Fal Sepeti Deneyimleri

peki pembe bir tablomu hayatınız şuan onu merak ettim bana ısrarla güzellikler mutluluklar dedi çok şükür yaşadım şuan yaşıyorum ama mart ayındada tam aksine sana 3 hafta keder var demişti başıma gelmeyen kalmamıştı 🤣 yani bende hep nokta atışı tutturdu pembe tablo vaademem dediyse ve şuan pembe tablo içinde değilseniz e bilmiş 🤣 ama şuan pembe bir tablonun kendisini yaşıyorsanız sizde bilememiş. İkab biraz olumsuz konuşmayı huy edinmiş biriydi bence ama oda vadesini tutturmuştu bende

benim bahsettigim pembe tablo olup olmamasi degil ki. 8 kisiyle konustuk 2si kardesim. hepimize adam sana gul bahcesi sunmayacak 2 ay inis cikis demis. herkese tamamen ayni cumleler herkese 2 ay inis cikis. ki ablama da dedi ama ablam haftaya evleniyor. eylulden once dengeyi bulamazsiniz iliskinizde ilerleme olmaz adam sana guller sunamaz demis🤣 adami dengesiz, egolu ilan etmis ben burda acikta da yazdim onlarin iliskide sorun ablamdi. falcilarin cogu icin sorun hep adamlarda, biz fedakar ve sevgi dolu yapımızla alma verme dengesini bozuyoruz adamlar guncelde bizsiz cok mutsuz ama icsel sorunlar yasiyorlar. sorunlarini cozunce gelicekler🤣
asli bana son falda sen adim atip iletisim kurmussun enerji ondan degismis dedi. atmamistim. bunu belirtince de ben o vadeyi vermedim dedi ama kayitlar ortada. kisacasi hepsi bombos oyaliyor. 2-3 iyi kisi varsa var anca o kadar.

Şimdi Aslı Duru'dan bende uzun zamandır yorum alıyorum. Mart ayında baktırdım ilk defa. Kadın aynı vadeyi verdi haziran aynı vadeyi verdi. Hatta şuan olumsuz bir durum var ama vadesini değiştirmedi enerjiler değişti diyerek. Bu olumsuzluğu da görmüştü önceki yorumunda. Tabi asıl olay gerçekleşirse verdiği vadede buraya yazarım. Çıktı diye.
Sana olumsuz yorumu yapmisdi

O ikab dediginiz kisi benle resmen daöga gecmisdi iletisim
Olurmu olursa vade verebilirmisiniz yoksada olumsuza acigim yazmisdim oda benle daöga gecer gibi tam olarak 12.07 aksam saat 23:05 de yazicak dedi dalga gecdi resmen haram zikkim olsun

benim bahsettigim pembe tablo olup olmamasi degil ki. 8 kisiyle konustuk 2si kardesim. hepimize adam sana gul bahcesi sunmayacak 2 ay inis cikis demis. herkese tamamen ayni cumleler herkese 2 ay inis cikis. ki ablama da dedi ama ablam haftaya evleniyor. eylulden once dengeyi bulamazsiniz iliskinizde ilerleme olmaz adam sana guller sunamaz demis🤣 adami dengesiz, egolu ilan etmis ben burda acikta da yazdim onlarin iliskide sorun ablamdi. falcilarin cogu icin sorun hep adamlarda, biz fedakar ve sevgi dolu yapımızla alma verme dengesini bozuyoruz adamlar guncelde bizsiz cok mutsuz ama icsel sorunlar yasiyorlar. sorunlarini cozunce gelicekler🤣
asli bana son falda sen adim atip iletisim kurmussun enerji ondan degismis dedi. atmamistim. bunu belirtince de ben o vadeyi vermedim dedi ama kayitlar ortada. kisacasi hepsi bombos oyaliyor. 2-3 iyi kisi varsa var anca o kadar.
Bana da benzer şeyler söyledi 2 ay inişli cikisli olur kesik kesik iletişimlerin kurulduğu bir var bir yok şeklinde söylemişti

Bana da benzer şeyler söyledi 2 ay inişli cikisli olur kesik kesik iletişimlerin kurulduğu bir var bir yok şeklinde

Vade olarak birebir bilmeleri çok zor ben vade söylediklerinde temmuz ayı mi diyorum ağustos olabilir mi diyorum o şekilde yeniden bakıyorlar vade olarak beğendiklerimi ve ay olarak tutturanları yazmıştım

Back
X