona atmayı planlıyorum. Belki çok bunalırsam zülale. O da kesin olarak ayrılcağını söylemişti. Ama benim sorum zaten kızdı. Talia ya bilmeden kendi söylemişti bir kız var diye. Dilerim herşey gönlümüzce olur️
yine talia'nın falı çıktı haberiHepinize slm olsunBu ekranı ss alıp atma olayını başlatanlardanım. Ve samimice olduğunu düşünüyorum. Yaşadğım bir olaydan dolayı üst üstte aynı soru ile yorumculardan destek bekledim. Hepimizin ortak acısı exler.. biri ile beraberdi ve yüzük bakma aşamasında ayrıldılar. Ve tekrar onlar mı olur biz mi oluruz diye spesifik sorular sordum. Ayrıldılar.. (kesin bir halde) benimle sohbeti var.. olur muyuZ bilmem.. buna yakın kimler söyledi. Ahmet, zülal şen, nas, lal
Talia denk gelirsem sadece ona atmayı planlıyorum. Belki çok bunalırsam zülale. O da kesin olarak ayrılcağını söylemişti. Ama benim sorum zaten kızdı. Talia ya bilmeden kendi söylemişti bir kız var diye. Dilerim herşey gönlümüzce olur
Evet canım. Net halde söylüyorum. Evet beraber olurlara geldi mevzu onlara göreYani duygu aura,ayışığın ve rüzgar patladı bu durumda değilmi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?