- 28 Ekim 2019
- 11
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi lemonade23
-
Kahve falı,tarot bakabilirim ya da bir melek kartı seçebilirim senin için
Kahve falımı yollayabiliriimmKahve falı,tarot bakabilirim ya da bir melek kartı seçebilirim senin için
Tekrardan merhaba öncelikle doğum tarihin ve medeni durumunu belirtir misinŞimdiden çok çok teşekkür ederim size1Eki Görüntüle 2614492 Eki Görüntüle 2614491 Eki Görüntüle 2614488 Eki Görüntüle 2614489 Eki Görüntüle 2614490
Doğum tarihin gün ay yıl medeni durumun fincanın üç farklı açıdan ve tabağın görüntüleri
23.04.97 ve bekarım ilişkim yok şu anTekrardan merhaba öncelikle doğum tarihin ve medeni durumunu belirtir misin
Doğum tarihin gün ay yıl medeni durumun fincanın üç farklı açıdan ve tabağın görüntüleri
Toplum içinde aranan ve sevilen bir simasın fakat aynı zamanda içten içe çekilemediğin zamanlarda oluyor. Kimini farkındasın fakat sevecen kişiliğinden dolayı kimine de konduramıyorsun ilk başta insanlara tereddütle yaklaşıyorsun fakat senin gözüne girebildikten sonra her hataları ile kabul ediyorsun.23.04.97 ve bekarım ilişkim yok şu an
23.04.97 ve bekarım ilişkim yok şu an
Ayy Özlem Hanım evet aslında tam olarak böyle bir insanım gerçekten o kadar güzel tarif ettiniz ki, emeğinize sağlık ❤ bir şey sormak istiyorum bu aralar özellikle arkadaş çevremde kimseye güvenemiyorum biraz hisleri kuvvetli bir insanım ama bazen kendi kuruntumdur diye düşünüyorum. Kahve fincanımda çekememezlik ya da benle ilgili artniyet besleyen birileri belirmiş mi?
Geçmişe dönük tekrardan yorum yapamıyorum biraz zaman geçsin tekrardan bakabilirimAyy Özlem Hanım evet aslında tam olarak böyle bir insanım gerçekten o kadar güzel tarif ettiniz ki, emeğinize sağlık ❤ bir şey sormak istiyorum bu aralar özellikle arkadaş çevremde kimseye güvenemiyorum biraz hisleri kuvvetli bir insanım ama bazen kendi kuruntumdur diye düşünüyorum. Kahve fincanımda çekememezlik ya da benle ilgili artniyet besleyen birileri belirmiş mi?
Tamamdır çok teşekkür ederim :) tekrar görüşmek üzereGeçmişe dönük tekrardan yorum yapamıyorum biraz zaman geçsin tekrardan bakabilirim
Bende isterimKahve falı,tarot bakabilirim ya da bir melek kartı seçebilirim senin için
Ben de bakıyorum karşılıklı bakabilriz belkiKahve falı,tarot bakabilirim ya da bir melek kartı seçebilirim senin için
İki kişi arasında kalacaksın gbiŞimdiden çok çok teşekkür ederim size1Eki Görüntüle 2614492 Eki Görüntüle 2614491 Eki Görüntüle 2614488 Eki Görüntüle 2614489 Eki Görüntüle 2614490
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?