• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kredim bitsin diye uğraşıyorum ama baktiracak kimse kalmadı fal sepeti de çöp oluyor gitgide. Falcilarin puanı düşmeye başladı bu iki haftadır özellikle dikkat ediyorum.

deva güneş in ben de çoğu falı çıktı diyebilirim sadece son zamanlarda o kadar çok baktırdım ki o zamanlar emin olamıyor.
kızlar bi ara ENİS DAL diye bir falcı vardı. hayatımda böyle bir falcı görmemiştim fal sepetine ne mesajlar yazdım ama maalesef hasta olduğu için bırakmış dediler. her şeyi tek tek bilmişti..... gideceğim ülkeye kadar

deva güneş in ben de çoğu falı çıktı diyebilirim sadece son zamanlarda o kadar çok baktırdım ki o zamanlar emin olamıyor.
kızlar bi ara ENİS DAL diye bir falcı vardı. hayatımda böyle bir falcı görmemiştim fal sepetine ne mesajlar yazdım ama maalesef hasta olduğu için bırakmış dediler. her şeyi tek tek bilmişti..... gideceğim ülkeye kadar
Çıkıp çıkmamasından ziyade falın yuzeyselligi, kelimelerin mekanikligi, lastik gibi her yöne cekilebilirligi ya ne bileyim falla alakası yoktu işte. İlk falı iyiydi bi şey çıkmadı.

bazen modunda olmayabiliyo aslında devaya genel baktırmak lazım sonrasında soru sormanız lazım ben hep öyle yapıyorum. bu arada kızlar istanbulda güzel falcı öneriniz var mıdır?

bazen modunda olmayabiliyo aslında devaya genel baktırmak lazım sonrasında soru sormanız lazım ben hep öyle yapıyorum. bu arada kızlar istanbulda güzel falcı öneriniz var mıdır?
Ya topu topu tek bir sorum var 😄 1.5 ay önce Eylül verdiği vadeyi bu gün 2 yıl sonraya attı, havasında değilse bakmasın bi zahmet.

Back
X