Fal

lemonade23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
11
2
1
35
Merhaba,
Bugünlerde evde oturmaktan hepimiz aşırı sıkkınız ve hayat tam olayları yaşıyorken durdu. Acaba fal bakabilecek biri var mı? Hem laflamış oluruz keyifli geçer?

23.04.97 ve bekarım ilişkim yok şu an
Toplum içinde aranan ve sevilen bir simasın fakat aynı zamanda içten içe çekilemediğin zamanlarda oluyor. Kimini farkındasın fakat sevecen kişiliğinden dolayı kimine de konduramıyorsun ilk başta insanlara tereddütle yaklaşıyorsun fakat senin gözüne girebildikten sonra her hataları ile kabul ediyorsun.
şuan kapıda senin için bir aşk var aslında sen tam bir aşk insanısın her ne kadar otokontrolünü sağlamak isteyende her daim içinde çiçekler açıyor. Aynı zamanda hafif bir flörtçüsünde ama bu girdiğin ortamda dikkat çekmenden kaynaklanıyor.
Bir ilişkin olur gibi olmuş ama ayyukada kalmış. Belirsizlik senin dengeni bozabiliyor. Fakat bu aralar eski bir aşktan yeniden dönme ya da günah çıkartma bir eylem var.
senin için çektiğim tarot kartları vazgeçiliş ve pişmanlığın ardından kupa ikilisiyle çocukluk aşkını ruh ikizini bulmayı ve yönetici Venüs’ün onları tekrardan bir araya getirmesini müjdeler. Son kartınlada şöhret ve ihtişam içinde yaşayacağını ve yaptığın her hatadan bir ders çıkartıp amaçların doğrultusunda yaşayacağını simgeler

Ayy Özlem Hanım evet aslında tam olarak böyle bir insanım gerçekten o kadar güzel tarif ettiniz ki, emeğinize sağlık ❤ bir şey sormak istiyorum bu aralar özellikle arkadaş çevremde kimseye güvenemiyorum biraz hisleri kuvvetli bir insanım ama bazen kendi kuruntumdur diye düşünüyorum. Kahve fincanımda çekememezlik ya da benle ilgili artniyet besleyen birileri belirmiş mi?

Istenmeyentuyy

Geçmişe dönük tekrardan yorum yapamıyorum biraz zaman geçsin tekrardan bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…