- 6 Şubat 2024
- 617
- 283
- 23
- 40
Aryada cok pahaliymis ya baktirmak istiyorumArya’yı bende beğeniyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aryada cok pahaliymis ya baktirmak istiyorumArya’yı bende beğeniyorum
Merhaba kızlar
yine ben ve yine bir ayrılık…
buraya gelmemek icin cok direndim cunku enerjisel olarak buraya d gelirsem bu ayrılıgı kabul ettiğimle yüzlesmis olmaktan korktum.
neyse durumu özetleyeceğim, biz 1 aydır sorumluluk meseleleri duygusal kacıslar vs sorunlar yasaya yasaya ayrıldık. yine iten ayrılan ben oldum, ama onun gözünde. Fakat bu sekilde aynı döngüyü yasamaktan sorumluluk almamasındna yorulmustum. Bende bitirmeyi düsünüyorum icten ice belki bilmiyorum. ama seviyorum ve gercekten farkındalık ve pismanlıkla dönse sorumluluk alsa hersey farklı olurdu. 2 gün önce bulusmak istediğinde düzgün gelseydi yine aynı sekilde. Fakat geri cevirdim. o da iyice egoya düştü sanırım. Herneyse suan benden duygusal olarak kopmus, beni silmis ve iliski istemeyen bir adam gibi davranıyor.
bu sürecte tabi yine fallara düstüm. neden bu detayları anlattım cunku bazıları bulusma icin yazmıs olmasından öncesine dayanıyor. (cuma gününden önce) sonrası ise bugün itibariyle olacak.
gecmşs yorumumu okudum, ecem sezene baktırmısım falı bulamadım. Ama ona baktırdım bugün yine: Ego savaşları aslında suan sessizliğin onu uzaklastırıyo gibi görünse de en dogru hamle diyor. Herkes sessizliğe en dogru hamle siyor ama ben sessiz kaldıkca kopuyor korkusuna düsüyorum malesef.
Tuğçe Leo: ilk kez baktırdım, onuda cok begendim 8 gün- agustos basına kadar vade verdi. takıntılı derecede seni seviyor ama hala bazen olgunlasmamıs bir cocuk gibi dedi. ki adam ben senin sandıgın kadar olgun degilim diye de cümle kurdu. Yani anlık analiz icin bende denenebilir. Ben artık kimsenin vadesine güvenemiyorum. Ama analizleri denenecek kadar iyi.
Sümeyra Yanmaz: gerçekten wow.o ücrete cok uzun ve analiz edilmis cok nokta atısıydı. valla aklıma gelmiyor tam cok cok uzun bir faldı. Dinleyeceğim tekrar ama cok memnun kaldım ilk kez denedim.
armağan kaplan ; benzer seyler söyledi ama kartlara odaklı yorumluyor ekstra bir bilgi vermedi. bence kartları okuyor analiz ediyor ama o kadar. fena değil.
alin toprak: sasırtıcı derecede berbattı. ilk faldan memnun kalkıstım ama ilk falında anlattıgı adamla bu falda ki adam uyusmuyor. Hic memnun kalmadı. 1 verdim yorumda yaptım ama gözükmüyor sayfada cok ilginc??
Yağmur Kaya: buluşma teklifinden önce baktı. yine yagmurun analizleri ben begeniyorum o yüzden yine tutarlıydı.
yasemin gül (sanırım) : tek kelimeyle cok kötü. hatta geri iade etti kötü yorum yapınca. Telefon falıydı. evlilik diyor biseyler diyor. dedim ki ablacım siz alısmıssınız herkese aynı seyleri söylemeye bizim konumuzun ve yasadıklarımızın evlilikşe alakası bile yok. sonra değistirmeye basladı ama nası desem size kendisi bile anladı yani burdan dönüşü yok :)) sonra iade etti hemen zaten.
Baska da suanda bakım yaptırmadım. Ama denemek istiyorum son kredilerle birini
armagan bana tek kart yorumladı ama nası desem kendim yorumlayınca ya da yapay zekaya yorumlatınxa da benzer yorum aldımiclerinde armagan ve sumeyrayi biliyorum sumeyranin sonuç cikmamisti pembeydi ama vadeleri bilmisti
armagan kahvede iyi vadesi tutmuyorama sureci biliyor
armagan bana tek kart yorumladı ama nası desem kendim yorumlayınca ya da yapay zekaya yorumlatınxa da benzer yorum aldımyani kartları açtı analiz etti yorumladı evet ama bir cümle kendi duru görüsünden eklemedi. cok fazla soru cevaptı. tutarlıydı ama bir daha dener miyim sanmıyorum. sümeyra ise o fiyata bence cok uzun bakıyor. ben an odaklı baktırmaya calısıyorum genelde o yüzden anda iyiydi kisiyi bence güzel okuyor. vade o kadar yarım kulak dinliyorum ki herkesten ben, kimseye inanmıyorum vade konusunda. nedense vade bence bir sürü enerji etken davranısa baglı gibi geliyor bana ancak cok iyi bir duru görü yapan biri olmalı gibi nedense/
demek armağana belki kahve denemek gerek cunku hen burda iyi diye okuyup baktırdım ama kahve kısmını atladım. bence bos ve yalan bir yorumcu değil gerçekten bakıyor ama kartlarda cok detaya inemiyor belki bi de kahve ile deneyip yorumlamak lazım.yasemin duz vade verip geçmemişti onu sevmiştim bu olacak üstüne ayın 10unda bu olur demisti süreci bildi ama işte fal dışında bomboş konuşuyor nasihat veriyo onu sevmedim. tekrar baktirmam ama armagana gene kahve baktirabilirim. kahvede biraz yorum katıyor sevmistim
demek armağana belki kahve denemek gerek cunku hen burda iyi diye okuyup baktırdım ama kahve kısmını atladım. bence bos ve yalan bir yorumcu değil gerçekten bakıyor ama kartlarda cok detaya inemiyor belki bi de kahve ile deneyip yorumlamak lazım.
Armagan kaplan benim ilk fal baktirdigim kisiydi 2024 ocak ayinda ve dedigi hic birsey cikmamisdilaf kalabaligi yapmiyo. sonuc odakli bakiyo ben dakikalarca suren yorum sevmiyorum. armagana telefonla baktirdim 10 dk fazla fazla yetti ve her soruyu cevapladi
Armagan kaplan benim ilk fal baktirdigim kisiydi 2024 ocak ayinda ve dedigi hic birsey cikmamisdi
+++ cok önemli bir detay daha. hic bahsetmedim bundan fal sepetinde hicbir falcıya da bahsetmedim: dedi ki sana sunun uyarısını veriyim arkadaslarının cevresinin hepsi hayırlı değil iliskiyi dolaylı yoldan etkiliyolar ve bu adam bunu farkedip arkadaslarından da uzaklasmaya başlayacak onun kendisine iyi gelmediğini farkedecek dedi.Mars Ateş’e baktırdım ve baya şaşırdım.
Şimdi bana 2 gün vade verdi önce fal basında ve dedi ki: benim vadelerim 2 gün önce 2 gün sonra eksik fazla cıkabiliyor. Sonrasında da bu adam sana görüsme talebiyle gelecek ama özür dileyecek kontrolü bırakacak sekilde değil. Kabul etme , başta iyi tamam bitsin o zaman der. aldanma imkanı yok bırakamaz bırak darbe yesin yemezse yine barısırsınız yine aynı sey yasanır seviyor ama sorumluluk almaz dedi ki suan yasanılanı ilk kez yasamıyoruz.
fakat bu acaba, 2 gün önce bana teklif ettiği bulusma planını mı gördü yoksa yine aynı sey mi olacak onu mu gördü bilmiyorum. ama dogru tam böyle yasandı ve tam reddetmem ile de iyi bitsin zaten bende böyle istiyordum a döndü. ama reddet kendine gelene kadar korkma imkansız kaybettiğini anlayınca potansiyelini ortaya cıkarmaması imkansız diyor. bunlar benimde düsüncelerim iliskinin dinamiği de böyle gerçekten. iyiydi memnun kaldım vermediğim detayları bildi
bana fulyada aslıda çıktı vadesiyle uzun zamandır söyledikleri zamanı bekliyordum dedikleri gibi ilerledi ve sonuçlandıSahsen 2024 yorumlarının hiçbiri çıkmadı kendisine de söyledim çıkmadı diye ama o konu genel belirsiz olduğu ve hiç kimse bölemediği için belli bir konuyla yeniden danistim şu an ayrıyız ne olur barışır mıyız gibi sorduğumda hem konuyu kişiyi doğru anlattı hem de temmuz ayında barışma var dedi o kısmı bildi başka konularda bir şey diyemeyecegim.ama benim sadece yine bu bilgilerle bana inanılmaz detaylar söyleyen kişiler rüya güneş arya çiçek ve nezih Tuna oldu aslı duruyu çok beğenen var 2024 falı çıkmadı bu konuyla ilgili yeniden yorum aldığımda çok olumsuz belki eylül ekim dedi ama burada çok beğenen ve tavsiye eden vardı aslı duru yorumu çıkanlar yazabilir mi
bana çıktı canım fulya umarım sanada çıkarBende dedigi iki sey cikti tam vadesinde mesela mayisda baktirmisdim bu konu 10 hazirana kadar ortaya cikicak dedi cikti daha erken cikdi ve bu ayin basinda baktirdim gene dedigi bir sey daha cikti umarim öbürleride cikar bende yazarim buraya fiyati cok pahali birde yurt disinda oldugun icin daha yüksek fiyat ama eger dedikleri cikarsa helal olsun ve hep ona giderim daha dogrusu insallah daha fal baktirmak zorunda kalmam![]()
armağanın yorumunda ben çok sıkılıyorum kısa oluşunada takılıyorum hiç istemeyerek baktırıyorumdemek armağana belki kahve denemek gerek cunku hen burda iyi diye okuyup baktırdım ama kahve kısmını atladım. bence bos ve yalan bir yorumcu değil gerçekten bakıyor ama kartlarda cok detaya inemiyor belki bi de kahve ile deneyip yorumlamak lazım.
Üzgünümki bana cikmamisdi gecen sene mayis ayinda bakmisdi ama+++ cok önemli bir detay daha. hic bahsetmedim bundan fal sepetinde hicbir falcıya da bahsetmedim: dedi ki sana sunun uyarısını veriyim arkadaslarının cevresinin hepsi hayırlı değil iliskiyi dolaylı yoldan etkiliyolar ve bu adam bunu farkedip arkadaslarından da uzaklasmaya başlayacak onun kendisine iyi gelmediğini farkedecek dedi.
son tartısmamızda durduk yere bana demisti ki; bir konuda sana hak veriyorum bunu bu hafta idrak etmeye basladım cevrem beni geri tutuyor ve haklısın bu konuda dedi. ne fazka ne eksik. ama ne demek istedi neye dayanarak ve ne düsünerek bilmiyorum. simdi bunu duymak beni baya şaşırttı cunku adam bunu kendi agzıyla durduk yere tartısma esnasında hakikaten araya sıkıştırdı. vadesi cıkıyormu mars ın? ya da dedikleri memnun kalan varmı
armağanın yorumunda ben çok sıkılıyorum kısa oluşunada takılıyorum hiç istemeyerek baktırıyorumağzından zorla vade alıyoruz söyledikleri çıkmasa kahrı çekilmez
An çok detaylı ve doğruydu en azından adamdan duydugum seyi ondan duydugum icin eminim ama benim icin ama vadeye malesef kimseye inanmıyorum. Üzüldüm simdi cıkmamasınaÜzgünümki bana cikmamisdi gecen sene mayis ayinda bakmisdi ama
Belki sana cikar bende ne ani ne gecmisi ne gelecegi hic begenmemisdim sende bildiyse gecmisi ani belki vadeside cikar bakalim iki gün cok degil![]()