Fal Sepeti Deneyimleri

Genel olarak cogu olumlu konusuyor.Benim konum farkli olmasina ragmen bana da hepsi olumlu konusup bir cogunun da vadesi patlayinca , en son Arya Cicek e fal atarken bunu da sordum.Olumsuz konuşunca bir daha gelinmez diye öyle yorum yapiyor arkadaslarim ama ben olumsuz görürsem direk söylerim,çünkü sonucta gelip cikmadi diyebilirsiniz dedi ve o da olumlu gördü benim konumu.Vadesi ise gelecek sene..Ben bir de bunlardan bagimsiz instagramda astrologa tek soru danismasi yapmistim.O da olumlu söyledi Agustos vade verdi.Haritaniza göre söylüyorlar onlar da.Pek cok mutlu geri dönüşler aldigi paylasimlar yapiyor.Artik patlarsa sasirmiycam ona da :) Yani umutlana umutlana bi hal oluyoruz.
Arya çiçek de olumlu konuşmuştu bana, umarım size dediği gibi ilerler güzel gelişmeler yaşarsınız 🙏🏻🌸

Arya çiçek de olumlu konuşmuştu bana, umarım size dediği gibi ilerler güzel gelişmeler yaşarsınız 🙏🏻🌸
Cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz icin 🙏🌺Sizin de istediginiz gibi olsun 🙏🌺 Aldigim fal yorumlarini kaale almayacagima söz verdim kendime burada yazilanlari okuduktan sonra.iyi ki rast geldik.Yoksa ben kendi adima söyleyeyim cok beklenti icine giriyordum.Tekrar tesekkurler.

Cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz icin 🙏🌺Sizin de istediginiz gibi olsun 🙏🌺 Aldigim fal yorumlarini kaale almayacagima söz verdim kendime burada yazilanlari okuduktan sonra.iyi ki rast geldik.Yoksa ben kendi adima söyleyeyim cok beklenti icine giriyordum.Tekrar tesekkurler.
Rica ederim ben de çok teşekkür ediyorum ❤️ Beklenti içine girmek çok normal, sonuçta belirsiz bir durum var biz de hisli olduğunu düşündüğümüz birilerine danışıyoruz haliyle de beklenti oluşuyor ama anlıyoruz ki çoğu boş 🤷🏻‍♀️

Kızlar kızlaaaaar yenilerden denedikleriniz var mı ? Ben Nevin Gül'ü sevdim. Önerisi olan var mııııı
Hayır baktırmadım yenilere epeydir, yeni yorumcu arayışındayım hem yeniler ucuz da. Nevin Gül'e hemen atayım sağol :))

Mart başlarında nakta ya baktırdığım falda ongorulerinden biri dun akşam çıktı. Diğerleri için biraz zaman var.
Merhaba biri de önerdi nakta'yı. Fakat ben baktığımda genelde aşk ve ilişkiler üzerine tarot bakıyor. Benim konum sağlık ilgili. Yine de memnun kaldınız mı? Sorayım dedim.

Merhaba biri de önerdi nakta'yı. Fakat ben baktığımda genelde aşk ve ilişkiler üzerine tarot bakıyor. Benim konum sağlık ilgili. Yine de memnun kaldınız mı? Sorayım dedim.

bana 3 kez baktı ikisi çıktı sonuncusunun vadesi gelmek üzere, ben memnunum kendisinden.

Bu gün canim sıkıldı fal sepetine yenilere bi bakayim deyip tuba öz e yildizname yolladim, hayatimda gordugum en bos, en ozensiz fallardan biriydi, basinda uzun uzun suslu sozler etmiz sonunda da uzunca bi iyi niyet temennisi yazmis ortasida gazeteden alinma gunluk astroloji faliydi. Cumleler de uzun olsun diye o kadar uzatilmis ki anlamini kaybetmis.

Tuba öz kesinlikle uzak durun, bedavaya bile baktirilmaz cani sikilan falci oluyor onu anladim. Enerjimi dusurdu ya bosu bosuna!

Yazdigim soru kismina da on yillik falci oldugunu bu yorumumu hak etmedigini soylemis, verecek ayrintisi fal bilgisi olmadigi icin savunmaya geciyor.

ada doğan çok aynı şeyleri gevelemişti pek beğenmedim konudan çok kopuk geldi tarzı bana
arzu güneş nispeten güzeldi tespitlerini beğendim enerjisi iyi geldi sizlerden baktıran , memnun kalan var mı bu kişilerden?
Arzu güneş e aylar önce baktırmıştım ben de ve memnun kalmıştım sallamasyon olmadığını ve benim hayatıma daha yakın, gerçekçi yorumları olduğunu düşünmüştüm. Akın Kurt, Duygu Aura, Melisa cart curt bunların hepsi teker teker patladı. Bir dedikleri dahi gerçekleşmedi hele o Akın varya o akın, cancağızım diye diye bak akın demişti dersin diye diye fal sürelerini doldurmaktan başka bir işe yaramadı. Yalan dolan resmen. Arzu’yu o yüzden daha makul bulmuştum. Toplamda 2 kez baktırmışım Arzu’ya ve uzun bir süre olmuş şu sıralar ben de birine fal atma düşüncesindeyim yeniden bunun Arzu olması muhtemel çünkü en tatmin edici oydu dediğim gibi. Artık eskisi kadar sık fal batağına da saplanmıyorum, o bir boşluk sürecinde devamlı sarılan bir yöntem oluyor evet bizler için ama aylar sonra 1-2 fala bulaşmak daha sağlıklı ve terapi niyetine diye düşünmeye başladım. Sarınca da hep sarma, ara verincede bir türlü fala ihtiyaç duymama döngüsü arasında gidip geliyorum😅
Size de tutarlı mı konuşmuştu Arzu güneş?

Burada konuşuldu diye arkadaşıma Nevin Gül’ü önermiştim baktırmış çok iyi bulmamış sıradan şeylermiş 😃 başka ona baktıran varsa mesaj atabilir mi bişey sorucam burdan sormıyım 🤣🤣

Arzu güneş e aylar önce baktırmıştım ben de ve memnun kalmıştım sallamasyon olmadığını ve benim hayatıma daha yakın, gerçekçi yorumları olduğunu düşünmüştüm. Akın Kurt, Duygu Aura, Melisa cart curt bunların hepsi teker teker patladı. Bir dedikleri dahi gerçekleşmedi hele o Akın varya o akın, cancağızım diye diye bak akın demişti dersin diye diye fal sürelerini doldurmaktan başka bir işe yaramadı. Yalan dolan resmen. Arzu’yu o yüzden daha makul bulmuştum. Toplamda 2 kez baktırmışım Arzu’ya ve uzun bir süre olmuş şu sıralar ben de birine fal atma düşüncesindeyim yeniden bunun Arzu olması muhtemel çünkü en tatmin edici oydu dediğim gibi. Artık eskisi kadar sık fal batağına da saplanmıyorum, o bir boşluk sürecinde devamlı sarılan bir yöntem oluyor evet bizler için ama aylar sonra 1-2 fala bulaşmak daha sağlıklı ve terapi niyetine diye düşünmeye başladım. Sarınca da hep sarma, ara verincede bir türlü fala ihtiyaç duymama döngüsü arasında gidip geliyorum😅
Size de tutarlı mı konuşmuştu Arzu güneş?
Arzu Günes bende cok pembeciydi, maalesef cikmadi

Back
X