Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence Derya Nural baya pembe kızlar
Şaşırdım yacogumuza baya olumsuz yorumlari var
Ben doğum haritamı Derya Şimşek Gencer ve Uygur Gür'e baktırdım. İkisi de çok çok iyiydi ama bir yıla yakın sıra bekliyorsunKizlar selam,
İnstagramda veya telefonla baktirdiginiz horary veya dogum haritası yorumlayan astrolog var mi bildiğiniz?
Ben bir konuda danismak istiyorum
ne demiş tam olarak bu kadar olumsuz merak ettim? aldatılacaksın falan mı?bende yasayacagim olumsuzluklar gormustu bazilari cikti karakter analizi evet iyiydi ama arkadasima baktigi tam durrin arbel fali![]()
Canim bana ve arkadasima hic pembe degildi anlamadim gercektenŞaşırdım ya
Uzak dur. Doğum harltasını çok iyi bildiğini düşünmüyorum.Arkadaşlar zeynepliastroloji hakkında fikri olan var mı?
Çok teşekkür ederimUzak dur. Doğum harltasını çok iyi bildiğini düşünmüyorum.
Mayra öz düzenli baktiriyorum. Bi ablam telefonda fal gönderdi adam evliydi belirtmemişti kadın telefonu açar açmaz bu kişinin hayatında zaten bir partneri olmadığına emin misiniz ben öyle görüyorum demisti. Bana da kasım ortasında bi kopuş yaşayacağımı bildiMerhabalar benim bir konum vardı bugün sonuçlandı bir çok kişiye baktırdım kimse bilemedi gökben ışık, efsun, gizem duru, börte talu, nurya bozdağ, selin toker,peri can,Ayda deniz, olumsuz konuşan olmaz diyenler sonucu bilenler aslı gül ve mayra öz en çok yaklaşanda mayra oldu
ne demiş tam olarak bu kadar olumsuz merak ettim? aldatılacaksın falan mı?
Teşekkür ederim cevabınız içinBen doğum haritamı Derya Şimşek Gencer ve Uygur Gür'e baktırdım. İkisi de çok çok iyiydi ama bir yıla yakın sıra bekliyorsun![]()