Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben beğenmeidm, 2 kez fal baktırdlm, bir birile çelişkili şeyler söylediMelisa donukluk nasıldı
Bana da yillar önce hic cikmadiMelisa donukluk nasıldı
Onu Zeliş de arkadaşıma yapmış ama 2 şey görüyor gerisi hep tekrara düşüyor biraz insanın sabrını zorluyor dinlemek. ama o dediği 2 şeyden biri olmuş“Ben sana diyim, bak ben sana diyimmm”
Stella bana onu 2 kez yaptı aralıklarla. Denemedim sonra tekrar :)Devadan sonra stella da enerji alamadım diye iptal yapmis bana
Trafo bagliycam kendime ben
Aynısını yasadim stellada ikinci kez iptal edince onceden de atip reddedildigim aklima geldiStella bana onu 2 kez yaptı aralıklarla. Denemedim sonra tekrar :)
Bende vadesi geçtikten sonra geçen ay takılmıyorum onaDuyğu Deniz uzun süreden sonra yeniden gerj dönmüş, fal baktlran varml, enerjisi nasıl bugun
Ben baktırdım uzun zamandır beklediklerim arasındaydı ara vermek iyi gelmiş bence hem daha uzun baktı hemde daha fazla detaya indi zaten söylediklerini geçmiştede yaşamışlığım varDuyğu Deniz uzun süreden sonra yeniden gerj dönmüş, fal baktlran varml, enerjisi nasıl bugun
aslı durudan bahsediyorsan yıllardır kendisine baktırıyorum aylardır çevrimiçi yakalayamıyordum bende dün akşam yakayabildim sonundaAslı durana baktıran var mı arkadaşlar ben dün baktırdım
Vadeye takmıyoeum, anlık ve sonuc için çok iyi benceBende vadesi geçtikten sonra geçen ay takılmıyorum ona
Asli Durumu? Evet, çok iyi, söyledikleri çıkıyorAslı durana baktıran var mı arkadaşlar ben dün baktırdım
Aslı durana baktıran var mı arkadaşlar ben dün baktırdım
Dün baktırdım baya uzun bakmış, bir süredir bekliyordum zaten online olmasını. Güzel de bakmış, bakalım.Aslı durana baktıran var mı arkadaşlar ben dün baktırdım
Bekliyordum online olsun diye ama 25000 kredi nedir, 2000 tl civarına denk geliyor.Duyğu Deniz uzun süreden sonra yeniden gerj dönmüş, fal baktlran varml, enerjisi nasıl bugun