• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

olumsuz detaylar verir ama sonucu pembedir onun. olumsuz diyen kimse beni guldurdu😂
An da ve karşı tarafın düşüncelerinde iyi olan kimse yok mu 😔

Demet bana bu konuda müthişti ama dönecek gibi görünmüyor. Alternatifi de bulunmayacak belli ki.

yakin zamanda nesibeye baktiranlar bana yazabilir mi
ben dün baktırdım açıkcası emin olamadım yani an da tatmin edici değildi full gelecek odaklı konuştu o yüzden kötü yorum yapamadım. sadece şöyle diyebilirim ben. karma tilki ve nesibede aynı şeyi söyledi bana.

ben dün baktırdım açıkcası emin olamadım yani an da tatmin edici değildi full gelecek odaklı konuştu o yüzden kötü yorum yapamadım. sadece şöyle diyebilirim ben. karma tilki ve nesibede aynı şeyi söyledi bana.

Bana hem an hem gelecek odakli konustu ama burda anlatilan nesibe ile ayni degil kesinlikle😂 karma ilk faliyla ikinci fali cok celisti o yuzden icime sinmemisti onda hala kararsizim. İlk fali cikmisti

An da ve karşı tarafın düşüncelerinde iyi olan kimse yok mu 😔

Demet bana bu konuda müthişti ama dönecek gibi görünmüyor. Alternatifi de bulunmayacak belli ki.

bende filiz gayet iyiydi. duygu aura da anlik ve dusuncede nokta atisliydi yakin gelecek cikmisti ve dediklerini dogrulamistim. demete yorumum yok faciaydi cunku

Duygu aurayı merak ettim ama olumsuz yazan da çok bilemedim ? Kamelyam nasıl anlıkta önerirmisiniz

Alin toprak nasıl? Forumda pek bahsedilmemş ama puanı Çisemle aynı.
ben beğenmedim sosyal medyadan seçilmiş kartları yorumlayan biri benim ciddi alabileceğim bi fal değil. hatta senin için tekrar dinledim dediği hiçbi şey çıkmamış bile. çisem daha iyi illa karşılaştıracaksak

baktırdığım falcılar o kadar çok ki birazını yazacağım.

kilim ev yemekleri enfal: anlığı çok iyi biliyor gelecek hakkında tutarlı olmadı 10 üzerinden 6
kapriss cafe cem: yani anlık ve bazı zamanlar tutuyor ama vadesi tutmadı 10 üzerinden 5.5
bostancı serkan: yani 3 dk bakıyo o an tatmin ediyo ama bi dediği tutmadı 10 üzerinden 5

fal sepeti
deva güneş: her zaman favorimdir benim enerjimi iyi biliyor ve gelecek tahminleri tuttu vadeside tuttu 10 üzerinden 8-9
cisem deva: daha önce dediği bi flörtümü tam bilmiş. artık onunla oluru yok hala onu söylüyo ikna olamadım 10 üzerinden 6
nesibe tekbaşer: an da bi şey söylemedi geleceğin vadesini bekliyorum. (beklemede)
karma tilki: an da iyi gelecekte bilmiyorum nesibeyle aynı şeyi söylemiş spesifik detayı varda (beklemede)
aslı duru: ya yakalayabiliyosanız çevrimiçi kaçırmayın derim an da tutarlı 8
gökçe aksoy: an da iyi değil bence ama geleceği bekliyorum (beklemede)
arvel eren: enerjim uyumlanmadı 5 (bütün alfabeyi saymış bana)
mayra öz: ben baya beğendim çok tutarlı hisleri an da çok iyi. 7-8
derya nural: ya anlamadığım şey neden bana mahalledeki teyzeler gibi fal baktı. hayatının aşkında sakal izi var anlıcaksın onu dedi. :D bence tarotunu deneyeyim öyle yorum yapayım ben.
zeynep çetin: 1 puan 0 hatta :d bana çok olumsuz hatta kırıcı yorum yaptı.
azure ışık: eh biraz negatif bakıyo. 5
elena günce: an da iyi. gelecekte emin değilim bekliyorum çok net kendinden emin konuşuyo o yüzden ikna olamadım 6
firuze erkman: bence 8-9 puanı var vadesi tam tuttu belki birazcık pembeci.. olsun

daha çok var arkadaşlar listem çok kabarık bi ara yorulmazsam tekrar yazacağım.

ben beğenmedim sosyal medyadan seçilmiş kartları yorumlayan biri benim ciddi alabileceğim bi fal değil. hatta senin için tekrar dinledim dediği hiçbi şey çıkmamış bile. çisem daha iyi illa karşılaştıracaksak
Herkese uyacak papağan gibi tekrar edip durduğu bi saçmalık yollamış. İade de vermiyor. Alin toprak kesinlikle uzak durun.

Sonunu pembeye bağladığı için memnun kalınmasına alışmışlar laf olsun diye fal bakıyorlar!

Özen gösteren, işini severek yapan, insanı ciddiye alıp emek veren kimse yok mu bu lanet olası falcilarin arasında? Denemekten bıktım.

Son düzenleme:
Herkese uyacak papağan gibi tekrar edip durduğu bi saçmalık yollamış. İade de vermiyor. Alin toprak kesinlikle uzak durun.

Sonunu pembeye bağladığı için memnun kalınmasına alışmışlar laf olsun diye fal bakıyorlar!

Özel gösteren, işini severek yapan, insanı ciddiye alıp emek veren kimse yok mu bu lanet olası falcilarin arasında? Denemekten bıktım.
Aslı Duru yu denemiş miydiniz ? Ben onu beğendim ama kimseye öneri vs de bulunamam.Enerji meselesi sonuçta.Derya Nural la Aslı Duru nun aynı konuya baktığı fal yorumları örtüştü bende.Yorumlama tarzları farklı ama sonuçta aynı şeyleri söylediler ve şu ana kadar yüzde 50 si çıktı, çünkü kalan yüzde 50 nin vadesi yeni yılın ilk aylarında dolacak.Onu da o zaman güncellerim.

Aslı Duru yu denemiş miydiniz ? Ben onu beğendim ama kimseye öneri vs de bulunamam.Enerji meselesi sonuçta.Derya Nural la Aslı Duru nun aynı konuya baktığı fal yorumları örtüştü bende.Yorumlama tarzları farklı ama sonuçta aynı şeyleri söylediler ve şu ana kadar yüzde 50 si çıktı, çünkü kalan yüzde 50 nin vadesi yeni yılın ilk aylarında dolacak.Onu da o zaman güncellerim.
Baktırdım o da aynı şekilde detaysız yüzeysel bir şey yolladı geçti.

Back
X