Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslı gülse ilişki falında üçüncü kişi söylememişti ama bundan hayır gelmez diyip yeni birini anlatmıştı hayır gelmez dedi evet ama hayatında birini görmedi yada gördü söylemedi bilmiyorum aslı yılmazla aslı duru benzer yorum yapmıştı arkadaşıma hayatında biri var dönmez bekleme tarzında bir yorumdu ikisininde doğru çıktıarkadasim asliya baktirmis. asli 3.kisileri goruyo mu?
Aslı gülse ilişki falında üçüncü kişi söylememişti ama bundan hayır gelmez diyip yeni birini anlatmıştı hayır gelmez dedi evet ama hayatında birini görmedi yada gördü söylemedi bilmiyorum aslı yılmazla aslı duru benzer yorum yapmıştı arkadaşıma hayatında biri var dönmez bekleme tarzında bir yorumdu ikisininde doğru çıktı
Aslı gülün bende bir tane tutmuş falı yok en son kötü yorum yaptım diye ertesi gün ben istemeden iade etmişasli gulu biliyorum soyluyo gorurse o yonden seviyoruz onuasli duruyu merak ettik ona baktirmis çunku
reklamlarevettttttt kesinlikle biri var istanbulda ama online olarak da bakıyor enerjısı cok ıyı ınanılmaz biri ben ne zaman baktırsam enerjım yukselır numarası …bi deneyin bence
online fal baktırmak istiyorsanız size tek önerim benim favorim buse istanbulda whatsaap uzerınden de bakıyor ama anlatılmaz biri hem fal hemde astorolıjıye bakıyor hep nokta atısı ….numarası bu eger isterseniz bir deneyin benceFulya naz bana gecen ay bir konu hakinda bu 10.6 ortaya cikacak yalan oldugu dedi cikdi ama digeri bilmiyorum cikarmi austosta
akil dagitilirken neredeydin acabaonline fal baktırmak istiyorsanız size tek önerim benim favorim buse istanbulda whatsaap uzerınden de bakıyor ama anlatılmaz biri hem fal hemde astorolıjıye bakıyor hep nokta atısı ….numarası bu eger isterseniz bir deneyin bence
reklamlar![]()
valla evet o kişinin reklamını yapabilirim burada sanırım öneri sonucda bir sürü insan bir sürü deneyımını yazıyor neyın reklamı anlamadım biri öneride bulunması reklam mıreklamlar![]()
Hesabı açar açmaz buraya koşup numara yazmak evet reklam sırf bunun için kayıt olmuşsun biz özellikle reklamı yapılanlara gitmiyoruzvalla evet o kişinin reklamını yapabilirim burada sanırım öneri sonucda bir sürü insan bir sürü deneyımını yazıyor neyın reklamı anlamadım biri öneride bulunması reklam mı
siz bilirsiniz ne dıyebılırım kı bu yuzden sızınle tartısıcak degılım :)Hesabı açar açmaz buraya koşup numara yazmak evet reklam sırf bunun için kayıt olmuşsun biz özellikle reklamı yapılanlara gitmiyoruz![]()
Aslı gülün bende bir tane tutmuş falı yok en son kötü yorum yaptım diye ertesi gün ben istemeden iade etmişarkadaşımda bayılır ona benim aksime
![]()
Ben baktirdim yakın süreçte buraya isim olarak yazmadim ama gecen sene fulya nasin soylediklerinin aynisini soyleyen oydu fulya gecen sene icin vade vermisti tabi olmadi bu kiside eylul sonrasi icin vade verdi Ekim kasim kis aylarina dogru diye bakalim beklemedeyim cikacak miKaan karadağa baktırdınızmı ben ilk kez baktırdım zaten yeni gelmiş ama bana enerjisi çok garip geldi sanki daha önce baktırmışım gibi sormadığım ama aklımda olan soruları cevaplamış zihninde bunlar var diye hatta sesi defalarca dinledim başka bir isimle daha önce bir yerde baktırdımmı acaba diye hatırlayamadım ya başka bir sitede baktırdım yada resmen zihin okuyor bilemedim
Fulya nas tutmadiysa neden gene ona baktirdinBen baktirdim yakın süreçte buraya isim olarak yazmadim ama gecen sene fulya nasin soylediklerinin aynisini soyleyen oydu fulya gecen sene icin vade vermisti tabi olmadi bu kiside eylul sonrasi icin vade verdi Ekim kasim kis aylarina dogru diye bakalim beklemedeyim cikacak mi
Fulya nas a bakrirmadim ki zaten gecen sene baktirdim soyledikleri cikmadi bu sene Kaan Karadağ a baktirdim dedim. Gecen yil fulya ne dediyse olay örgüsü vs ayni sekilde anlattiFulya nas tutmadiysa neden gene ona baktirdin
Fulya bu sene icinmi söyledi orayi tam anlamadim ekim ayi felan dedin yaFulya nas a bakrirmadim ki zaten gecen sene baktirdim soyledikleri cikmadi bu sene Kaan Karadağ a baktirdim dedim. Gecen yil fulya ne dediyse olay örgüsü vs ayni sekilde anlatti
Yok Fulya soylediklerini gecen sene icin ongoruyordu tam anlatayim da eksik kalmasınFulya bu sene icinmi söyledi orayi tam anlamadim ekim ayi felan dedin ya
Ne konusunda sorabilirmiyim15 gun once yasemin turk anlik cok sasirtti demistim bugun vadesi cikti. tekrar baktirabileceklerim arasinda artik