Ortak olduğunuzu düşünüyorum dedim çünkü sadece siz ve bir kisi daha surekli savunma yapti da o yüzden. Anlasabilmek istedigim icin cevap veriyorumm ayni seyi konusuyorsak orta yolu neden bulmaya çalışıyoruz o zaman ayni şeyi konuşmuyoruz demek ki. Benim tecrubem bu yönde negatif sizin pozitif olabilir ne mutlu size bana katilmak zorunda degilsiniz ki hem. Ben sizim tecrübelerinize katılmıyorum çünkü negatif olmasina üzüldüm der geçersiniz bol şans dilersiniz siz uzattınız diger arkadaşta uzatti. Neyse bakalim sizede iyi akşamlarsite sahibi ilan eden ben degilim. fikrimi belirttim ustelik enerjinizi koruyun dedim 'sen sitenin sahibisin burda baskalari da oyle dusunuyor" dediniz. baska oyle dusunen varsa onlara akil fikir diliyorum ki eminim oyle dusunen kimse yokben daha cevap yazmayacagim cunku ne dersek diyelim orta yolu bulmak ve ayni seyi konussak bile karsilikli anlasabilmek istemiyorsunuz.
ne derseniz o, siz ne diyorsaniz aynen katılıyorum, en dogru konusan sizsiniz iyi aksamlaaarrrr![]()