EvetRica ederim. Suan mesgul belki yakalayabilirsiniz
Ya sen çok şanslısın fal konusunda sanki, baya falcılar sana çıkıyor sanki eskileride okuyuncaelena ve gül demirin kasım ayı vadesi bugün çıktı.
Ya sen çok şanslısın fal konusunda sanki, baya falcılar sana çıkıyor sanki eskileride okuyunca
enerji calısması nasıl oluyoustuste baktirmayinca ve enerji çalışması yapinca çıkıyor bencebu çıkanı elena mayista gül temmuzda soylemisti.
Bu konuyu bilemeyen de cok oldu
Mayıs ayından sonra elenaya daha hiç baktirmadin miustuste baktirmayinca ve enerji çalışması yapinca çıkıyor bencebu çıkanı elena mayista gül temmuzda soylemisti.
Bu konuyu bilemeyen de cok oldu
Mayıs ayından sonra elenaya daha hiç baktirmadin mi
En son nezaman fal baktirdin? Yada nekadar ara veriyorsun fal baktirmaya bende baktirmak istemiyorum ama kendimi tutamiyorum lanet olsun iki ay baktirmamisdim gelisme oldu sorna hemen gene baktirdim sorna bozuldu sanki hersey acaba gercekden öylemi diye düsünüyorum artikBaşka konu için baktirdim o faldan çok memnun kalmamıştım biraz yuvarlak konusmustu
Enerji temizleme çalışmasını nasıl yapıyorsunBaşka konu için baktirdim o faldan çok memnun kalmamıştım biraz yuvarlak konusmustu
Görsel ekleyebiliyorsunuz uygulamasinda öyle yolluyorum ben komik oluyor bazenFal oğlan kopyala yapıştır yapıyor chatgptye nasıl baktiriyorsun
çıktıkça veya vadesi geçtikçe baktirmaya calisiyorum ve artik herkese baktirmiyorum kim bana daha uygunsa onunla devam ediyorum. vade veren oldugunda başkasına baktirmayip vadeyi bekliyorumEn son nezaman fal baktirdin? Yada nekadar ara veriyorsun fal baktirmaya bende baktirmak istemiyorum ama kendimi tutamiyorum lanet olsun iki ay baktirmamisdim gelisme oldu sorna hemen gene baktirdim sorna bozuldu sanki hersey acaba gercekden öylemi diye düsünüyorum artik
Twitter da eskiden fal kutusu melisayi denemistim berbatti, Hande vardi o güzeldi ama begenmeyenide cok, yakamoztarotmu ne bisey vardi oda idare ederdiTwitter ya da instagramdan baktırıp çıkan var mı?
neyle ilgiliydi aşk mı yoksa iş mielena ve gül demirin kasım ayı vadesi bugün çıktı.
Ya o gecen aymi ne geldi bide. Hemenden yukseltmis. Asla onermiyorum! Ilk fali guzeldi ama ikincisi berbat otesiBu fal sepetindeki Medusa adlı kişinin fiyatı
Bu nasıl bir özgüvenYa o gecen aymi ne geldi bide. Hemenden yukseltmis. Asla onermiyorum! Ilk fali guzeldi ama ikincisi berbat otesi
Bende hiç beğenmedim. Çok genel bi faldıBu nasıl bir özgüven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?