Fal Sepeti Deneyimleri

Fulya Nas'a baktırmadım yıllar önce baktırmıştım çıkmamıştı. Enerjimiz uymamış demekki. Zaten aşırı pahalı bir yorumcu.
Zeliş Can inanın bende spesifik bir şey dememiş.
Zülal Şen'i beğendim ancak vadesine var. Çıktı çıkmadı diyemiyorum.
Fulya nas 7 yıl önce o zaman ki ayrıldığım kişiyle barışacağımiz konusunda aşırı israrliydi, kadına yeni biri var mı bakalım diyorum, hayır G kişisi dönecek kesinlikle diyordu ama G kişisi evlendi 🙄😄

Yorumlama tarzı ilgisi, özeni, samimiyeti güzel.
Bende birsey dedigi cikdi üc gün icinde ama gerisi bakalim cikicakmi yani bana 10 hazirana kadar bu olayin böyle olucagi ortaya cikicak dedi en gec bir hafta bekle dedi 3 gün sorna adam aradi öyle olmadini söyledi bi bu cikdi ama bakalim geriside cikicakmi

Arkadaşlar aslı gül hakkında görüşlerinizi alabilir miyim ? Dedikleri çıkan bir yorumcu mu ? Baktırmak konusunda kararsız kaldım

Arkadaşlar aslı gül hakkında görüşlerinizi alabilir miyim ? Dedikleri çıkan bir yorumcu mu ? Baktırmak konusunda kararsız kaldım
sorulan soruya olumsuz kısa bir cevap verip sorular dışında şeyler anlatmaya başlıyor çevremde kim baktırsa sordukları adamı kötüleyip hemen yeni birini anlatmaya başladı bence risk almıyor gelecek kısmında yeni biriyle umut satıyor

sorulan soruya olumsuz kısa bir cevap verip sorular dışında şeyler anlatmaya başlıyor çevremde kim baktırsa sordukları adamı kötüleyip hemen yeni birini anlatmaya başladı bence risk almıyor gelecek kısmında yeni biriyle umut satıyor
O zamanla mantıkla yorum yapıyor diyebiliriz. İlişkiyi karmaşık olarak görünce ya da ayrılık gibi şeyler belirtilince direk olumsuza bağlıyor. Teşekkür ederim :)

O zamanla mantıkla yorum yapıyor diyebiliriz. İlişkiyi karmaşık olarak görünce ya da ayrılık gibi şeyler belirtilince direk olumsuza bağlıyor. Teşekkür ederim :)
Evet bence karmaşık görünce bunlar konuşabilirde konuşmayabilirde diyor ve sonu hayırlı değil diyip yeni birini anlatayım diyor gibi :)

Back
X