Fal Sepeti Deneyimleri

Çıkmayan ya da beğenmediğim yorumcuları paylaşıyorum.
Aybüke Rella (Mayıs) : 2 li vadede bir adım var 1 li vadelerde tam bir barışma durumundan olduğundan bahsetmiş. Bu kısım çıkmamış maalesef. Adamın tamamlanmak için yer değiştireceğinden bahsetmiş ama adam açık açık dedi ben senin bulunduğun yere yerleşmem diye. Görüşmek için gelme durumu şu an mümkün değil zaten iletişim yok bu aralar. O nedenle çıkmadı diyebiliyorum.

Aslı Uzun (Nisan): Bana karşı bir adımı olacak yakın vadede (adam mayıs sonu iletişime geçti) Özür dileyeceğini belirtmiş. İletişim olduğunda özür durumu olmadı. Maddi bir hediye alacağını belirtmiş. Bu öngörüsü de gerçekleşmedi. Adamla birlikte geçireceğim yaşlılık dönemi görmüş. Tabi içimden yakın geleceği yeterliydi benim için dedim. Nokta atışı bir durum duymadım herkes uyarlanabilecek bir yorum. Tavsiye etmiyorum.

Rezzan Atasoy: Bu yorumcu yazılı olarak bakım yapıyor. Kredisi uygunken yorum almak istedim. Ben fal attıktan 8 dk sonra falım yorumlanmış. Bir baktım upuzun bir yorum yazmış 8 dakikada. Ben şahsen yapay zekadan destek aldığını düşünüyorum. 8 dakika da o kadar uzun yorum yapabilmesi mümkün değil. Destek ekibine yazdım iade aldım. Şuan oldukça pahalıya bakım yapıyor.

Melek Hisli (Mayıs): 2 li vadede bir iletişim görmüş. Adam 29 mayısta iletişime geçti. Bu kısım uymadı. 7 li vadeden bahsetmiş ama ben vade olarak belirtilmesini sevmiyorum ucu çok açık. Aralık sonuna kadar daha sağlam temellere atıldığını görmüş ama ben bu adamın aralık ayına kadar git gelini çekemem. Aa bildi dediğim bir şey ekstradan dememiş. Enerjisi uykumu getirmişti.

Lidya Karaca (Mayıs): İlk 3 dakika da adama iyi geldiğimden bahsetmiş. Beni şans olarak gördüğünden bahsetmiş. Yakın vadede iletişim sıklaşma durumları olabilir demiş. Öyle olmadı.Ben falı mayıs başlarında atmışım mayıs sonunda iletişime geçti. 1 li vadede iletişim görmüş 1 hafta ya da 1 li günler adam 29 unda iletişime geçtiği için çıkmamış Açık konuşma hesaplaşmalardan bahsetmiş mayıstaki iletişimde bu gerçekleşmedi. Biraz yavaş konuşuyor bu konuyu da belirtmeliyim.

Nadide Hanzade (Mayıs başları): 3 aylık döngüde kendine ifade etmeye başlayacak. Hangi duygusu var neden kendini geri çekiyor ? Bunları açıklayacak. Toparlanacak ve kendini gösterecek. Kaybetmek istemiyor. Enerjisel alanında değişmek istediğinden bahsetmiş. Yani vaov diyebileceğim bir yorum değil maalesef. Ya da şunu spesifik olarak bildi diyebileceğim bir söylemle karşılaşmadım.

Can Açıkgöz (Nisan sonu) bir kayıp içerisinde olduğundan bahsetmiş.4 lü vadelerde ama en az 4 hafta sonra iletişim görmüş. Evet 1 ay 3 gün sonra iletişim kuruldu. Yaklaşmış diyebiliriz. Ya ilişkiyi tamamlayacaksınız ya da yollarınızı ayıracaksınız ancak böyle git gelli gitmeyi devam ettiremezsiniz demiş. Tek tek kartların anlamını yorumladığı için ben bu yorumlayış tarzını sevemiyorum maalesef. Bana kartların anlamları birleştirilip net yorumlanmasını seviyorum. Biraz yavaş konuşuyor. Yani tekrar baktırır mıyım sanmıyorum.

Özka Yel (Nisan) 2 li vadede bir iletişim var demiş.2 gün sonra iletişime geçmişti. Bu kısmı bilmiş. Ancak Nisan ayı mayıs başı bir davet teklif (yemeğe çıkma) bahsetmiş. Bu kısım tamamen çıkmadı. Adam duygularını göstermeye başlayacak sonra siz kararsız kalacaksınız demiş ama öyle bir durum olmadı. Adamla birlikte bir iş ortamı demiş ama biz farklı yerlerdeyiz. Ekim ayıyla birlikte bir yer değişikliğinden bahsetmiş ama öyle bir durum gerçekleşmesi zor. Adamla daha ilişkiyi netleştiremedik. Bilmediği çok şey olduğu için tavsiye etmiyorum.

Hazal Olkun (haziran): Yani beklenti içerisinde olmayın adama yansıtmayın neşeli olun, saçınızı kestirin kadın hayatını yaşıyor desin o geri dönecek demiş. Beklentiyi fazla yansıtırsanız bu adamdan his alamazsınız demiş. Şimdi ilişkinin başında beklentiyi ben oluşturmadım. Adamın kendisi oluşturdu 1 yıldır git gelli bir ilişki durum var artık zamanımı boşa harcamak istemiyorum. Sık sık da bakıma gelin gün gün takip edelim konuyu demiş. İnsan enerjisi günden güne saatten saate değişen bir şey olduğunu belirtmiş. Kaba tabirle her gün gel seni para açısından yolayım demek istiyor. Uzak durun bence.
Bunlar nerde bakiyo

asli patlasa da dun tekrar deniyim dedim. yakalamak mumkun olmadi🫠🫠 yasemini denedim kotu degil. baktirma sebebim oyle iliski degil biraz karmasik o da bakarken karistirdi ama toparladi.

Teşekkürler yasemin türk dimi birde vadesi çıkan birisi var mı sende

yasemin turk evet. bana gunu gunune vadesi cikan asli gul olmustu hem de olumsuz yorum yapar denmesine ragmen olumlu konusmustu cikmisti. cesur bir sene sonranin mayis ayi demisti o da cikmisti.digerlerine bakip mesaj atiyim

Aslı güle baktırdım ama bugüne kadar baktırdığım en olumsuz faldı dedikleri çıkıyor mu aslı gülün ya da anlıkta iyi mi
Bende buradaki arkadaşlara sormuştum ama dayanamadım yorum aldım. Bana da simsiyah bir tablo çizmişti. Hemen yeni birinden bahsetti. Dedim kalbimi zor açan bir insanım. Bunu göremiyor musunuz da hemen yeni birinden bahsediyorsunuz dedim. Olumsuz yorum yapabilir ama öyle detaylar söyler ki haklı bulursun. Bakıyor ilişki gel gitli hemen olumsuz yorumu basıyor gibi geldi. Hani dedikleri çıksa bile tekrar gidip de yorum almam olumsuzluktan beslenen bir enerjisi var bence.

Bende buradaki arkadaşlara sormuştum ama dayanamadım yorum aldım. Bana da simsiyah bir tablo çizmişti. Hemen yeni birinden bahsetti. Dedim kalbimi zor açan bir insanım. Bunu göremiyor musunuz da hemen yeni birinden bahsediyorsunuz dedim. Olumsuz yorum yapabilir ama öyle detaylar söyler ki haklı bulursun. Bakıyor ilişki gel gitli hemen olumsuz yorumu basıyor gibi geldi. Hani dedikleri çıksa bile tekrar gidip de yorum almam olumsuzluktan beslenen bir enerjisi var bence.
Sana dedikleri çıktı mı hiç

Aşırı olumsuzdu yeni biri var sana dedi onda benim söylediklerimden çıkarak bence olumsuz dedi ben pek öngörü yaparak söylediğini düşünmüyorum benim dediklerimden yola çıkarak söyledi her şeyi yeni biri var ama detay Vermiyecem dedi çok saçma hiçbir şey söylemedi

Aşırı olumsuzdu yeni biri var sana dedi onda benim söylediklerimden çıkarak bence olumsuz dedi ben pek öngörü yaparak söylediğini düşünmüyorum benim dediklerimden yola çıkarak söyledi her şeyi yeni biri var ama detay Vermiyecem dedi çok saçma hiçbir şey söylemedi
İade al derim. Bana da hemen yeni birinden bahsetmişti. Bende ilişki gel gitli dediğim için mantığıyla yorum yaptığını düşünüyorum.

Back
X