• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Evet ben de anlamıyorum. Ben yıllardır baktırıyorum böyle böyle eledim bir sürü falcı. Şimdi attığım 2-3 tane var düzenli. Nadiren yeni deniyorum ama tatmin etmiyor hiçbiri.
Kim onlar? Sebepleri sonuçlarıyla birlikte açıklıyorlar mı? Yani mesela bana diyorlardı ki "içinde boğuluyor, stres dolu, can sıkıcı durumlar içinde" ee bu can sıkıcı durumlar nedir? Neden stresli? Yaşadığı sorunlar nedir? Bu süreç nasıl devam edecek ne zaman bitecek?

Bunları söylemedikleri zaman deliriyorum ya, karşıyı okuyorlar, iyi değil, sorunları var, aile kaosunu çözemiyor. Bu sorunlar nedir, kaos sebebi nedir?

Bunları açıklayarak gerçekten karşı tarafa odaklanarak bakan falcılar var mı?

Ben Demet8888 ve nakta dışında denk gelmedim çünkü. Duygu Deniz var o da tam olarak tatmin etmemişti ve vadesi çıkmayınca tekrar atmam zaten.

Kim onlar? Sebepleri sonuçlarıyla birlikte açıklıyorlar mı? Yani mesela bana diyorlardı ki "içinde boğuluyor, stres dolu, can sıkıcı durumlar içinde" ee bu can sıkıcı durumlar nedir? Neden stresli? Yaşadığı sorunlar nedir? Bu süreç nasıl devam edecek ne zaman bitecek?

Bunları söylemedikleri zaman deliriyorum ya, karşıyı okuyorlar, iyi değil, sorunları var, aile kaosunu çözemiyor. Bu sorunlar nedir, kaos sebebi nedir?

Ben Demet8888 ve nakta dışında denk gelmedim çünkü. Duygu Deniz var o da tam olarak tatmin etmemişti ve vadesi çıkmayınca tekrar atmam zaten.
Bence ‘stres dolu, Can sıkıcı olaylar’ klasik cümleler. Hele iletişim olmayınca asla teyit edemeyeceğimiz şeyler.

Bide herkesin stres dolu hayatı vardır kendine göre

Bu tanımlana uygun benim için en azından en çok uyan telefonda baktırdığım firdes 2 senedir düzenli atıyorum. Enes de sebepleri çok iyi biliyor bende ama burada onu beğenmeyen çok var. Bir de eğer sümeyra modundaysa o günün ilk falı falansa bazen çok iyi analiz yapıyor ama her zaman değil. Deva Güneş de anın enerjisini iyi okur ama sebeplerini net bir şekilde genelde söylemiyor.

Ya ama söyle kimin yok ki? Yani herkesin kendine göre sorunları vardır. Benimde de var, eminim seninde vardır kendine göre. Yani bence bunu söyleyenler fal bakmıyor işte
Kesinlikle bence de falcılıkla alakaları yok, Tesadüfen tutarsa tutuyor, millet de pozitif sonuç çıkardığı için sorgulamadan beğeniyor. Nefret ettim hepsinden.

Bu tanımlana uygun benim için en azından en çok uyan telefonda baktırdığım firdes 2 senedir düzenli atıyorum. Enes de sebepleri çok iyi biliyor bende ama burada onu beğenmeyen çok var. Bir de eğer sümeyra modundaysa o günün ilk falı falansa bazen çok iyi analiz yapıyor ama her zaman değil. Deva Güneş de anın enerjisini iyi okur ama sebeplerini net bir şekilde genelde söylemiyor.
Enes hiç atmadım ama eminim ben söz konusu olunca o da vasatlaşır. Deva vadesi çıkmadı falı iyiydi diyelim.. Sümeyranın başarılı saatlerine denk gelemedim sanırım o da sebeplere inmedi bi türlü :)

erkeklerin hep maddi ve ailevi sorunlari oluyor☹️
Ya diyor ki ''çok sıkılmış, bunalmış, içinde boğluyor gibi ama dışarıya yansıtmıyor'' hepimiz öyle değil miyiz?
Bu mu karşı tarafı okumak? Böyle yüzeysel klasik herkese uyacak cümleler pozitif sonuç bile olsa tatmin etmemeli, yeterli gelmemeli.

Aşk konusunda hemen hemen herkese baktırdım fal sepetinde sonuçlandı. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Derya nural gul demir isilay can burcu duru bunlar benim beğendiklerim bunlar bildimi.
Derya nural bunlardan en iyisi evet biildi diyebilirim güzel baktı. Işılay can klasik ve pembeye bağladı bana göre. Gül demir karıştırmış gibi çok özensizdi beğenmedim çıkmadı.
Ama efsun hatun, mayra öz, tuğçe emre ve ahu yaldız en çok bilenler süreç sebep ve sonuç olarak. Gökçe aksoy vade olarak tam bildi.
Melisa donukuk ve duygu aura herkese uyacak şeylerle dediğinin tam tersi çıktı. Duygu deniz ise fena sallıyor aynı fal içinde çelişip bütün ihtimalleri saydı😂

Derya nural bunlardan en iyisi evet biildi diyebilirim güzel baktı. Işılay can klasik ve pembeye bağladı bana göre. Gül demir karıştırmış gibi çok özensizdi beğenmedim çıkmadı.
Ama efsun hatun, mayra öz, tuğçe emre ve ahu yaldız en çok bilenler süreç sebep ve sonuç olarak. Gökçe aksoy vade olarak tam bildi.
Melisa donukuk ve duygu aura herkese uyacak şeylerle dediğinin tam tersi çıktı. Duygu deniz ise fena sallıyor aynı fal içinde çelişip bütün ihtimalleri saydı😂
Sonuc olumlumu sonuclandi peki?

Ya diyor ki ''çok sıkılmış, bunalmış, içinde boğluyor gibi ama dışarıya yansıtmıyor'' hepimiz öyle değil miyiz?
Bu mu karşı tarafı okumak? Böyle yüzeysel klasik herkese uyacak cümleler pozitif sonuç bile olsa tatmin etmemeli, yeterli gelmemeli.

seni seviyor ama duygularini gosteren biri degil. sorunlari duzelsin bu sefer karsinda daha net birini goreceksin

😂😂

Enesin bildiği şeylerle beni ağlatmışlığı var. Sizin enerjiniz uymadı herhalde. Ben bir sene full dediklerini yaşadım. Şimdi çok pahalı diye sık baktırmıyorum.

bu enerji uymamasi degil.en enerjim uymadi dediğimle bile en azindan salladigi iki kelime tutmustur. forumda da öyle, hatta bana bosuna baktirma diyenler oldu sonra gidip dinlemedim diye dert yandim😂 biz yanilmiyosam 7 kisi ayri ayri baktirdik birimize bile ne sonuc ne surec cikmamasi normal degil. tek bi kişiye baktirdigi konu haric bisey gorup belirtmisti sadece o cikti o da onemli miydi tartisilir. o paralari istemesi zaten apayri sacmalik.

bu enerji uymamasi degil.en enerjim uymadi dediğimle bile en azindan salladigi iki kelime tutmustur. forumda da öyle, hatta bana bosuna baktirma diyenler oldu sonra gidip dinlemedim diye dert yandim😂 biz yanilmiyosam 7 kisi ayri ayri baktirdik birimize bile ne sonuc ne surec cikmamasi normal degil. tek bi kişiye baktirdigi konu haric bisey gorup belirtmisti sadece o cikti o da onemli miydi tartisilir. o paralari istemesi zaten apayri sacmalik.
Şaşırdım. Benim ofisten 4 kişi baktırdı ağzı açık kaldı. Forumda da özelden yazanlar var. Neyse ben memnunum bayağa çoğunlukla da yaşadım dediklerini. Bana ve arkadaşlarıma direkt isimler bile verdi o zaman işte çok korkmuştum.

Uygulamaları silmeden tek tek falları kontrol etmiştim. Işılaya baktırdıktan 9 gün sonra yeni hesabımla tekrar atmıştım kendimi tanıtmadan bambaşka biri olarak ve detaysız kısa tek bir soru sorarak Işılay da kelimesi kelimesine aynı falı yollamış 😄 tek fark 9 gün önceki falda hayatındaki kişi için çok pişman perişan derken 9gün sonraki falda kimse yok demesiydi.

Yani haberi olmadan aynı kişiye aynı soru üzerinden baktı, aynı kelimelerle ama tek fark buydu.

Bence ex sorularına kalıplaşmış falı atıyor içine de isimleri ekliyor sadece.

Back
X