Fal Sepeti Deneyimleri

arkadaşım geçen sene baktırmış hiç beğenmemiş bu sabah eski fallarını dinlerken çıktığını farketmişte bende bir kere baktırmıştım uzun zaman önce ama memun kalmadım diye hatırlıyorum yine denemeye değermi diye merak ettim
Bana nededigini bilmiyorumki nasihat verdi galiba daha cok

Hatta şu an tekrar dinliyorum. Sevgi ve aşk duygusu çok fazla var bu adamda diyor. Korkuyor diyor. Sevmediğini söyledi bana bu faldan 1 ay sonra.

Bence Aslı aşırı ikna edici birisi. Pembe tablo asla çizmem demiş ala gerçeklerden çok uzak tablo çizmiş ve çok üzücü sonuçlandı o kişi benim için 😢
işte en en hayal kırıklığı bu sekilde olan

Size olumsuz konusan biri varmı arkadaslar? ben kime baktırsam olumlu konusuyor. Arya Çiçek’e baktırdım aynı sekilde olumlu konustu. Yani olumsuz konusan henüz cıkmadı ama suan gidişatta da olumlu bisey yasanmadı henğz

Size olumsuz konusan biri varmı arkadaslar? ben kime baktırsam olumlu konusuyor. Arya Çiçek’e baktırdım aynı sekilde olumlu konustu. Yani olumsuz konusan henüz cıkmadı ama suan gidişatta da olumlu bisey yasanmadı henğz

lunara, seruven ve cesur seyhoglu olumsuzdu
seruvem sonucu bilemedi ama sureci bildi sonuç icin ihtimalli konustu. adam gene gelirse sen olur musun bilinmez filan dedi.
lunaraya uzuncadir denk gelemedim mart filandi baktiginda aniden ayrilik gormustu o ayrilik oldu temmuzdan once adim bekleme dedi. bildi
cesur gecen yil dedi ki bu sene oyle boyle devam etsenizde 2025te ayrilirsiniz vee sonuc.......🤣

seruvem sonucu bilemedi ama sureci bildi sonuç icin ihtimalli konustu. adam gene gelirse sen olur musun bilinmez filan dedi.
lunaraya uzuncadir denk gelemedim mart filandi baktiginda aniden ayrilik gormustu o ayrilik oldu temmuzdan once adim bekleme dedi. bildi
cesur gecen yil dedi ki bu sene oyle boyle devam etsenizde 2025te ayrilirsiniz vee sonuc.......🤣
Cesur nerde bakiyor

Arya cicek vade verdimi sana
Bende tam tersi düsünüyorum ismi sildiğinden beri rasyonel bakamıyorum artık 🥲 Duygularım beni ele geçiriyor malesef ama ağzından bal damlasın neden öyle düsündün😂

Evet 5li vade verdi. 5 gün, 5 hafta ama 5 hafta ayın 5’i 15’i 5 li bir vade görüyorum ama 5 haftaya kalmaz dedi. Yani o kadar o kadar net konustu ki bak bu adam seni bırakmaz diye. Bilmiyorum Tepki verme adım atma dedi aynı sekilde hatta bu seni kızdırmak icin damarına basmak icin bir hamle daha yapabilir sana kızgın sessiz kalışından ötürü dedi.

Bilemiyorum. Ben olumsuz yorum almadım ve bu daha kötü eğer cıkmazsa gerçekten hepsi patlamıs olacak cunku😂

hepsi fal sepetinde mi deneyeyim😂🙈 benden hakikaten adam olmaz. Suan durumlar nasıl peki. Beklemek ve belirsizlik gercekten cok zor

hepsi fal sepetinde mi deneyeyim😂🙈 benden hakikaten adam olmaz. Suan durumlar nasıl peki. Beklemek ve belirsizlik gercekten cok zor

cesur falsepetindeydi digerleri telwede. Biri daha olumsuzdu ama unuttum bakicam. durum olumsuz. lunara mart yada nisanda bakti mayista bitirdik temmuza kadar hatta temmuzda da adim bekleme demsiti. seruven temmuzda adim gormus ama olmayacagi dun kesinlesti🥲 gene de sureci ayriliga kadar bilmis. sonrasini bilememis.

onceden yazdigim herkes barisma gormustu o ihtimal kalmadi
beklentiyi belirsizligi biz yaratiyoruz falcilar da buyutuyor. baktirmasak aklimizda coktan bitiricez ama baktiedikca beklentimiz oluyor

cesur falsepetindeydi digerleri telwede. Biri daha olumsuzdu ama unuttum bakicam. durum olumsuz. lunara mart yada nisanda bakti mayista bitirdik temmuza kadar hatta temmuzda da adim bekleme demsiti. seruven temmuzda adim gormus ama olmayacagi dun kesinlesti🥲 gene de sureci ayriliga kadar bilmis. sonrasini bilememis.

onceden yazdigim herkes barisma gormustu o ihtimal kalmadi
beklentiyi belirsizligi biz yaratiyoruz falcilar da buyutuyor. baktirmasak aklimizda coktan bitiricez ama baktiedikca beklentimiz oluyor
Evet… sizin ayrılık baya uzun o zaman. Ama bir arkadasım aynı sekilde durumlar yasadı vadeleri patladı 7 ay sonra barıstılar neredeyse. Gerçekten fal baktırmak anlık iyi gelse de zihinsel olarak çok yoruyor.

Evet… sizin ayrılık baya uzun o zaman. Ama bir arkadasım aynı sekilde durumlar yasadı vadeleri patladı 7 ay sonra barıstılar neredeyse. Gerçekten fal baktırmak anlık iyi gelse de zihinsel olarak çok yoruyor.

vadelerin patlamasi ayri surecin patlamasi ayri😃 fallarimizi kiyasladikca gorduk cogu falci durumlarimiz farkli olsa da hepimizi benzer yorumlamis. dunya para aliyolar bi zahmet azicik farklı senaryolar cizsinler. iyi bakani bulunca arada ona baktirmak yeter. ben baktiricak olsam bu ucu olur

Back
X