- 9 Ocak 2013
- 414
- 371
- 303
- 27
bence ilk falı da kötüydüonun ilk fali iyidir ama tekrar baktirilmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ilk falı da kötüydüonun ilk fali iyidir ama tekrar baktirilmaz
Bu ne demek?
bu gözle bir daha dinlicem, Merve merveli hakkında ne düşünüyorsunuzYani bizim dusuncelerimizi gorup olmus gibi anlatiyo mu? sumeyra cok yapiyodu. olmayan bi olayi oldu zannediyodum. ben yanlis biliyomusum ama sumeyra sanki yasanmis gibi gorup anlatmisti. aslinda sadece benim dusuncemdi o.
bu gözle bir daha dinlicem, Merve merveli hakkında ne düşünüyorsunuz
Daha sonra da cikmisti bi kac seyler ama ilk fali kadar degildiDaha sonra da baktırdınız ve çıkmadı mı?
ben çok sık vermiyorum ama annemin iki ismi var falcılar kulağa fısıldanan ismi istiyor neden bilmiyorum.Kızlar, fal atarken karşı tarafın ismini veriyor musunuz? Nüfusta farklı, çevrede söylenen isim farklıysa hangisini demek gerek? :)))
Firuzeyi beğeniyormuyuz kızlar?
Ayyy Firuze Erkmen’den uzak durun yok böyle pembecilikmilleti kandırmak resmen bu demek
Bana da masal anlatmisti ertesi hafta patladi ama yillar önce binnazda baktirmistimAyyy Firuze Erkmen’den uzak durun yok böyle pembecilikmilleti kandırmak resmen bu demek
Bende yıllar önce Binnaz’dan baktırdım, beni o kişiyle evlendirdi ama öyle olmadı tabi. Burada övülünce tekrar şans vermek istedim ama 10.000 krediye gerçekten insan kandırıyorBana da masal anlatmisti ertesi hafta patladi ama yillar önce binnazda baktirmistim