- 11 Eylül 2017
- 957
- 1.683
- 113
- 39
lusida dikkaimi çekmişti tekrar yorum almak istediğimde denemeyi düşünüyorum.. nesibenin falı bana olumluydu lakin evet falı anlatırken çok dolandırıyor falı dinlerken sıkıldım dennis kısa sürüyor fakat akıcı insan dinlerken enerji alıyor evet ondan memnun olmayanda vardır tabiki .. lusida nasıl akıcı mı bakıyor birde ne falı önerirsin ..O deneyimli bir yorumcu ama memnun olmayan da var. Nesibe gibi değilmiş Nesibenin olumsuzluğu kemküm etmesi sanırım. Eğer çok büyük beklentiniz yoksa karşıdakinin sizi adam yerine koyup tüm enerjisi ile bakması ve nokta atışı vermesini istiyorsanız ben kesinlikle sezgi ve derin hisleri öneriyorum. Bence ikisinde telwede ki en iyi sayılabilecek yorumcularından çok iyi. Ki ben neden telweye fal baktırılır şaşırıyorum yüzde 80ini faldan anlamayan biri rant kasmak pembe tablo çizmek ve 5 puan derdinde. Hem yöneticileri de çok kötü. Fal sepetinin yöneticisi çok anlayışlı ilgili . ben tavsiye ediyorum. Fal baktırmama rağmen lusida Emre dinç ve umutu işin ehli ve samimi olarak görüyorum.