Fal Sepeti Deneyimleri

Fal sepetinde baska bilen oldumu

Doğadan hangi platformda?

şimdi faldan bağımsız şuna takıldım hep bu erkeklerin kafası karışık, hep onların hayatı zor, hep onlar mutsuz dönemler geçiriyor. benimki de öyle, hayatındaki bazı sorunları biliyorum ama sanki bizim hiç sorunumuz yok, bütün kadınlar dört dörtlük yaşıyoruz, hayatın bütün yükü onların üstünde. Neden hep biz tahammül ediyoruz anlayamıyorum. sizler de erkeklerin bu hallerinden çok sıkılmadınız mı

Aynen öyle. Biz sabredeceğiz biz çekip çevireceğiz.

Kizlar selam instagramda meriastro diye birine attim bugün bende, güya özel bakim isim tarih hersey net böyle net bi fal hayatinizda bulamazsiniz falan vaatleri ile. 1000 tl. gibi.

bu özel bakimda kahve fali vardi icinde - falaaddin yorumu gibi biseyler zirvalamis klasik yok hanene para girecek, yok arkadaslarindan icinde a e harfi olan kavga edecek, yahu herkesin isminde a e harfi vardir yani neredeyse sonra iste iliski durumunu sordu söyledim, ordada sacmaladi yani asla isim ve tarih yoktu bile. Sonra iran tarotu aciyor bide 5 soruluk, sorularimi yazdim sorularin cevabi iki kelimelik mesela soruyosunuz su benim hakkimda ne düsünüyor yazmiski - iyi düsünüyor, beni seviyor mu - evet, kv hakkimda ne düsünüyor - pozitif yani okadar sinirlendimki sabah, kavga ettim gaciyla zaten dedim iade istiyorum lütfen en azindan 50% iade yapin, yapamam cart curt dedi

Instagram profiline bakarsaniz ama sanki böyle baba vanga gibi tanitiyor kendini ay nasil sinirliyim

Kizlar selam instagramda meriastro diye birine attim bugün bende, güya özel bakim isim tarih hersey net böyle net bi fal hayatinizda bulamazsiniz falan vaatleri ile. 1000 tl. gibi.
fal sepeti gibi güvenilir uygulamalara baktırın. İade hakkınız oluyor. Instagramda biri fal için saçmalamıştı bana. İade istediğimde engellemişti. 100 150 TL gibi bir şey vermiştim. instagramdan uzak durun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…