Fal Sepeti Deneyimleri

arkadasim asliya baktirmis. asli 3.kisileri goruyo mu?
Aslı gülse ilişki falında üçüncü kişi söylememişti ama bundan hayır gelmez diyip yeni birini anlatmıştı hayır gelmez dedi evet ama hayatında birini görmedi yada gördü söylemedi bilmiyorum aslı yılmazla aslı duru benzer yorum yapmıştı arkadaşıma hayatında biri var dönmez bekleme tarzında bir yorumdu ikisininde doğru çıktı

Kaan karadağa baktırdınızmı ben ilk kez baktırdım zaten yeni gelmiş ama bana enerjisi çok garip geldi sanki daha önce baktırmışım gibi sormadığım ama aklımda olan soruları cevaplamış zihninde bunlar var diye hatta sesi defalarca dinledim başka bir isimle daha önce bir yerde baktırdımmı acaba diye hatırlayamadım ya başka bir sitede baktırdım yada resmen zihin okuyor bilemedim

Aslı gülse ilişki falında üçüncü kişi söylememişti ama bundan hayır gelmez diyip yeni birini anlatmıştı hayır gelmez dedi evet ama hayatında birini görmedi yada gördü söylemedi bilmiyorum aslı yılmazla aslı duru benzer yorum yapmıştı arkadaşıma hayatında biri var dönmez bekleme tarzında bir yorumdu ikisininde doğru çıktı

asli gulu biliyorum soyluyo gorurse o yonden seviyoruz onu😁 asli duruyu merak ettik ona baktirmis çunku

evettttttt kesinlikle biri var istanbulda ama online olarak da bakıyor enerjısı cok ıyı ınanılmaz biri ben ne zaman baktırsam enerjım yukselır numarası …bi deneyin bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Fulya naz bana gecen ay bir konu hakinda bu 10.6 ortaya cikacak yalan oldugu dedi cikdi ama digeri bilmiyorum cikarmi austosta
online fal baktırmak istiyorsanız size tek önerim benim favorim buse istanbulda whatsaap uzerınden de bakıyor ama anlatılmaz biri hem fal hemde astorolıjıye bakıyor hep nokta atısı ….numarası bu eger isterseniz bir deneyin bence

online fal baktırmak istiyorsanız size tek önerim benim favorim buse istanbulda whatsaap uzerınden de bakıyor ama anlatılmaz biri hem fal hemde astorolıjıye bakıyor hep nokta atısı ….numarası bu eger isterseniz bir deneyin bence
akil dagitilirken neredeydin acaba😂😂

valla evet o kişinin reklamını yapabilirim burada sanırım öneri sonucda bir sürü insan bir sürü deneyımını yazıyor neyın reklamı anlamadım biri öneride bulunması reklam mı
Hesabı açar açmaz buraya koşup numara yazmak evet reklam sırf bunun için kayıt olmuşsun biz özellikle reklamı yapılanlara gitmiyoruz 🤣

Hesabı açar açmaz buraya koşup numara yazmak evet reklam sırf bunun için kayıt olmuşsun biz özellikle reklamı yapılanlara gitmiyoruz 🤣
siz bilirsiniz ne dıyebılırım kı bu yuzden sızınle tartısıcak degılım :)

Kaan karadağa baktırdınızmı ben ilk kez baktırdım zaten yeni gelmiş ama bana enerjisi çok garip geldi sanki daha önce baktırmışım gibi sormadığım ama aklımda olan soruları cevaplamış zihninde bunlar var diye hatta sesi defalarca dinledim başka bir isimle daha önce bir yerde baktırdımmı acaba diye hatırlayamadım ya başka bir sitede baktırdım yada resmen zihin okuyor bilemedim
Ben baktirdim yakın süreçte buraya isim olarak yazmadim ama gecen sene fulya nasin soylediklerinin aynisini soyleyen oydu fulya gecen sene icin vade vermisti tabi olmadi bu kiside eylul sonrasi icin vade verdi Ekim kasim kis aylarina dogru diye bakalim beklemedeyim cikacak mi

Ben baktirdim yakın süreçte buraya isim olarak yazmadim ama gecen sene fulya nasin soylediklerinin aynisini soyleyen oydu fulya gecen sene icin vade vermisti tabi olmadi bu kiside eylul sonrasi icin vade verdi Ekim kasim kis aylarina dogru diye bakalim beklemedeyim cikacak mi
Fulya nas tutmadiysa neden gene ona baktirdin

Fulya bu sene icinmi söyledi orayi tam anlamadim ekim ayi felan dedin ya
Yok Fulya soylediklerini gecen sene icin ongoruyordu tam anlatayim da eksik kalmasın 🤗
Şöyle ki ben ilk gittigimde bana nisan mayis dedi sonra olmayinca salak gibi yine gittim ona bu seferde temmuz demisti bidaha da gitmedim zaten ki dedikleride gecen sene filan olmadi
Bi iki hafta once de bu kaan karadaga baktirdim yeni gelenlerden olsun dedim cikmazsa sonucta cokta pahali degil dusuncesiyle gittim, bu kiside fulya nin böyle böyle olacak diye anlattigi seyleri anlatti o da vade olarak sonbahar aylari dedi

Back
X