Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Irmak bana anlık ve düşüncede iyi sonucu biliyor ama vadesi ve bazen de süreci tutmuyorırmak anlik ve dusuncede nasil?
vade icin topluca yaziyim armagan,deva,asli vade olarak bugun kesin patladi.digerlerine bakicam
Kızlar vade konusunda hangi falcı iyi? İsterseniz özelden de yazabilirsiniz
Evet güzel uzun ve olumlu konusmusdu banada ama vade olarak bende beklemekdeyimSümeyra’yı beğendim.Ben söylemeden çat çat söyledi çoğu şeyi.Vadesi tutar mu bilemem.
Vadesi çıkan var mı?
Evet güzel uzun ve olumlu konusmusdu banada ama vade olarak bende beklemekdeyim
Sanirimsumeyra herkese olumlu konusuyor
Bana biliyor bayağa oSümeyra’yı beğendim.Ben söylemeden çat çat söyledi çoğu şeyi.Vadesi tutar mu bilemem.
Vadesi çıkan var mı?
Sanirim
Pembeci
Aslı Duru nasıl? ona suan tarot gönderdim. Yorumu bekliyorum
ben sümeyra yı cok begendim ama ilk kez baktırdım.yani kendim icin pempeci diyemem cunku oldugu gibi anlattı. sonunda barısma görüyor o da herkes gibi ve yazma kesinlikle yazma diyor herkes böyle mi? sümeyra anda cok iyiydi. uzun detaylı bir bakımdı. ben aslı duruyu da cok begendim anda. onun dısında yagmur anda bende iyi yagmur kaya/ alin toprak cok kötüydü parama acıdım o derece/ ama suan anlık olarak bana bakanlar asagı yukarı benzer seyler bildi. sizde çıkan biri varmı? bende gecen ekimden bugüne kadar net gidilatı bilen gül oldu bu arada. ama diğerleri asagu yukarı hep aynı konustu aslında.aslı duru bende de anda baya iyidi, vade vermedi ama. onun dışında kimlere baktırdınız ve beğendiniz, birine daha baktırasım var. Sümeyra adı geçmiş ama pembeci diyen de çok
Şimdi dinledim. Hangi anlamda sana vadesi çıkmadı? Barışmayla alakalı falan bir şey miydi?
Çünkü anlık olarak çok güzel yorumladı. Söyledikleri, özellikle ilişkimizin dinamiğini düşündüğümde çok yerindeydi.
Ve kesinlikle, yani... Sessizliğin korkutmasın seni ben sessiz kalırsam unutur, bana böyle kabul eder ve soğur benden ve gider şeklinde düşünmemelisin. Hani senden gidebilecek durumda değil. Çünkü hayatında kendini tamam hissettiği başka bir alan yok, dedi. Özellikle çok garip bir şekilde, aynı şekilde ilk yorun olmasına rağmen çevresinden etkilendiğini de söyledi. Bunu size söylemistim bunu mars ateste söylememe rağmen bilmisti.
Şu çok spesifik bir cümleydi benim için. Çevresindeki arkadaşlarına ve arkadaşlarının ilişki dinamiklerine baktığında tanıdığı insanlar sadece özgür adamlar. İlişki sorumluluğu almaktan kaçınan insanlar. Ve... O yüzden... Birazcık da artık sosyal çevresini de fark etti. Yani kendisiyle yüzleştiği bir dönemden geçiyor. Onun dedi, hani yazsan da dedi, istediğin sonucu alamazsın. o zaman o bütün düşündüğü ve inkarlarını kabul etmiş olursun onun, dedi. O yüzden onun kendi içsel yüzleşmesinden geçmesi gerekiyor.
Özellikle sosyal çevresinden etkilendiğini o da farkına varmış ve kendini soyutlamaya da başlamış yavaş yavaş, dedi. Yani yüz yüz emin olduğum şeyleri spesifik olarak söylediği için. Çünkü hem adamdan duyduklarım, hem gördüklerim bana bunu gösteriyor.
Ve bana verdiği vade çok kısa bir vade. Garip bir şekilde bu sefer bütün sekilde kısa bir vaade alıyorum.
Bilmiyorum, ben hayatımdaki insanı... Nedense ruheşim gibi hissediyorum. Aramızda ciddi bir ruhsal bağ olduğunu hissediyorum. Ve bu zamana kadar böyle bir his yaşadığımı da hiç zannetmiyorum. O yüzden, belki de o yüzden bende vaadeler hep aynı çıkıyor. Çünkü ilk ayrılığımızda ve ben buraya geldiğimde Falsepeti diğer baktırdıgım yorumcuların yorumlarını söylerken de hatırladığım çok şey, çok net bir şey vardı.
Aşağı yukarı hepsi o zaman da aynı vaadeyi vermişti ama o zaman daha uzun bir vaadeydi. Ve o zaman hep böyle yaklasık 2 aylık süreçleri tekabül ediyordu o zaman. Ama şimdi daha kısa bir vaade alıyorum.
Yani bu, özellikle şu ana kadar baktırdığım herkeste aşağı yukarı çıkan vaadeler, işte bir hafta, on gün, Ağustos başı gibi. Hepsi aşağı yukarı agustos basıı.
Aslı da farklı söylemedi. Bilmiyorum artık vaadesi çıkar mı ama aşağı yukarı yine aynı vaadeleri aldım. Simdiye kadar.
Ve dedi ki, hani şöyle düşünme, iki hafta sonra her şey güllerle gelecek, her şey mükemmel olacak, böyle bir şey olmayacak. Ve dedi sizin aranızdaki sorunlar yine de öyle böyle, Eylül ayına kadar devam eder ama Ağustos'ta bir araya gelirsiniz, konuşursunuz, görüşürsünüz, bunlar yaşanır dedi.
Ama dedi sizin gerçekten bütün bu meseleleri kapatmanız Eylül ayına kadar bir süreç dedi. O yüzden bilmiyorum vaadesini çıkar mı çıkmaz mı yani neye göre çıkıyor ya da neye göre çıkmıyor ama anlık olarak memnun kaldım kesinlikle. Ve kesinlikle çok güçlü bir bağ var ama maalesef dedi bir tık da toksikleşmiş bir bağ. Ve dedi hani kolay kolay mantıken de böyle bir bağ bırakabilmesi de imkansız diyor. Ve sırf ilk adımı sen at hiçbir şeyi düzeltmesin sorumluluk almasın diye damarına basacak şeyler yapabilir o an çünkü olgunluk eksikliği var dedi.
Ve adam bugün işi gücü bırakmıs gibi airpodslarımın ismini silmiş :))))
bende de gül çok kötüydü zamanındaben sümeyra yı cok begendim ama ilk kez baktırdım.yani kendim icin pempeci diyemem cunku oldugu gibi anlattı. sonunda barısma görüyor o da herkes gibi ve yazma kesinlikle yazma diyor herkes böyle mi? sümeyra anda cok iyiydi. uzun detaylı bir bakımdı. ben aslı duruyu da cok begendim anda. onun dısında yagmur anda bende iyi yagmur kaya/ alin toprak cok kötüydü parama acıdım o derece/ ama suan anlık olarak bana bakanlar asagı yukarı benzer seyler bildi. sizde çıkan biri varmı? bende gecen ekimden bugüne kadar net gidilatı bilen gül oldu bu arada. ama diğerleri asagu yukarı hep aynı konustu aslında.
o yüzden işte önermeye cok eriniyorum birini ben ve direk bana dediklerini yazıyorum ki ona göre yönlendirmis olmayayım. Gülün sadece ama sadece gidişatı uzun vade icin dediği gibi ilerledi. ama spesifik aklımda kalan böyle tekrar giderim kesin diyecek derinlikte değil diyorum simdi üstüne denediğim kisilerde daha detaylı ve spesifik yorumlar aldım cunku. ben birde sadece anı soruyorum anlık duygu ve düsüncesi ne vs. işte hem enerji hem bir sürü faktör etkili olabilirbende de gül çok kötüydü zamanında
o yüzden işte önermeye cok eriniyorum birini ben ve direk bana dediklerini yazıyorum ki ona göre yönlendirmis olmayayım. Gülün sadece ama sadece gidişatı uzun vade icin dediği gibi ilerledi. ama spesifik aklımda kalan böyle tekrar giderim kesin diyecek derinlikte değil diyorum simdi üstüne denediğim kisilerde daha detaylı ve spesifik yorumlar aldım cunku. ben birde sadece anı soruyorum anlık duygu ve düsüncesi ne vs. işte hem enerji hem bir sürü faktör etkilibende de gül çok kötüydü zamanında
ay evet etiketlememisim özür dilerimBu vade sorusu banaysa eger barışma diyemem ama iletisimleriniz olacak. Bu adam sana gül bahçeleri vaad edecek diyemem ama ağustosa kadar iniş çıkış olur dedi. aslıya göre temmuz başında iletisimler başlıyordu ve iki ay inis cikisliydi ama baslamadi. Anlık yorumuna laf edersem hak yerim olmaz. Anlık ve karakter olarak çok çok iyiydi. ilişkideki sorunları bildi Anlık ikimizi de bildi.
deva 10 gün önce bir hafta 10 gün demisti, ırmak geçen gün deva ile ayni günü söyledi
biri daha vardı unuttum o da aynı tarihi verdi ama.....![]()
ben baya fal baktırmışımdır, bana anda en iyi olanlar:o yüzden işte önermeye cok eriniyorum birini ben ve direk bana dediklerini yazıyorum ki ona göre yönlendirmis olmayayım. Gülün sadece ama sadece gidişatı uzun vade icin dediği gibi ilerledi. ama spesifik aklımda kalan böyle tekrar giderim kesin diyecek derinlikte değil diyorum simdi üstüne denediğim kisilerde daha detaylı ve spesifik yorumlar aldım cunku. ben birde sadece anı soruyorum anlık duygu ve düsüncesi ne vs. işte hem enerji hem bir sürü faktör etkili olabilir