peki pembe bir tablomu hayatınız şuan onu merak ettim bana ısrarla güzellikler mutluluklar dedi çok şükür yaşadım şuan yaşıyorum ama mart ayındada tam aksine sana 3 hafta keder var demişti başıma gelmeyen kalmamıştıyani bende hep nokta atışı tutturdu pembe tablo vaademem dediyse ve şuan pembe tablo içinde değilseniz e bilmiş
ama şuan pembe bir tablonun kendisini yaşıyorsanız sizde bilememiş. İkab biraz olumsuz konuşmayı huy edinmiş biriydi bence ama oda vadesini tutturmuştu bende
benim bahsettigim pembe tablo olup olmamasi degil ki. 8 kisiyle konustuk 2si kardesim. hepimize adam sana gul bahcesi sunmayacak 2 ay inis cikis demis. herkese tamamen ayni cumleler herkese 2 ay inis cikis. ki ablama da dedi ama ablam haftaya evleniyor. eylulden once dengeyi bulamazsiniz iliskinizde ilerleme olmaz adam sana guller sunamaz demis

asli bana son falda sen adim atip iletisim kurmussun enerji ondan degismis dedi. atmamistim. bunu belirtince de ben o vadeyi vermedim dedi ama kayitlar ortada. kisacasi hepsi bombos oyaliyor. 2-3 iyi kisi varsa var anca o kadar.