baktırdığım falcılar o kadar çok ki birazını yazacağım.
kilim ev yemekleri enfal: anlığı çok iyi biliyor gelecek hakkında tutarlı olmadı 10 üzerinden 6
kapriss cafe cem: yani anlık ve bazı zamanlar tutuyor ama vadesi tutmadı 10 üzerinden 5.5
bostancı serkan: yani 3 dk bakıyo o an tatmin ediyo ama bi dediği tutmadı 10 üzerinden 5
fal sepeti
deva güneş: her zaman favorimdir benim enerjimi iyi biliyor ve gelecek tahminleri tuttu vadeside tuttu 10 üzerinden 8-9
cisem deva: daha önce dediği bi flörtümü tam bilmiş. artık onunla oluru yok hala onu söylüyo ikna olamadım 10 üzerinden 6
nesibe tekbaşer: an da bi şey söylemedi geleceğin vadesini bekliyorum. (beklemede)
karma tilki: an da iyi gelecekte bilmiyorum nesibeyle aynı şeyi söylemiş spesifik detayı varda (beklemede)
aslı duru: ya yakalayabiliyosanız çevrimiçi kaçırmayın derim an da tutarlı 8
gökçe aksoy: an da iyi değil bence ama geleceği bekliyorum (beklemede)
arvel eren: enerjim uyumlanmadı 5 (bütün alfabeyi saymış bana)
mayra öz: ben baya beğendim çok tutarlı hisleri an da çok iyi. 7-8
derya nural: ya anlamadığım şey neden bana mahalledeki teyzeler gibi fal baktı. hayatının aşkında sakal izi var anlıcaksın onu dedi.

bence tarotunu deneyeyim öyle yorum yapayım ben.
zeynep çetin: 1 puan 0 hatta :d bana çok olumsuz hatta kırıcı yorum yaptı.
azure ışık: eh biraz negatif bakıyo. 5
elena günce: an da iyi. gelecekte emin değilim bekliyorum çok net kendinden emin konuşuyo o yüzden ikna olamadım 6
firuze erkman: bence 8-9 puanı var vadesi tam tuttu belki birazcık pembeci.. olsun
daha çok var arkadaşlar listem çok kabarık bi ara yorulmazsam tekrar yazacağım.