• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar selam, 🌷
İnstagramda veya telefonla baktirdiginiz horary veya dogum haritası yorumlayan astrolog var mi bildiğiniz?
Ben bir konuda danismak istiyorum
Ben doğum haritamı Derya Şimşek Gencer ve Uygur Gür'e baktırdım. İkisi de çok çok iyiydi ama bir yıla yakın sıra bekliyorsun:(

bana pembeydi hem iş konusunda yıllar önce sormuşum olmayacak şeyi olcak demiş hem geçen yıl aşkta iki kişi sormuşum ikisini de elinde çiçekle görmüş 😀

Merhabalar benim bir konum vardı bugün sonuçlandı bir çok kişiye baktırdım kimse bilemedi gökben ışık, efsun, gizem duru, börte talu, nurya bozdağ, selin toker,peri can,Ayda deniz, olumsuz konuşan olmaz diyenler sonucu bilenler aslı gül ve mayra öz en çok yaklaşanda mayra oldu
Mayra öz düzenli baktiriyorum. Bi ablam telefonda fal gönderdi adam evliydi belirtmemişti kadın telefonu açar açmaz bu kişinin hayatında zaten bir partneri olmadığına emin misiniz ben öyle görüyorum demisti. Bana da kasım ortasında bi kopuş yaşayacağımı bildi

duygu deniz icin yazmak istiyorum. asil konu disinda degindigi herseyi bu ay yasadim saglik sorunlari, ailevi konular, cok gittigim bi yerdeki L harfli kisinin bana adimi maddi iki olay hepsi ama hepsi cikti. asil konunun vade gecti durum zaten terse dondu

mayraya sasirdim asla kimse yok diyenlerdendi cunku. ama tavrini emegini begenirim o ayri

ne demiş tam olarak bu kadar olumsuz merak ettim? aldatılacaksın falan mı?

adamin karakteri fazla olumsuz anlatmis. tanidigim kadariyla bence dogru. iliskiyi arkadasimi sevdiginden degil aliskanliktan ve arkadasimin maddi imkanlarinin coklugundan devam ettirmesi falan filan. senle ilerde ciddilesmek ister ama surdurmemen gerekiyo seni dibe cekecek demis. yorum olumsuz ama kullandigi kelimeler,anlatimi filan olumsuzlugu ikiye katlamis. fareler zehirler iblisler 😂😂

2 ay icinde 5 farklı kisiye fal baktirdim hepsi hemen hemen ayni seyleri soyledi sadece aslı gul cok farkli konustu ve uzun vadeler verdi

Kızlar acil falcıya ihtiyacım var.Kesin çıkıyor dediğin falsepeti ya da telwe ya da özelden de olur

hisli27 hakkında ne düşünüyorsunuz? ilk defa baktırıyorum yorumları iyi gibi geldi burada ama bilemedim

Back
X