Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

nasıl bir yol peki, ne için :/
bilmiyorum bitti mi ama ben size son olarak aşkı
Sevdigin biri varsa bilgilerini ve kendi bilgilerini yaz yarin veya bu aksam size katina acayim . Adin soaydin dogum tarihleriniz. Sorularin varsa sevdigin kisiyle alakali onlarida alayim kendi destemden acacagim

banada bakar mısın şu an rezalet durumdayımm.
kahve bakarım sana canım lütfen

Sevdigin biri varsa bilgilerini ve kendi bilgilerini yaz yarin veya bu aksam size katina acayim . Adin soaydin dogum tarihleriniz. Sorularin varsa sevdigin kisiyle alakali onlarida alayim kendi destemden acacagim

sevdiğim biri yok aslında, aşkı öyle bir sorayım dedim :))
çok teşekkür ederim burada :)

$060.webp $056.webp $062.webp $057.webp

başarabildimmi bilmiyorum sana özelden bahsettigim konu ile ilgili şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
güzelim ya dün fal kapadım da acaba yorumlayabilir misin:17:
yine de şimdiden teşekkür ederim :16:

www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/670546-kkizlar-yorumlar-misiniz.html

Son düzenleme:
Kızlar selam :) Ben bu aralar baya sıkıntılı bi dönem geçiriyorum ama geçen gece çok etkilendiğim bi rüya gördüm. Rüya içinde rüyaydı. Sanırım yanımda Kur'an-ı Kerim var, ben dua okuyorum. Sonra başıma ufak kazalar geliyo ama biri beni sürekli korkuyo bu kazalardan. Sonra ben bu gördüğüm rüyayı ablama anlatıyorum o da yeşil bi gömlek ütülüyo, sonra ben alıyorum ütüyü ben ütülüyorum gömleği o kırışık gömlek dümdüz oluyo ama baya güçlü bi şekilde ütülüyorum. Sonra da uyandım, dün gece de avukatların cübbesinden gördüm :) yorumlayabilecek birileri var mı aranızda? :) Şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba cnm ben 6 haftalik hamileyim falci vardı burada oraya gittik eğlence olsun diye bebeğin erkek dedi. Cinsiyet tahmini yapıyo musun bir de sen baksan ?

Eşim ruyasinda bileklik gormus bileklikte esimin ismi yani hüseyin ve ygt yaziyomus olumuz olursa yigit koyucaz ismini dedi yigitin kisaltilmasi acaba ne anlama geliyo

Back
X