• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Enesin bildiği şeylerle beni ağlatmışlığı var. Sizin enerjiniz uymadı herhalde. Ben bir sene full dediklerini yaşadım. Şimdi çok pahalı diye sık baktırmıyorum.
Enes arkadaşımın evliliğinde aldatıldığını nasıl yakalayacağını söylemişti ama ayrılmayacaksın sen affedeceksin çocuğun olduktan sonra bir daha aldatılıp ayrılacaksın demişti felaket tellalı gibiydi ama söylediği gibi yakaladı bu çıkmış oldu şuan hamile devamı çıkarmı bilmiyorum yaşayıp görcek

Enes arkadaşımın evliliğinde aldatıldığını nasıl yakalayacağını söylemişti ama ayrılmayacaksın sen affedeceksin çocuğun olduktan sonra bir daha aldatılıp ayrılacaksın demişti felaket tellalı gibiydi ama söylediği gibi yakaladı bu çıkmış oldu şuan hamile devamı çıkarmı bilmiyorum yaşayıp görcek
Bu Enes yüz yüze mi ,online mı bakıyor acaba ? Online ise hangi platformda?

Ay bu nasıl fal, film gibi 🤦

Derya nural bunlardan en iyisi evet biildi diyebilirim güzel baktı. Işılay can klasik ve pembeye bağladı bana göre. Gül demir karıştırmış gibi çok özensizdi beğenmedim çıkmadı.
Ama efsun hatun, mayra öz, tuğçe emre ve ahu yaldız en çok bilenler süreç sebep ve sonuç olarak. Gökçe aksoy vade olarak tam bildi.
Melisa donukuk ve duygu aura herkese uyacak şeylerle dediğinin tam tersi çıktı. Duygu deniz ise fena sallıyor aynı fal içinde çelişip bütün ihtimalleri sayd

Enes arkadaşımın evliliğinde aldatıldığını nasıl yakalayacağını söylemişti ama ayrılmayacaksın sen affedeceksin çocuğun olduktan sonra bir daha aldatılıp ayrılacaksın demişti felaket tellalı gibiydi ama söylediği gibi yakaladı bu çıkmış oldu şuan hamile devamı çıkarmı bilmiyorum yaşayıp görc

Böyleyse iyi bakıyor demektir

Back
X