• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Aslında ben tellwe'deki falcıları beğenmiyorum ama burada biri çıktı yazınca dayanamadım 🤣 sizin memnun kaldığınız bir falcı var mı peki?
Keşke olsa parça parça çıkan durumlar oluyor da 5 sene önce biri için baktırmışım mesela hepsi evliliğe kadar götürmüş bizi ve asla öyle bi ilerleme olmamıştı, ne çok kişiye baktırdım cafesinden telefonuna
Bir venüs vardı hangi site hatırlamıyorum ama o kız sonra bıraktı bir tek onun dedikleri olmuştu bende çok da detaylı bakmıştı sonra bıraktı dediler

Kızlar Muzo anda geçmişte ne varsa döktü ortaya, direk bitiş sebebini, kişinin harflerini her şeyi gördü çok beğendim. Geleceği çıkıyor mu?
Muzoyu çok eskiden tanırım ta taksimde çalıştığı cafeden .sonrasında da tlfla baktırdığım dönemler olmuştur,harf ve isim konusunda garip bir yeteneği vardır ancak söylediği şeyleri yaşamadım açıkçası.Ama anlikta sizi mutlu eder

Bi kaç gün önce duygu aura ya baktirdim tam bir ergen falcisi, o kadar duz ve ayrintisizdi ki.. olumsuz yorum yapinca fali da iptal etti bende dun gül demire baktirdim 2. Defa. Yine cok içten ve gercekten cok ozenliydi.

Sonrada uygulamayi silip 4 yillik fal maceralarimi sonlandirdim :) ne dogum haritasi ne fal ne duru goru hic kimse hicbi sey bilmiyor.

Aylardir butun bakim çeşitlerinde mayis 2022 iyilesme ve karmalarimin odendigi yeniden baslangic ayiydi ama 2022nin en gergin ve varolus sancilari çektiğim zamani oluyor :) verilen vadeler zaten cikmadi ve kalan 7 gunde de cikmayacak.

Bu fal konusunda inanilmaz paralar dönüyor ve hicbiri hak edilmiyor bence. Falcida dahil herkes kendisini kandiriyor. Bi kahve fali 160-180tl arasinda baktiriyorsunuz sizinle alakasi yok, hadi anlik bildi diyelim 15 gun sonra söylediğinin tam tersini söylüyor. Sacma sapan işler.. terapistime gidip konusmak yerine bunlara firsat verdigim icin cok kizginim kendime. Arada fal krizim tutarsa naktaya ve gul hanima baktiririm geri kalan hic birini istemiyorum.

Olumsuz yorumlari silmeseler iddia ediyorum kimse fal baktirmaz ve boyle bir yontem uygulamak dolandiriciliktir. Begenmediginiz fallara fikirlerinizi belirtin lutfen, hakkinizi onlara birkamayin.
Gül demir sende tuttumu

Back
X